• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz

Osisisi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
58
4
16
41
Erkek arkadaşım bana seni seviyorum demiyor sordugumda anlaman lazım diyor niye öyle ki 6 yıldır birlikteyiz neden çiçek almıyorsun diyorum senin çiçeğin benim diyor anlaşılan gecistiriyor

Eski tip erkeklerden... Sizi bilemem ama ben çekemezdim. Adam şimdiden ben odunum demiş, tercih sizin... 6 yıl seviyorum diyemeyen adam evlenince nasıl olur düşünemiyorum.
Sevdiğim için herşeyi ne katlanıyorum haftada bir kez pavyona bile gidiyor kızdığımda yalanmı söyleyim arkadaşlarım saklı gizli gidiyor diyor ben seni hiç kimseye değişmem diyor ama rahatsız oluyorum karı falan oturtmuyoruz diyor seviyorum o ortamları diyor ne biliyim

Sevdiğim için herşeyi ne katlanıyorum haftada bir kez pavyona bile gidiyor kızdığımda yalanmı söyleyim arkadaşlarım saklı gizli gidiyor diyor ben seni hiç kimseye değişmem diyor ama rahatsız oluyorum karı falan oturtmuyoruz diyor seviyorum o ortamları diyor ne biliyim

Sakın elinizden kaçırmayın. Pavyona gidiyor ama "karı oturtmuyor". Kesin evlenin kesin.

Arkadaşım yemin ediyorum bazen bazı hemcinslerime her şey müstahak diyesim geliyor.

Pavyon kaldı mı hala piyasada ?
Kusura bakmayın konu sahibi de bu adamı çok aradınız mı ? Neslinin son örneği falan olabilir mi ?
"Karı"ymış te allam

Pavyon kaldı mı hala piyasada ?
Kusura bakmayın konu sahibi de bu adamı çok aradınız mı ? Neslinin son örneği falan olabilir mi ?
"Karı"ymış te allam
Adam gayet normalmiş gibi anlatıyor kendini haklı çıkarıyor gizli saklı gitsem nerden haberin olacak diyor kaybetme korkusu yok cnm

e arkadaşım kendi düşen ağlamaz biliyorsun... Ama yinede bi hatirlatayim insan önce kendine değer verip kendini sevmeli... "Seviyorum" çok bos bir söylem... Sevgi,saygıyla bütünleşir se "seviyorum" soylemi anlam kazanır. Ki bence bu adam sizi sevmiyor sadece alışkanlık...

e arkadaşım kendi düşen ağlamaz biliyorsun... Ama yinede bi hatirlatayim insan önce kendine değer verip kendini sevmeli... "Seviyorum" çok bos bir söylem... Sevgi,saygıyla bütünleşir se "seviyorum" soylemi anlam kazanır. Ki bence bu adam sizi sevmiyor sadece alışkanlık...

Allah büyük ya kötü düşünmek istemiyorum sevmediğin biriyle 6 sene nasıl birlikte olunabilir ki sen sevmediğin yemeği sırf doymak için yermisin cnm

Back
X