• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz

Pavyona mi gidiyor?

Ee bu nasıl iliski o zaman anlamak mümkün değil.

Bir de savunma gizli mi gideyim diye.

Denilecek bişey yok gibi siz sevdigini soylememesine takilmissitakilmissiniz ama sanki daha büyük sorun var gibi.
Çok haklısın bilmiyorum ne yapacağımı vazgeçmiyor pavyondan bunaltinca daha çok gidiyor kavga etcemizi bile bile cnm

Sevdiğim için herşeyi ne katlanıyorum haftada bir kez pavyona bile gidiyor kızdığımda yalanmı söyleyim arkadaşlarım saklı gizli gidiyor diyor ben seni hiç kimseye değişmem diyor ama rahatsız oluyorum karı falan oturtmuyoruz diyor seviyorum o ortamları diyor ne biliyim

saygısızlığa bak. 6 yıldır buna katlanıyosanız evlenirsiniz de. şikayet etmeyin.

Pavyona neyapmaya gidiyor acaba içki içmiyor, "karı oturtmuyor", salata yemeğe falan mı gidiyormuş yemekleri mi çok güzelmiş? Hiç gitmedim ama bir insan pavyonda nasıl kafasını dağıtır çok merak ettim.
Adam alıcı değilmiş bakıcıymış.

Ya gerçekten öyle içen arkadaşları var onlarla gidiyor eminim kendine söz vermis bana yanlış yapmamak için dürüst olduğunu biliyorum cnm eminol oturtsa onu söylecek kadar açık sözlü cnm

saygısızlığa bak. 6 yıldır buna katlanıyosanız evlenirsiniz de. şikayet etmeyin.
aslında çok karşıyım bu pavyon içki ortamına büyük konuştum heralde gizli gizli gitmesinden bilmem daha iyi heralde herkes gidiyor kimse söylemiyor eşine dostuna diyor senin beni alnımdan öpmem lazım bak herşeyimi söylüyorum efendi efendi oturuyorum diyor

aslında çok karşıyım bu pavyon içki ortamına büyük konuştum heralde gizli gizli gitmesinden bilmem daha iyi heralde herkes gidiyor kimse söylemiyor eşine dostuna diyor senin beni alnımdan öpmem lazım bak herşeyimi söylüyorum efendi efendi oturuyorum diyor

efendi efendi evinde otursun. allah aşkına barı pubı bile bi nebzeye kadar anlarım da pavyon nedir?

Haklisin cnm çalışıyor haftada bi kez gidiyorum ne var bunda diyor bende o yüzden bişey demiyorum zaten kız gibi hep evde bende gitsin istemem ama gidiyor işte alışkanlık babasida alemciymis gençliğinde aileden geliyor heralde

Canım lütfen kosarak uzaklas ayrıcane kadar kolay herseyi kabullenmissin ya evlenince napacaksın gecenin bi yarısı eve gelecek ama "karı oturtmadım içmedim" diyecek ve sen ohh neyse dürüst deyip sarılıp uyuyacak mısın? Azıcık gözünü açmanı tavsiye ederim.. Karı oturtmak cümlesi bile baslı basına bi ayrılık sebebi olabilir.

Zaten evlenmiş olsak o kadar rahat olamaz sevdiğim için herşeyi kabulleniyorum o olsunda ister yar olsun ister yara o kadar çok seviyorum anlican cnm

Malesef sevgi hic biseye yetmiyo hem nerden biliyosun evlenince böyle olmayacagını lütfen bu konuya göz yumma ayy pavyon ne ya bi olayın ciddiyetinin farkına varmalısın.

Zaten evlenmiş olsak o kadar rahat olamaz sevdiğim için herşeyi kabulleniyorum o olsunda ister yar olsun ister yara o kadar çok seviyorum anlican cnm
Bekarken de böyleydim sen beni böyle kabullendin şimdi niye karşı çıkıyorsun der evlenince.

Malesef sevgi hic biseye yetmiyo hem nerden biliyosun evlenince böyle olmayacagını lütfen bu konuya göz yumma ayy pavyon ne ya bi olayın ciddiyetinin farkına varmalısın.
Evet çok haklısın cnm bilmiyorum biraz daha mantıklı düşünmek için çaba sarfedicem

Bekarken de böyleydim sen beni böyle kabullendin şimdi niye karşı çıkıyorsun der evlenince.
Evlilik gibi düşüncesi yok aileside ondan beter zaten o yüzden bende düşünmüyorum zaten her tarafı sıkıntı ben aleviyim onlar Sünni herşey sorun anlicaniz

Seni seviyorum demiyor, çiçek istiyosun almıyor, pavyona gidiyor, evlenmeyi düşünyüyor ve hala sevgilin ?
Zaten 6 yılın vermiş olduğu laçkalıklık..
PES

6 yıldır bu adamı iyi kötü tanımış olmanız gerekiyor bence.
Baştan beri böyle ise kabullenmişiniz demektir.
Yok değişti ise oturup düşünmeniz gerek.

Seni seviyorum demiyor, çiçek istiyosun almıyor, pavyona gidiyor, evlenmeyi düşünyüyor ve hala sevgilin ?
Zaten 6 yılın vermiş olduğu laçkalıklık..
PES
Alıyor çocuk ama genelde isteyince duygularını dile getiren biri değil cnm bende sevdiğim için 6 yılımı verdim

Back
X