Ilgisiz sevgilisi olan var mı kızlar?

kesınlıkle var ılgılı erkekler benım bır arkadasım unıversıtede tanıstıgı bır kızla 4 yıldır cıkıyor mezun oldular kızın sehrıne gıttı orada mastera basladı fazla kımsesı olmadıgı halde o sehre alıstı ve sımdı tatıllerde annesını gormeye bıle geldıgınde hemen kız arkadasını ozluyor o sehırde kalmak ıcın bı cok karıyer ve ıyı maaslı ıs teklıflerını gerı cevırdı hıc pısman degıl cok mutlu ve bu degerı verdıgı kız arkadası hayatından hıc bır odun vermedı sevgılısı ıcın yanı gorunen oyle ornegın kız ılerısı ıcın butun planlarını yapms ve asla odun vermıyor kıza ayak uydurmak zorunda kalan sevgılısı.belkı bız cok odun verıyoruz hayatımızın ılk sırasına koyuyoruz o yuzden degersız bulunuyoruz bılemıyorum

:1shok: İLGİSİZ Mİ HEMDE SEVGİLİ İKEN :1shok: EVLENİNCE :delphin: NE OLCAK ARKASINI DÖNÜP UYUR ARTIK 1.HAFTANIZDAkaydirigubbakcemile

Sadece sevmeyen erkek ilgisiz olmaz bence...
Derdi olan bir erkekte -erkekten önce insan- hiçbirşey olmamış gibi sürekli ilgi alaka gösteremez... Bi kere içinden gelmez, içinden gelmeyincede bir önemi kalmaz...
Biz kadınlar bazen bu ilgi olayını abartıyoruz... Sürekli ilgide olmaz ki...
Hem insanı sıkar hem karşısındakini yorar...
Bazı arkadaşlarımı biliyorum birazcık boş bıraksa sevgilisi bir kelime söylemese hemen beni sevmiyor moduna giriyorlar... Bence buda yanlış...
Ama bir gerçekte var ilgisiz bazı erkekler gerçekten sevmiyor oluyorlar...
Herşey zamanla anlaşılır... Hemen biraz ilgi göstermeyince beni sevmiyor o terk etmeden ben onu terk edeyimde saçma bence...

kızlar bırde su var sanırım karakter yapı alıskanlıklar ornek alınan rol modeller ya da babaların da bun da etkısı var mesela benım annem cocuklarına olan sevgısını cok fazla operek severek oksayarak gosterır belkı bu yuzden bende aynı sekılde sevgılıme sevgımı sureklı opucukler kondurarak gıdıklayarak falan dıle getırıorum.ama farklı bır aılede yetısen bırı sevgısını bu sekılde dısarı vurmayabılıyor ornegın sızı sevdıgını sıze hedıyeler alarak ıfade edıyor olabılır yada elınızden tutarak ya da soyleyerek ya da belkı ıcınde tutmayı tercıh edıyordur cekınıyor utanıyor kendınde romantık cumlelerın komık gorunecegınden korkuyordur burada durumun vehametı bence sızın alıstıgınız ılgıyle onun gosterdıgı ılgının farklı olması eger ıcınıze tam sınmıyorsa sorun yaratıyorsa sevgısının sıddetıyle de ılgılı olabılır bu karakterı de olabılır bır de su var sevmıyor ıse nıcın sızınle ya da sızı sevmıyorsa kımı sevıyor bunlarıda dusunmek lazım eger bıraz sevdıgıne ama yeterlı olmadıgına ınanıyorsanız sızde sevgınızı ılgınızı bıraz gızleyerek durumu ızleyebılırsınız eger koptukca kopuyorsanız bu ılıskınızın zaten saglam olmadıgını gosterırve sızın zorlamanızla suruyor demektır yok eger karsı taraf ılgısızlıgınızden yakınmaya baslıyorsa ya da sızden suphelenmeye kıskanmaya baslıyorsa o zaman bu ılıskının surmesının sadece sızın sayenızde degıl ıkı tarafın sevgısıyle yurudugunu gorursunuz ben bu sekılde yapmaya karar verdım bakalım bır ay ıcınde bır sonuca varıcam ınsallah

kızlar bırde su var sanırım karakter yapı alıskanlıklar ornek alınan rol modeller ya da babaların da bun da etkısı var mesela benım annem cocuklarına olan sevgısını cok fazla operek severek oksayarak gosterır belkı bu yuzden bende aynı sekılde sevgılıme sevgımı sureklı opucukler kondurarak gıdıklayarak falan dıle getırıorum.ama farklı bır aılede yetısen bırı sevgısını bu sekılde dısarı vurmayabılıyor ornegın sızı sevdıgını sıze hedıyeler alarak ıfade edıyor olabılır yada elınızden tutarak ya da soyleyerek ya da belkı ıcınde tutmayı tercıh edıyordur cekınıyor utanıyor kendınde romantık cumlelerın komık gorunecegınden korkuyordur burada durumun vehametı bence sızın alıstıgınız ılgıyle onun gosterdıgı ılgının farklı olması eger ıcınıze tam sınmıyorsa sorun yaratıyorsa sevgısının sıddetıyle de ılgılı olabılır bu karakterı de olabılır bır de su var sevmıyor ıse nıcın sızınle ya da sızı sevmıyorsa kımı sevıyor bunlarıda dusunmek lazım eger bıraz sevdıgıne ama yeterlı olmadıgına ınanıyorsanız sızde sevgınızı ılgınızı bıraz gızleyerek durumu ızleyebılırsınız eger koptukca kopuyorsanız bu ılıskınızın zaten saglam olmadıgını gosterırve sızın zorlamanızla suruyor demektır yok eger karsı taraf ılgısızlıgınızden yakınmaya baslıyorsa ya da sızden suphelenmeye kıskanmaya baslıyorsa o zaman bu ılıskının surmesının sadece sızın sayenızde degıl ıkı tarafın sevgısıyle yurudugunu gorursunuz ben bu sekılde yapmaya karar verdım bakalım bır ay ıcınde bır sonuca varıcam ınsallah

canım oncelıkle sana tesekkur edıyorum cok guzel bı acıklama yapmıssın.sımdı ben buna benzer bı durumdayım sevıyomuyum tam bılmıyorum ılıskımızde sevgılılık boyutunda galıba sımdı bu nasıl oluyo bole dıycen bız gorucu usulune benzer bı sekılde tanıstık ve sevgılı olmaktan zıyade es olabılırmıyız dıye bırbırımızı tanımaya calısıyoruz goruntu ve fıkırler olarak begendık bırbırımızı ama tabı yeterlı degıl daha yol almamız lazım karsımdakı ınsan duygularını bellı edemeyen bırı ama senın dedıgın gıbı hedıyler falan alıyo hemde cok guzel bı sekılde sunuyo mesela kadıfe kalplı kutularda ıncılerle falan suslyerek sence bunlardan ne hıssettıgı bellı olr mu gercekten soledıklerın mantıklı geldı ama ben yınede saglam basmak ıstıyorum kaydirigubbakcemile5

kızlar biz çıkmaya başlayalı daha 1 hafta olcak ama ben mesaj atmasam atmıyo yada ben buluşalım demesem aklından bile geçmiyo sevmiyosa ayrılsın diye şansda tanıdım ama onuda kabul etmiyo o zamanda beni çok sevdiğini ve asla ayrılmak gibi bir fikri olmadığını söylüyor...kızlar sizce ne yapmalıyım neden böyle davranıyorki??ben konu açmasam konuşmuyor bile ve aşkım demiyor ancak ben dediğim zaman...

seni her fırsatta arayabiliyorsa boş zamanını arkadaslarıyla değil de ilk seninle değerlendiriyorsa dert edecek birşey yoktur bence...

kızlar peki bu ilgili erkek dediğimiz neler yapınca bu kısma giriyo....
ilgisiz erkeği anladk...
mesela benimki kıskanıyo ama aşırı değil ben aşırı istiyorum
arıyo ama aşırı deil ben aşırı istiyorum
hoş kontürümz olmuyo genelde ya
sık sık buluşmak istiyo ama ben çıkamıyorum buluşamıyoruz...
ağzından her an bal akıyo bundan yana sıkıntım yok
ama merak duygusu pek geniş değil bunuda sürekli evde olmamdan kaynaklandığını düşünüyorum ama yinede uyus oluyorum
çalışmama izin vermiyo elinden gelse hiç çalıştrmıycak
erkek arkadaşım olamaz bu arada
ilk aklıma gelenler bunlar şimdi bizimki ilgilimi ilgisizmi

Son düzenleme:
ilgisiz erkeği anladk...
ama merak duygusu pek geniş değil bunuda sürekli evde olmamdan kaynaklandığını düşünüyorum ama yinede uyus oluyorum

seninki sahiplenci kısıtlayıcı bir adam benmki gibi:))

ama biz :çalışma konusundaki sıkıntıyı aştık.. yarın işe başlıyorum.
sürekli kıskanır sahiplenir nereye gidiceksek o da gelir o götürür getirir. çıkarkende aynı idi.. hasta olsam benimle gileridi hastaneye ne işim varsa hep yanımdaydı..
:asigim::asigim::asigim:

Valla bilmiyorum çok da kısıtlayıcı olduğu söylenemez ama iş konusunda evet çok kısıtlayıcı
ben aşırısını istediğimi söylüyorum ama o beni sıkılır diye korkuyomuş sıkmak istemiyomuş söyledği bu oluyo bazen katı kuralları oluyo ama benim tek sorunum daha çok arasın sorsun istiyorum msj çeksin
hoş şu an işi yok hatta uzun süredr işi yok dolayısıyla öyle her zaman kontür alamıyor
işsiz olduğu içinde bunalımda gergin kontürü olduğu zamanda gündüz aramıyo
çünkü araddğı zaman uzun konuşuyo bende çok uzun konuşamıyorum babam evde çünkü kapıy kitleyip odaya kapandığımda dikkat çekiyorum yada o sırada annem sesleniyo birşey oluyo
uyus oluyo rahat konuşamıyoruz gece arıyo bu yüzdenmiş
bilmiyorum işi gücü olsa düzenli her ay para alsa nasıl olur :(((((

ilgisiz erkeği anladk...

canm sen evde oldugun için kıskançlığı braz düşük seviyede bence.çünkü evdesin ve korkcak hiç bişe yok.hele bi çalış veya dışarda arkadaşlarınla takılsan ozman gör kıskançlığı.çünkü benm sevgilimde kıskanç ve sahiplenme duygusu fazla....sık sık buluşmak istiyo,demek ki ilgili işte...erkek arkadaşa izin yok,yani kıskanıyo...gerçi niye bize güvenmezler anlamıyorum ki...neden diye sordugumda ise ,güvenmesem bu ilişkiyi niye yürütmek istiyim ki diyo...allahım yaaa :oklava:
bunaltıcı bi kıskançlık vakası benim ki cnm kaydirigubbakcemile3

evet bende onu merak ediyorum acaba çalıştığımda nasıl olur
böyle diye diye birgün feci kıskanç olup bu günlerimi arıyor olurmuşum
sonra gelip dert yanarmışım kaydirigubbakcemile3

kıskandırrrr...ama 3. kişiyi reelde değil,hayali olarak ortaya çıkar...mesela avea nın 5 tl lik açık hatları var kimsenin üstüne kayıtlı olmayan açık hatlar...al bi tane kendine mesajlar at...devamını duruma göre getir...yada bi mail adresi al kendine mailler at...sonra de ki ya bana mailler geliyo mesajlar geliyo bilmiyorum kimden falan de...hala ilgisizse kaldır at...yani seni kaybetmekten korkuyo mu,yoksa kaybetmeyeceğine emin olduğu için çok mu rahat,yada kaybetmemek için bişey yapmıyo,kıskanıyo mu anlarsın...

Neden uyuyan tilkiyi uyandıralım neden boşuna ilişkiyi zora sokup gereksiz tartşmalar çıkaralımki..ondan sonra yok mail adresini nerden aldı yok tel numaranı nerden aldı sen birine vermesen nasıl bulucak yok internette nerelere giriyorsunda msn adresini verdin falanda fişman.. deryacım bence bu taktik sakıncalı diye düşünüyorum ben..sevgi kelebeği sakın tatlım böle bi oyuna kalkışma ee olaki kalkıştın sonu gerçekten başını ağrıtabilir düzgün giden bir ilişki bir oyun yüzünden çıkmaza girebilir BENCE....

Neden uyuyan tilkiyi uyandıralım neden boşuna ilişkiyi zora sokup gereksiz tartşmalar çıkaralımki..ondan sonra yok mail adresini nerden aldı yok tel numaranı nerden aldı sen birine vermesen nasıl bulucak yok internette nerelere giriyorsunda msn adresini verdin falanda fişman.. deryacım bence bu taktik sakıncalı diye düşünüyorum ben..sevgi kelebeği sakın tatlım böle bi oyuna kalkışma ee olaki kalkıştın sonu gerçekten başını ağrıtabilir düzgün giden bir ilişki bir oyun yüzünden çıkmaza girebilir BENCE....

Haklı olabilirsiniz...Ben çok faydasını gördüm ve size diyebilirim ki bu tarz küçük oyunlarla hamuru şekillendirip istediğim kıvama getirdim...Kaldı ki telefon numarası ve mail adresi çok kolay bulunabilecek bilgilerdir...Ama yinede bu bir öneridir.Herkesde aynı olumlu sonuç çıkacak diye bir şart yok...Ters de tepebilir...Sadece bir öneri...

deryacım teşekkür ederim tatlı dille cevap verdiğin için canım mail hadi tamamda telefon numarası kolay bulunacak bişi değildirki bazı erkekler gereğinden fazla tepkiler verip daha çok işkillenebiliyor senin erkek arkadaşın böle olabilir ama seninde dediğin gibi herkes bir olacak değil belki çok büyük problemler yaratabilir bu yöntem...

bende geldim arkadaslar.ya delircem aynı yerde calısıyoruz biz birde.o üst katta oldugu için gelmiyor.ya insan bi hava almaya iniyorum der yada ne bileyim birseyler yapar.tık yok adamda.ama bende tepkimi hemen gösteriyorum.mesela öğle yemegine cıkalım diyor.arkadasıma söz verdim diyorum.hafta sonları görüşüyorum sadece.anlasın diye ama ne kadar anlıyor orası mechul..

ya benimde sorunum aynıı:(
daha 3 aydır birlikteyiz ama son 1 aydır bi tuhaf koptuk sanki. ilk zamanlar hafta sonu 2 gün hafta içi muhakkak bir akşam görüşür üstüne msn de konuşurduk sonra h.içi görüşmesi kesildi sonra h.sonu görüşme 1 e indi mesai saati msjlaşma azaldı falan :(
yanımdayken sevgisinden şüphe duymuyorum ama h.içi :( işleri yoğun ama ilk zamanlarda yoğundu.
ben çok ilgi beklemiorum ama buda üzüyor beni.o ise bunda bi sorun görmüyor
konuştuk mutsuz olduğumu bu monotonluk için çok erken olduğunu söyledim oda bana "ben şimdiye kadar seninle ilgilendiğim gibi kimseyle ilgilenmedim falan diyo yapım böle çok ilgili değilim saatlerce telde konuşim vs bana göre diil dio.abartıosun dio .sevdiğini biliorum ama yanımda diilken hissedemiyorum :( şimdiye kadar hep çok ilgi gördüm ben.bu ilişkime kadar.ama en yoğunda bunda hissediyorum.ama bazen sırf bu yüzden ayrılmayı düşünyorum:(ben şimdiye kadar hiçbi sevgilimi merak falan etmezdim bu sefer bi tuhaf oldum ister istemez ben seviyorum değiştim o neden değişmedi diye düşünüyorum. kızıp ilgilenmediğimde o aksini yapıo ama ben bunu istemiyorum.o ilgilenmezse ben hiiçç ilgilenmiyorum çokta pis gururum var. napıcam bilmiorum gerçi o günden beri dahada üzerime düşmeye başladı ama??

Son düzenleme:
Back
X