Ilgisiz sevgilisi olan var mı kızlar?

ayyy canım seni çok iyi anlıyorum :1no2:ama sen kendini üzme sinirlenmede takmamaya çalış sen üstüne gittikçe onun kıçı kalkacak bak söylemişlerdi dersin en iyisi havalara sokmadan halletmek işi o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran arama boş ver birde zamana bırak belki düzelir aslında bu erkekler herşeyi hak ediyor Kötü Kazen:oklava:böyle davranan sevgiliyi var ya alıcaksın yedek külübesine görücek gününüKötü Kazen (anladın sen onu)sırnaşık şey

benim sevgilim benle hep görüşmek istiyor ama bunun imkansızlığını anlamıyor insan ailesiyle yaşadığı için bir takım kuralara uymak zorunda ve bunu neden anlamak ona zor geliyor anlamıyorum ama ona gelince onun işi çıktığında sorun olmuyor ama bende çıksaq sorun oluyor sonra hemen darılıyor ve günlerce aramıyor bakalım nereye kadfar

canım bir süre senin için zor olacak ama arayıp sorma.
baktın ki o da arayıp sormuyor bu ilişki çoktan
bitmiştir demek. Ama sen aramayınca o dönüp arayıp sorar
da üstüne düşerse senin o zaman anlayacaksın zaten. Denemekte
fayda var . tabi göze alabiliyorsan...

valla kızlar bu erkek milletinin hepsi aynı ya keşke yedekte sürekli biri olsa baktın sapıtıyo hemen postayı koyup diğerine yol açıcan eheheh şaka tabii böyle bir karakterde deilim ama olucam hee yakında

hey Allahım yaa demek ki herkesin basındaymış bu ilgisizlik...
neden gun gun azalır ilgi ,sevgi anlayamıyorum
o aramayınca ben de aramazdım merak etsin diye bu sefer de küserdi sırnaşık şey (sinirimden gülüyorum )
aramamak için bir bahanesi daha olurdu
sevmiyorsan ayrılalım derdim, koparırdı fırtınayı sevmesem ne işim var seninle diye
ve sonunda ayrıldım...
bu sefer de gizli numaralar ile sesimi duyup kapatıyo
hey Allahım ben bu adamı hiç anlamadım.
ne seviyor diyebildim, ne sevmiyo, öylece BİTTİ:a015:
...hiç te anlayamaycagım...senağlama

En kötüsü de sevdigin halde ayrılmak zorunda kalmak:çok üzgünüm: OF HAYIRLISI

erkeklerin huyu çıksın emi bu dünyaya kızları ağlatmaya üzmeye geldiler zaten hep başka işe yaradıkları yokki :oklava:

hey Allahım yaa demek ki herkesin basındaymış bu ilgisizlik...
neden gun gun azalır ilgi ,sevgi anlayamıyorum
o aramayınca ben de aramazdım merak etsin diye bu sefer de küserdi sırnaşık şey (sinirimden gülüyorum )
aramamak için bir bahanesi daha olurdu
sevmiyorsan ayrılalım derdim, koparırdı fırtınayı sevmesem ne işim var seninle diye
ve sonunda ayrıldım...
bu sefer de gizli numaralar ile sesimi duyup kapatıyo
hey Allahım ben bu adamı hiç anlamadım.
ne seviyor diyebildim, ne sevmiyo, öylece BİTTİ:a015:
...hiç te anlayamaycagım...senağlama

En kötüsü de sevdigin halde ayrılmak zorunda kalmak:çok üzgünüm: OF HAYIRLISI

al birini vur ötekine bunların hepsi aynı anacım...
bende ayrıldım mutlumuyum ,mutsuzmuyum bilmiyorum...düşüncelere dalmak ,yada karasız kalmaktn çook çokk iyi en azından kafam rahat bi beklentim yok artık...

aynı seyy öldüm 2 sene huyuyydu bıde benmkının ole dıodu o adam olcak derken ben sınır hastası oldum sonunda bıtırdımm ama onsuzda olmuomuss yuzune cok vurdum ben cnm işe yaramadı yarar diosannn anlat bnmkı basta anlıodu tammen deısıodu ama 24 saat simdi onun o azcık ılgısı bıle olmadan yasaması o kdar zor gelıokı onszluga alısmadm bugun 7 ay olduu​
:a015::a015:

o seni aramıyosa sen onu hiç arama bakalım o seni özliyip arıcakmı canım.kafanada takma böyle şeyleri kendine olur olan o hayatına devam eder.tecrübe konuşuyo erkekler ayrıntılara bizim gibi önem vermezler üzülme hayatım:)

hiç bir zman ilk günkü gibi olmuyolar teklif edip kabul edene kadar bi r ilgi bir ilgi çıklımmı görüşelimmi her fırsatta buluşmak isterler ama sonra işte sende ona sevigin gösterince hele bide nişanlandık biz ilk zamanlardaki gibi olmuyolar ilgi azalıyo.şimdi sık çıkmaz hafta sonları çıkar buluştumu hemen eve postalar geç vakte kadar dışarda tutmak istemiyomumuş die.ama sabah öğle akşam yatarken bi yere giderken arar nasılsın bitanem yaramzlık varmı nasıl gidiyo der.ama ilk günkü gibi olmazlar artık elindesin yaa birde nişanlıyız artık benim derler kaybetme korkusu yaşamazlar malesef bölelerrr :1closedeyes:

bende kötü durumdayım ya artık bneimle pek ilgilenmiyor değişik şeyler yapmıyor.sinir ediyor beni ya üstüme düştüğü zaman sinir oluyorum ama ilgilenmediği zaman da kızıyorum

6 senedir birlikteiyim Allah'a şükür ilk günkü gibi.. Bizimde bazı sorunlarımız var ama kesinlikle ilgisizlik gibi sorunum olmadıı.. Bazen ben sıkılırım ilgisinden hattaa sürekli aramsından filan ben özlemek isterim mesela bi kaç gün görüşmeyelim derim ama her gün beni işten almaya gelirr arada gece bile görmeye gelir camdan beni görür gider.. Ama işte dört dörtlük ilişki yok bizimde sorunumuzz sinirlenince laflarına dikkat etmemesi beni kırması ve sinirleince bambaşka biri haline gelmesiii :((((

Ahhh Ahh birzamanlar bende çok dertliydim bu konuda herzaman söyledim beni aramıyosun merak etmiyosun diye.Ama hiç mi insan bikerede aşkımın dediğini yapayım demez bana verdiği tek cevap böyle şeyler içten gelerek yapılır.E be odun bunu bana nası söylüyosun resmen içimden seni aramak gelmiyo dedin diyorum.Hayır ben öyle demek istemedim diyodu.Bizim ilişkimiz 1,5 yıllık artık aramıyosun demiyorum kendimi çok sıktım şikayet etmiycem dedim sorunlarım yine düzelmedi Son 2 aydır çok sık kavga etmeye başladık bugünlerde yine aramız çok kötü kızlar.Vizelerim bitsin iyice düşünüp karar vermek istiyorum.Yani bitireceğim ilişkimi.çok seviyoruz birbirimizi ama sürekli tartışıyoruz çok anlayışsız bana karşı bitirmek zor olcak senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Ahhh Ahh birzamanlar bende çok dertliydim bu konuda herzaman söyledim beni aramıyosun merak etmiyosun diye.Ama hiç mi insan bikerede aşkımın dediğini yapayım demez bana verdiği tek cevap böyle şeyler içten gelerek yapılır.E be odun bunu bana nası söylüyosun resmen içimden seni aramak gelmiyo dedin diyorum.Hayır ben öyle demek istemedim diyodu.Bizim ilişkimiz 1,5 yıllık artık aramıyosun demiyorum kendimi çok sıktım şikayet etmiycem dedim sorunlarım yine düzelmedi Son 2 aydır çok sık kavga etmeye başladık bugünlerde yine aramız çok kötü kızlar.Vizelerim bitsin iyice düşünüp karar vermek istiyorum.Yani bitireceğim ilişkimi.çok seviyoruz birbirimizi ama sürekli tartışıyoruz çok anlayışsız bana karşı bitirmek zor olcak senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

aynı sorunlar bende de varya biz çok mesajlaşırız artık bana mesaj atmıyorsun sıkıldın mı dedim evet dedi ben desem kıyamet kopardı sinir ediyor beni ve ihmal ediyor bende ona aynısı yapsam anlar belki diyorum ama ne yapacağmı da bilmiyorum ya :1no2:senağlamasenağlama

aynı sorunlar bende de varya biz çok mesajlaşırız artık bana mesaj atmıyorsun sıkıldın mı dedim evet dedi ben desem kıyamet kopardı sinir ediyor beni ve ihmal ediyor bende ona aynısı yapsam anlar belki diyorum ama ne yapacağmı da bilmiyorum ya :1no2:senağlamasenağlama

canım benim de erkek arkadaşım sıkıldı benden artık bunu anlıyorum ama itiraf etmiyo bana,ayrılmak istiyorum bırakmıyo ama kendini de düzeltmiyo.Çok üzülüyorum yaa dayanamıyorum artık

bencede canım sıkılmış olabiliri bende böle düşünmüştüm o kadar kötü bir duygu ki anlatamam sana...
benim ki bence aranızda en ilgisiz olanıydı sadece okulda görüşürdük ondan başka aramazdı srmaz dı,msj filan çekmezdi ama okulda hergün görüşürdük ben dahasını isterdim işinin yogun oldugunu filan anlatırdı iştee ama sadece bahane bi 2dk arasa o bile yeterdi yani bana...
sonundaa bende bitirdim çok seviyorum hala bunuda bi
liyorum ama aşkından ölsemde beni istemedigini hissettigim an herşey biter yerle bir olur ve ölede yaptım hala çok seviyorum ama kendimide düşüremem bu kadar...
görüşüyoruz hala arkadaş gurubumuz aynı oldugu için çıktıgımız zamandan sıcak davranıyo anlam veremiyorum buna neden böle yapıyo

canım yaaa 3.5 ayda nasıl boyle mnotonlasıo bu ılıskıler yaaa ınanamıorum bızım 4 yıl oldu daha yenı yenı monotonlasmaya basladı valla demek sadece ben mensup deılmısım bu dertten ama arada sırada onu sasırt ne bılım suprızler yap pat dıe gıt yanına sevındır cok sevdıgı bseyı al onunla vakıt gecırmeye calıs ıstedıklerıne karsı gelme ne bılım 3.5 ayda monotonlasmıs bı ılıskının snu bana ıyı gelmıo ama ben senın moralını bozmayayım sen yap bunları bakım nolcak tmm uzme tatlı canınıyerimseniben

benimki de ilgisiiiiizzz belki de değil bilmiyorum ama onu değiştirmeye çalışmicam kendim değişicem karar verdim...dönüşüm muhteşem olucaaaktatlicadiarzu

Back
X