Sevdiğim içinEe o zaman kendinize kastınız mı var ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdiğim içinEe o zaman kendinize kastınız mı var ?
Cunku kaybetme korkusu yok ve sevginizden cok emin...Bayaniz sonuçta bekliyoruz haklısın ama kendini bulunmaz nimet gibi görüyor
Evet canım aynen öyleCunku kaybetme korkusu yok ve sevginizden cok emin...
Sevdiğim için herşeyi ne katlanıyorum haftada bir kez pavyona bile gidiyor kızdığımda yalanmı söyleyim arkadaşlarım saklı gizli gidiyor diyor ben seni hiç kimseye değişmem diyor ama rahatsız oluyorum karı falan oturtmuyoruz diyor seviyorum o ortamları diyor ne biliyim
Öyle ama kötü düşünmediğim için inanıyorum bak bana karşı dürüst herseyini anlatıyor diyorum olayın iyi tarafından bakmaya çalışıyorum cnm6 yıldır da bi insanı geçiştirmek zordur. Sizde acayipsiniz pardon da![]()
Sevmediğim yemeği yemem ama, sadece yemek seyretmeye restorana da gitmem.Allah büyük ya kötü düşünmek istemiyorum sevmediğin biriyle 6 sene nasıl birlikte olunabilir ki sen sevmediğin yemeği sırf doymak için yermisin cnm
Parası olmadığı için değil artık orada ne dümenler döndüğünü bildiği için ne işim olur o.....la ben kafa dağıtmaya gidiyorum diyor içkide kullanmıyor
Oturtmaya parası yetmiyor, anca ağzının suyunu akıtıp geliyordur, olabilir mi?
Ve bu insan 6 yıllık sevgiliniz.
Tuhaf ilişki...
Çok çok haklısın ama bende tepki verdiğimde o...luk insanın içinde olmasın pavyon değil her yerde yapar insanin icinde olduktan sonra diyorSevmediğim yemeği yemem ama, sadece yemek seyretmeye restorana da gitmem.
'pavyon' olayıyla arasındaki doğru orantıyı siz kurun...
İçki içmiyor, kadınlarla ilişkisi yok ve pavyona gidiyor.Parası olmadığı için değil artık orada ne dümenler döndüğünü bildiği için ne işim olur o.....la ben kafa dağıtmaya gidiyorum diyor içkide kullanmıyor
Vallahi öyle tlfnunu falan karıştırıyorum face ne bakıyorum istemediğim herşeyini siliyorum adam bana herseyini haber veriyor bende inanıyorum dürüst olduğu içinİçki içmiyor, kadınlarla ilişkisi yok ve pavyona gidiyor.
Siz de buna 6 yıldır gözünüz kapalı inandınız.
Zaten iki işlevi olan mekana gidip, ikisinden de faydalanmayıp kafa dağıtabiliyorsa, helal olsun ona!
Neyse ben bir şey demeyeyim, pollyanna gerçekmiş öğrenmiş oldum.
Peki.Sevdiğim için
birlikte oluyor musunuzErkek arkadaşım bana seni seviyorum demiyor sordugumda anlaman lazım diyor niye öyle ki 6 yıldır birlikteyiz neden çiçek almıyorsun diyorum senin çiçeğin benim diyor anlaşılan gecistiriyor
Evet canımbirlikte oluyor musunuz
öyleyse neden pavyona gıdıyor hayret bırsey bu erkeklerı anlamıyorum ben ya, peki seviştikten sonra opup koluyor mu ısını bıtırıp arkasını mı doner dıkkat et sana aids getırmesın korununEvet canım
Yok aslında haksızlık etmeyim çocuk gibi sever şefkate boğar yanaklarımı öpmekten kıpkırmızı yapar arkasını dönüp yatmaz günde elli defa arar yemek ye sıkı giyin poncigim falan deröyleyse neden pavyona gıdıyor hayret bırsey bu erkeklerı anlamıyorum ben ya, peki seviştikten sonra opup koluyor mu ısını bıtırıp arkasını mı doner dıkkat et sana aids getırmesın korunun
Kimseyle birlikte olmuyor biliyorum boş zamanlarını benimle geçirir o kadarda rahat değilöyleyse neden pavyona gıdıyor hayret bırsey bu erkeklerı anlamıyorum ben ya, peki seviştikten sonra opup koluyor mu ısını bıtırıp arkasını mı doner dıkkat et sana aids getırmesın korunun