Ilgisiz sevgilisi olan var mı kızlar?

Benim sevgiliminde beni aramaya vs hiç vakti olmaz bide ayrı şehirlerdeyiz ve çok yoğun çalışıyor. Ben bunu kafama çok takıyorum genelde ama hep şirinlik yapıp üste çıkıyo benimki .. Birkaç gündür diyorum onsuz yaşayamıyorsam onu böyle kabullenmem lazım
bayramda gelince sözleneceğiz bakalım o zaman nişanda görüşürüz herhalde bi daha :(
Bi dakika konuşsak ne olucak özlüyorum dediğimde bana yetmiyo telefonda konuşmak yanında olmam lazım diyo .Bula bula telefondan nefret eden bi adam buldum kendimi tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile3 Bende tam aksi konuşmaya bayılırım AŞK naparsın işte sende eğer gerçekten seviyorsan 3 yıl oldu diyosun evlen o zaman en azından akşam görürsün ben ondan kabul ettim evlenmeyi uzadıkça hep aynı muhabbet iki tarafıda sıkıyo üzüyo

sizinki yine çalışmaktan kaynaklanıyor canım ben napiyim işsiz güçsüz bi adam ve gününün yarısı uykuyla geçiyor benim yerimde olsanız naparsınız.. ilgisizlik sebebim belli ama düzelmiyor napim...
Allah bana sabır versiin....

ilgisizlik cok kötü birsey... en sonunda sevgilimde bunun farkina varacak
artik beni okadar kendinden sogutduki ayrilmayi düsünüyorum...okadarda ugrastim bu iliksi icin senağlama

bizim evlerimiz bitiişik ama bizde bu aralar 2 haftada 2 saat görüşür olduk msn de görüşüoruz ama zamanla msn telefon sıkıo her fırsatta yanımda olsun istiyorum senağlama

Azcık sabredin kızlar sizde ya :delphin:
Bir hareketinde hemen benden soğudu ilgisizleşti demeyin...
Bir derdimi sorunumu var bir düşünün bakalım ya da size darıldığı bir konu? fisfisfis
İlgisiz erkek ya sevmiyordur ya da aklını kurcalıyan birşeyler vardır, bir sorunu falan vardır...
İnşaallah düzelir aranız :teselli:

her gün de buluşulmaz ki canım haftada bi buluşuyosan şükürrr
hayat yogun.biraz özlencek zaman kalsın ;))

ilgisiz erkegı elde tutmayın kızlar bı tavsıye, hadı duzelır hadı dıuzelır, ben mı cok ılgı ıstıyorum demeyın, ılgı ıstıosanuz erkek ılgılenmelı, eger yetemıyosa sıze eywallahı cekın hıc tutmayın elde bos yere kalabalık etmesın hayatınızda kesın ipini gıtsın..

Selam kızlar yeni üye oldum ve ilk mesajım.Siteyi çok beğendim.Benim ilk erkek arkadaşım baştan beri ilgisizdi ama huyu öyleydi O'nun.Ailesine, kardeşine karşı da çok ilgisizdi.Babası, annesi telefon açardı yanıtlamazdı aman sonra konuşurum derdi.Kardeşiyle 2 ayda bir telefonda konuşurdu.Telefonu kullanmaktan zaten nefret ederdi.Yanındayken bebekmişim gibi ilgilenirdi ama uzaktayken telefonla günde bir ya da üç günde bir arardı.Sürekli tartışırdık, ayrıl barış ayrıl barış.İlk aşkım diye hep alttan alırdım.1 yıl 2 ay çıktık.Sonunda bu ilgisizliğe daha fazla katlanamadım ve terk ettim.O'nu çok sevmiştim ama katlanılacak gibi değil.Ayrıldıktan 2 ay sonra birinin teklifini kabul ettim.Şimdilik daha çok yeniyiz 1 ay oldu cicim ayları yani.Allah bozmasın ilk başta bu da ilgisiz diye korkmuştum ama kontörü olmadığı içinmiş.Mesajlaşmayı çok seviyor.İnşallah hep böyle devam eder ilgisi.Nazar değmesin.İlgili erkekler var kızlar boşverin ilgisizleri bırakın bence.hihoyyythihoyyyt:dance:

Canim bence haftada bir kere görüsebildigine bile sükret
Ben sevdigimde aylarca ayriyim.
Hergün msnde görüssek bile yan yana olmakla ayni degil tabi, sarilamiyorsun, ellerini tutamiyorsun.
8 ay sonra anca yapabilecem bunlari insallah.
Eger eskisine göre cok farkliysa ilgi istedigini söyle, onu özledigini belirt.
Kirmadan incitmeden.
Ve sevdigine dokunabilmenin tadini cikart, sükret.
Onu bulamayan var.. ben gibi..

dün 2 yıllık ilişkisi bitmiş biri olarak ; benim de sevgilim ilgisizdi ve ben buna alışmıştım... en sonunda o da bu ilgisizliğini ve bunun beni üzdüğünü farkederek benden ayrılmak istedi... çünkü hissedemiyormuş.. ayrı bir başlığım var zaten :( ama diyeceğim o ki erkek uğraşmıyorsa eninde sonunda kaçan kovalanır hesabı kaçıyor ve kovalayan siz oluyorsunuz... kovalamaktan yorluyoruz ya da o kaçmaktan sıkılıyor... yani ilgi göstermeyin ve sizi kaybedeceklerini yani bizi onlar düşünsün... bu aldığım en güzel ders... ben böle aşk oyunlarına inanmazdım ama gerçekmiş meğersem :(

benım ılıskım bır yıl oldu.kızlar ve aynı sebepten sureklı yakınıyorum ve herseferınde tukurdugumu yalamak zorunda kalıyorum.Benım erkek arkadasım yurt dısında calısıyor gemıde bır ay calısıp 2 hafta turkıyede oluyor bunda da annemlerı bı goreyım abımı goreyım derken ancak bır hafta gorusebılıyoruz.mesela bıraz once ogrendım haftada 20 dakkalık telefon gorusme hakkı var benı bır kez aradı ve 5 dakıka gerı kalanı annesı ıcın.benım acıklayamadıgım seyse asıksa sevıyosa ınsan sevgılısının sesını duymak ıstemezmı ask ve sevgılıye duyulan sevgı hıcbırseye benzemekzkı ıcınden gelmıyor demekkı uzakta oldugu ıcın daha ıcten daha guzel maıller atmazmı annesıne babasına abısıne ve bana ortak bı maıl yazıo hepımıze forwardlıyo .valla soguyorum sogudukca kendıme kızıyorum napıım bılemedım ayrılsam da kurtulsam mı bu ılgısızlıkten en azından beklentım olmaz daha rahat olurum YARDIM EDIN FIKIR VERIN BANA DA

dün 2 yıllık ilişkisi bitmiş biri olarak ; benim de sevgilim ilgisizdi ve ben buna alışmıştım... en sonunda o da bu ilgisizliğini ve bunun beni üzdüğünü farkederek benden ayrılmak istedi... çünkü hissedemiyormuş.. ayrı bir başlığım var zaten :( ama diyeceğim o ki erkek uğraşmıyorsa eninde sonunda kaçan kovalanır hesabı kaçıyor ve kovalayan siz oluyorsunuz... kovalamaktan yorluyoruz ya da o kaçmaktan sıkılıyor... yani ilgi göstermeyin ve sizi kaybedeceklerini yani bizi onlar düşünsün... bu aldığım en güzel ders... ben böle aşk oyunlarına inanmazdım ama gerçekmiş meğersem :(

canım dusuncelerıne kesınlıkle katılıyorum benımde boyle bı ılıskım vardı o ısterse ılgılenır ıstemezse soguk davranırdı bı sure sonra bende alıstım ama dayanamadım.aslında yuregımız bıseylerı hıssedıyo ama kendımıze yalan solemek daha kolay gelıo.sonra gerceklerle yuzlestıgımızde aglayan bız oluyorz.onların rahatlıgı kacısları bızım onlara verdıgımız garantıden kaynaklanıyo.nasolsa gıtmez dıyolar.bence yürek önemli hissediyosan bıseylerın bıttıgını yada azaldıgını bırak gıtsın hanı derler ya gelıyosa senındır gıdıyosada zaten hıc senın olmamıstır.gıderlerse gıtsınler dunyanın ne sonu ne onlar kaınattakı tek erkek.hatta erkek musveddelerı nolcakÇok üzgünüm çoook

benım ılıskım bır yıl oldu.kızlar ve aynı sebepten sureklı yakınıyorum ve herseferınde tukurdugumu yalamak zorunda kalıyorum.Benım erkek arkadasım yurt dısında calısıyor gemıde bır ay calısıp 2 hafta turkıyede oluyor bunda da annemlerı bı goreyım abımı goreyım derken ancak bır hafta gorusebılıyoruz.mesela bıraz once ogrendım haftada 20 dakkalık telefon gorusme hakkı var benı bır kez aradı ve 5 dakıka gerı kalanı annesı ıcın.benım acıklayamadıgım seyse asıksa sevıyosa ınsan sevgılısının sesını duymak ıstemezmı ask ve sevgılıye duyulan sevgı hıcbırseye benzemekzkı ıcınden gelmıyor demekkı uzakta oldugu ıcın daha ıcten daha guzel maıller atmazmı annesıne babasına abısıne ve bana ortak bı maıl yazıo hepımıze forwardlıyo .valla soguyorum sogudukca kendıme kızıyorum napıım bılemedım ayrılsam da kurtulsam mı bu ılgısızlıkten en azından beklentım olmaz daha rahat olurum YARDIM EDIN FIKIR VERIN BANA DA

kız allah canını almasın bırak o arayıp derdıne dussun bı ınsan ne ıcın sevılır onu dusun.senın ıcın kendınde fedakarlık yapmayan adamdan ne beklıyosun kı bence sen bu ılıskını bı gozden gecır.hıc uzulme onu kafaya takmıyomus gıbı yap sonra zaten gercekten takazsın.eger bu durumdan rahatsız olursa vardır bısey yok olmuyosa onda bıtmıstır bıseylerkaydirigubbakcemile4

canım inan hiç vakit kaybetmeye gerek yok... ilgisizse ve sen ilgi göstermeye devam ediosan ceptesin... ve böle birinin onun için önemi yok... çok üzgünüm ama tecrübeyle sabit... hayatlarında 1.sırada değilsin... hep gerilerdesin... buna 1 sene daha dayansan sonra dayanamayacaksın... ya da o abuk sabuk bi bahaneyle gitmek isteyecek... ilgilenme bir süre o seni kaybetmek istemiyorsa çaba gösterecektir... ve çaba gösterdiğinde de hemen yelkenleri suya indirme... sürünsün... baktın o pes etmeye başlıo ilgini arttır...

bundan sonrası için bana çok iyi bir ders oldu bu... senin de kulağına küpe olsun :(

ilgilenmezse de umrunda olmasın çünkü sen sana daha fazla değer verecek birilerini hakediyorsun... hepimiz öyle ...

canım dusuncelerıne kesınlıkle katılıyorum benımde boyle bı ılıskım vardı o ısterse ılgılenır ıstemezse soguk davranırdı bı sure sonra bende alıstım ama dayanamadım.aslında yuregımız bıseylerı hıssedıyo ama kendımıze yalan solemek daha kolay gelıo.sonra gerceklerle yuzlestıgımızde aglayan bız oluyorz.onların rahatlıgı kacısları bızım onlara verdıgımız garantıden kaynaklanıyo.nasolsa gıtmez dıyolar.bence yürek önemli hissediyosan bıseylerın bıttıgını yada azaldıgını bırak gıtsın hanı derler ya gelıyosa senındır gıdıyosada zaten hıc senın olmamıstır.gıderlerse gıtsınler dunyanın ne sonu ne onlar kaınattakı tek erkek.hatta erkek musveddelerı nolcakÇok üzgünüm çoook

evet ben bıraktım şimdi... bana gelmesini umuyorum tabii hayırlısı bu ise ...
gelmezse de bana ilgi gösterecek birini bekleyeceğim hayatıma...

bıraz once de kavga ettık maıl atarak kavga edıyoruz ne msne gırebılıyor ne tel edebılıyor anlamadım ve sımdı ben sucluyum nedır sorunum derdımı cok rahat ıfade etmek mı pısman oldum keske bu ılgısızlıgını ona solemeseydım kendı anlasaydı bı sorun oldugunu bazen dıyorum nankorluk mu ettım cocuk 12 saat mesaı yapıo dıye ama bır arkadas yazmıs kesınlıkle katılıyorum dedıgıne ınsan bunu hıssedıo ben onu annesınden kıskanıorum galba ya bu normal mı bılmıyorum ama benım aılemı dusunuyorum bıze vakıt ayırmıosun kaprıslerı yapmazlar ya bu cocuk donuyo turkıyeye annesı oglum yuzunu goremeden neden ankaraya gıdıosun falan ben de tabı kaprıs yapıorum o da terbıyesız bı sekılde ya bı yandan sen bı yandan annem dıe solenıo sanırım anesıde bızı ayırmaya calısıo :( acaba dıorum annesı mı sogutuo bu cocuu hanı esıt ılgı gosterıım de annem kıskanmasın mı dıo deneyımı yada fıkrı olan varsa ya forumu kendı ozelıme cevırdım ama kusura bakmayın

21 eylülde buraya yazmisim böyle olmuyor ilgisizligin sonu kötü diye
24 eylülde sevgilimden ayrildim...:çok üzgünüm:
ilgisizlik cok kötü..hep dayandim ondan ilgi almayinca...
hatta agzimla söyledim gururumu dinlemeden söyledim ben senden ilgi istiyorum.
haklisin bebegim ihmal ettim seni dedi ama yinede gösteremedi sevdigini
5 senelik birlikteligim oldu ve ona ondan sogudugumu söyledim ona karsi eski duygularimin kalmadigini...:çok üzgünüm:
ona ilgini istiyorum dedim..yinede besinci yilimizi unuttu...
tez yaziyorum senin destegine ihtiacim var, varligini yanimda oldugunu hissettir,
aramasini sormasini istedim ama yapmadi kendini cekti...
ve biz ayri ülkelerdeyiz yani yanimda olamiyor zaten ama benim istegim aramasi, veya mesaj cekmesi destek vermesi...
cok düsündüm herseyin farkina vardim seni ilgisiz biraktigim icin özür dilerim dedi...
ama hicbirsey düzelmedi
cok önemli sinavim var deli gibi calisiyorum demistim korkuyorum gecemiyecegim diye...tepkisi bile olmadi
sinava girdim ciktim ne aradi ne sordu ...söylememe ramen tarihini bile bilmiyordu sinavin...
onu okadar cok severken o beni bir okadar üzdü, seviyorum dedi ihmal etti...
ona dedim bu böyle olmuyor kendini toparla...ama ona son verdigim sansi harcadi göz göre göre...
ben senden sogudum dedigimde sadece farkina vardim ama elimden birsey gelmedi dedi...
okadar cok sabrim var okadar cok dayanadim..yazik koskoca 5 sene okadar emek var dedim....:çok üzgünüm:
ama sonunda tekmeyi yedi..simdi daha farkinda degil ama biliyorum kendine cok yanacak...
daha cok seyin farkina varacak...ama cok gec olacak

benim de lise de bir çocukla çıkmıştım o kadar ama o kadar ilgisizdi ki... doğum günümü bile unutmuştu hep ikinci plandaydım. çok kötü bir durum ve asla düzelicek diye bekleme. biraz karşı tarafın karakteriyle alakalı. fazla bencil olabiliyorlar.
şuanda 3 yıllık harika giden bir ilişkim var ve aşkım o kadar ilgili ki:asigim:ilk başlarda bu kadar ilgiye alışkın olmadığım için bocalardım ama şimdi çok hoşuma gidiyor. aradan geçen onca yıldan sonra görüyorum ki beni hayatım boyunca tek kişi sevmiş o da şuan beraber olduğum insan. seven insan ilgilenir, sevdiğini ikinci plana atmaz.

al benden de o kadar.benimkide ilgisiz.neden aramadın die sorduğumda ,işlerinin yoğunluğundan bahsediyor bana..ben aramadıysam sen arasaydın diyor.3 gündür aramıyor.haa bu sabah 8 de aramış onuda duymadım.halada aramadı bende aramıyorum

ya bu ne ya 3gün aramıyor mu bu bir ilişki mi acaba hayır ben kzıarkadaslarımla bile gün aşırı görüşüyorum da arkadaısm bu adam seni seviyor mu sence lütfen bi düşün ya gözden geçir ilişkini :1shok:

21 eylülde buraya yazmisim böyle olmuyor ilgisizligin sonu kötü diye
24 eylülde sevgilimden ayrildim...:çok üzgünüm:
ilgisizlik cok kötü..hep dayandim ondan ilgi almayinca...
hatta agzimla söyledim gururumu dinlemeden söyledim ben senden ilgi istiyorum.
haklisin bebegim ihmal ettim seni dedi ama yinede gösteremedi sevdigini
5 senelik birlikteligim oldu ve ona ondan sogudugumu söyledim ona karsi eski duygularimin kalmadigini...:çok üzgünüm:
ona ilgini istiyorum dedim..yinede besinci yilimizi unuttu...
tez yaziyorum senin destegine ihtiacim var, varligini yanimda oldugunu hissettir,
aramasini sormasini istedim ama yapmadi kendini cekti...
ve biz ayri ülkelerdeyiz yani yanimda olamiyor zaten ama benim istegim aramasi, veya mesaj cekmesi destek vermesi...
cok düsündüm herseyin farkina vardim seni ilgisiz biraktigim icin özür dilerim dedi...
ama hicbirsey düzelmedi
cok önemli sinavim var deli gibi calisiyorum demistim korkuyorum gecemiyecegim diye...tepkisi bile olmadi
sinava girdim ciktim ne aradi ne sordu ...söylememe ramen tarihini bile bilmiyordu sinavin...
onu okadar cok severken o beni bir okadar üzdü, seviyorum dedi ihmal etti...
ona dedim bu böyle olmuyor kendini toparla...ama ona son verdigim sansi harcadi göz göre göre...
ben senden sogudum dedigimde sadece farkina vardim ama elimden birsey gelmedi dedi...
okadar cok sabrim var okadar cok dayanadim..yazik koskoca 5 sene okadar emek var dedim....:çok üzgünüm:
ama sonunda tekmeyi yedi..simdi daha farkinda degil ama biliyorum kendine cok yanacak...
daha cok seyin farkina varacak...ama cok gec olacak

vicdanın rahat olsun .sen onun gözünü açmışsın ona acıkca söylemişsin her sey...seni kaybetme korkusu taşısaydı sanırım bi şeyler yapardı ama yapmamış ...en iyisi bu bence ayrılmanız,bir ömür cekilmezdi bu canım bence sevgiyle de ilgili bu ilgi gösterme olayı insan cok seviyorsa merak eder arar sorar çünkü sevgilin öylesine yürütmüş sen de cok sabırlı bir kızmışsın ve veren taraf hep sen olmuşsun sanki...:delphin:

ilgili erkek yoktur demeyelim var cevremde cok örnegini gördüm ..bana denk gelmedi gerçi...gecen meselabir arkadasım iş yerinden gripti eşi sabah bırakmıştı işe gün içinde bi grip yüzünden adam 30defa aradı..meyve hazırlamış vitamin alsın diye geceden karısına bunlar 10yıllık evli ve bebeleri olmuyor seven erkek bu işte canım karısına bakışından belli adamın çok imrendim darısı basımıza olacaksa böyle olsun sahsen ben hep bi şeyin tam olmasını isterim olmazsa da hiç olmasın derim yani .

Back
X