Ilgisiz sevgilisi olan var mı kızlar?

benimkide ilgisiz ama yeni olan bişi diğil ilgisiz demem sadece fazla aramaması en başında sölemişti ben çalıştığımda aklım tek işte olur kalbimde her zaman varsın ama işe yoğunlaşıyorum diye görüştüğümüzde hiç bi sorun yok yada telde görüştüğümüzde günde 1 kere görüşmekde yetmiyo daha fazla arasın istiyorum ben hiç aramıyorum ama :) aramamasını evde olmam gözünün arkada kalmamasına bağlıyorum artık ayrıca benimde tek sorunum sinirlendiğinde çok ağır konuşması tek teselllim konuşmasından sadece 1dk sonra özür dilemesi bunun farkında olması bu huyunun da kötü olduğunu bilmesi elimde diğil diyo :( napim

benimkide ilgisiz ama yeni olan bişi diğil ilgisiz demem sadece fazla aramaması en başında sölemişti ben çalıştığımda aklım tek işte olur kalbimde her zaman varsın ama işe yoğunlaşıyorum diye görüştüğümüzde hiç bi sorun yok yada telde görüştüğümüzde günde 1 kere görüşmekde yetmiyo daha fazla arasın istiyorum ben hiç aramıyorum ama :) aramamasını evde olmam gözünün arkada kalmamasına bağlıyorum artık ayrıca benimde tek sorunum sinirlendiğinde çok ağır konuşması tek teselllim konuşmasından sadece 1dk sonra özür dilemesi bunun farkında olması bu huyunun da kötü olduğunu bilmesi elimde diğil diyo :( napim

kız valla benimkide aynısı yaa çalıştığı zaman dünyayı unutuyor çalışma saatleriiçinde aramıyorum zaten cevap veremiyo ama mesajlaşmıyoruz bile çünkü 4 saat sonra cevap veriyo...bizde sadece günde 1 kere konuşabilyoruz, ben hiç aramıyorum o müsait olduğunda arıyor. Ben de ilgisizliğini gözünün arkada olmamasına bağlıyorum valla aynen.

yoluna girer canım üzme canını genelde böyle oluyor ilk günki gibi devam etmiyor tabiki zaten çok çok devam etse bir iki yıl içinde yine bu sevgi gösterileri yerini monotonluğa bırakıyor

iş güç okul hayat para herşey etkiliyor

zaten bal yiyen baldan bıkar sözü burdan çıkmış sanırımmm

kızlar bizim de ilişkimiz 3 yıla yaklaştı bir aydır da nişanlıyız ama özellile son bş haftadır işleri ço yoğun ben mesaj atarsam atıyo arada fırsat buldukça arıyo ama yetmiyo bana zaten farklı şehirlerdeyiz en son dün gece patladım çünkü pazar olmasına rağmen çalıştı ve işten sonrada arkadaşlarıylaydı tabi her gece iş dönüşü takılıyolar o da ayrı bi konu neyse ben bugün hiç aramadım aradığında da normal konuştum inanırmısınız yarım saatte bir arıyo msj atıyo ama ben o aramadan aramıyorum bakalım birazda ben ilgisiz davranayım nasıl oluyomuş anlasın

kızlar hemen hemen hepınızın hatası onların rahatca herşeyı soylemesı sızın soyleyememenız karşı tarafta bunun farkında soylesenız dahı erkekler ne yaparsam yapayım sadece ofkelenıyor bagırıyor yıne devam edıyor dıye duşunuyorlardır.eh durum boyle olunca kacmak erkeklere mahsus bırşey oluyor.

ilişki içerisinde, kurduqu düzeni iki kişiden biri bırakıp kontrol dışı olunca , ozaman sorunlar kapıyı çalıyor , bazen u sorunlar basit bazen ise basitlikten çıkmış aqır sorunlar... İlqide böyle bir şey.... iki insanınaynı anda zaten birbirleriyle tam olarak eşit bir şekilde ilqilenmisi tam olarak olmuyor.... bir taraf ani kesildiqi an, sende üzqün oluyorsun.... Bunları qeçici olabilir hayatında tabi eqer o kontrol alabilirsek...
a.s:teselli:

insani iki sey öldürürmüs...birincisi sevmedigi insanin silahindan gelen mermi, ikincisi sevdigi insandan gelmeyen ilgi...
anlicaniz kizlar ayni sorun bendede var ama bende düsünüp tasindim bende aramicam bakalim ne olacak. kacan kovalanir meselesi bence bu bu seferde ben kacayim bakalim davranisi ne olacak

Canım evt 3.5 ayda belki biras erken ilgisizliğe başlamış ama gerçekten eninde sonunda ilgisizlikle karşılaşıyorsun :çok üzgünüm:ama onlarında mazereti yoğunuz iş okul falan oluyor artık ben hakveriyorum gerçi bende eskiden devamlı bana zaman ayırmıyorsun die söylenip duruyordum ama şimdi benimde zamanımın olmadığı zaman çok oluyor demekki haklıymış diyorum artık:1closedeyes:

hey Allahım yaa demek ki herkesin basındaymış bu ilgisizlik...
neden gun gun azalır ilgi ,sevgi anlayamıyorum
o aramayınca ben de aramazdım merak etsin diye bu sefer de küserdi sırnaşık şey (sinirimden gülüyorum )
aramamak için bir bahanesi daha olurdu
sevmiyorsan ayrılalım derdim, koparırdı fırtınayı sevmesem ne işim var seninle diye
ve sonunda ayrıldım...
bu sefer de gizli numaralar ile sesimi duyup kapatıyo
hey Allahım ben bu adamı hiç anlamadım.
ne seviyor diyebildim, ne sevmiyo, öylece BİTTİ:a015:
...hiç te anlayamaycagım...senağlama

En kötüsü de sevdigin halde ayrılmak zorunda kalmak:çok üzgünüm: OF HAYIRLISI

canım ya aklıma bi türkü geldi şimdi paylaşmak istedim:

ey sevdiğim sana şikayetim var
ne sevdiğin belli ne sevmediğin
ben de bir insanım bir de canım var
ne sevdiğin belli ne sevmediğin
hainsin oy oy zalimsin oy oy ne deyim oy oy...

Kızlar bırakın yaa böyle şeyleri dert etmeyin artıık...gerek yok...erkekler konusunda da çok fazla beklentiye girmeyin ki hayal kırıklığı yaşamayın...kendi hayatınızla ilgilenin hayatınızın merkeze sevgilinizi oturtmayın, kendi hobileriniz,işiniz,ailenize de biraz yer açın, bu ilişkinize de iyi gelecektir...hayat bir erkeğe adanacak kadar uzun değil...Ben de dert ederdim eskiden ondan biliyorum..ama eskiden...yerimseniben

ay yorar bunlar yıpratır :oklava:bırak sende arama sorma aynı duyguları oda yasasın azcık misilleme yapın yahu nabza göre serbet yani o zaman bakın nasıl hersey yoluna giriyo:dilcikar:

senin onu sevdiğine emin olunca eski ilgi gidiyo nasıl olsa benim bundan emin, beni seviyo bundan da emin, evde annesinin yanında merak edilcek bi durum yok, dışarı çıksa arar nasıl olsa, hele bide güveni çoksa tamam dır kafası rahat böyle olunca çok fazla arama ihtiyacı hissetmiyolar yani en azndan benimki böyle evet haftada 1 görüşmek yetmiyo bundan şikayetci hatta 15 günde bir çıkıyoruz ama anlayışlada karşılıyo napalım gülü seven dikeninede katlanıcak herkes bir olmuyor işte...

valla ben artık sevgilim bana nasıl davranıyorsa öyle davranıcam o ne kadar soğuksa ben de o kadar soğuk ve ilgisiz olacağım ki nasıl hissettiğimi anlasın biraz da o ilgi istesin.

her ilişki belli bi süreden sonra monotonlaşıoo bence malesefkii normal yaşıosun alışıosun çünküüü herkes ilişkisini gözden geçirsinn farklı olan nee? bence farklı olan kişiler ve kurulan cümlelerdir...:1closedeyes:

aradıgım konuyubuldum. konu olmasaydı ben acaaktım ama benım ıbı dertlı baya kısı varmıs. benım sevgılımde cok ılgısız:( yanı gunde bı kez konusuyoruz tamam. bn msj cekmesem cekmez. aramalarınn ıkıncısı asla olmaz. aramasın tamam ona bısey demıyorum da. gun ıcın de ınsan bi msj damı yazmaz. sevgısınden suphe etmıyom da. ılgısızlıgı benı cok uzuyo ya:( dedıgınız gıbı manatonlasıyo. ama daa evlenmeden manatonlasıyosa hıc evlenmeyelım o zaman. evlenınce daha da bosverır hıc aramaz benı:(

benımde sevgılım ilgisiz izne gitti gunde 1-2 defa anca arıyor 5 aydır cıkıyoruz cok kotu bı durum bende aramıyom o arayana kadar

Bütün mesajları okudum.
Kesinlikle hepsi benim için bir ders.
Benim ilk ilişkim ki daha çok yeni 1 ay 2 gün oldu:)
Şu anda askerde bazen askerde olduğunu unutup çok şey bekliyorum bunu daha iyi anladım.Günde en az 3 kez konuşuyoruz hafta sonu çarşı izninde sabahtan akşama kadar konuşuyoruz ama bende bir şey var gurur ve inat her şeyden önce gelir elimde değil.
O aramadan kolay kolay aramıyorum arasamda ulaşamıyorum zaten:)
Her türlü ilk adım ondan geliyor anlıcağınız elimizde olsa bütün gün konuşuruz hiç sıkılmazmışım gibi geliyor.Ama bazen düşünüyorum abartıyor muyuz acaba?Alışkanlık olsun istemiyorum özliyelim birbirimizi böle düşünüyorum ama sonrada sesini duymadan yapamıyorum ne etcem ben yaa.:çok üzgünüm:Karar verdik o gelene kadar ben ne dersem o olucak.Ben biraz inadımda oda bunun farkında tartışma olmasın die ben ne dersem o oluyor:utangac: Ama sanırım kararımı verdim konuşmalarımızı biraz azaltsak ii olucak.:emir_bebek:

Back
X