• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz

6 yıldır bu adamı iyi kötü tanımış olmanız gerekiyor bence.
Baştan beri böyle ise kabullenmişiniz demektir.
Yok değişti ise oturup düşünmeniz gerek.
Tanıştığımızda daha beterdi beni sevdikçe düzeldi sorumluluk sahibi oldu içkiyi bıraktı pavyona gitmelerini azalttı çokta dürüst maşallah biliyorum gerçekten öyle saklı gizli bişeyler yapmıyor ailesini tanıyorum arkadaş çevresiyle görüşüyorum bişey yapmak istediğinde bana danışıyor sadece biraz düşüncesiz ve kaybetme korkusu yok

Tanıştığımızda daha beterdi beni sevdikçe düzeldi sorumluluk sahibi oldu içkiyi bıraktı pavyona gitmelerini azalttı çokta dürüst maşallah biliyorum gerçekten öyle saklı gizli bişeyler yapmıyor ailesini tanıyorum arkadaş çevresiyle görüşüyorum bişey yapmak istediğinde bana danışıyor sadece biraz düşüncesiz ve kaybetme korkusu yok
Bak en son saydıklarında bir ilişkide gerekli olan şeyler.

Erkek arkadaşım bana seni seviyorum demiyor sordugumda anlaman lazım diyor niye öyle ki 6 yıldır birlikteyiz neden çiçek almıyorsun diyorum senin çiçeğin benim diyor anlaşılan gecistiriyor
Ya hersey ortada iste pavyona bile gidoyo seven adam senden baskasina bakamaz oylaliyo seni elinin altinda tutuyo

Ya hersey ortada iste pavyona bile gidoyo seven adam senden baskasina bakamaz oylaliyo seni elinin altinda tutuyo
Gizli saklı gitse dahami iyi ayrıca zaten benden başkasına bakmıyor biliyorum onun için ne kadar kıymetli olduğumu cnm

Sevdiğim için herşeyi ne katlanıyorum haftada bir kez pavyona bile gidiyor kızdığımda yalanmı söyleyim arkadaşlarım saklı gizli gidiyor diyor ben seni hiç kimseye değişmem diyor ama rahatsız oluyorum karı falan oturtmuyoruz diyor seviyorum o ortamları diyor ne biliyim

Zaten evlilik gibi bir düşüncesi yok

dehset içersindeyimm suan :oha: aklını peynir ekmekle yemişsinn.

6 yıldır birliktesiniz evliliği düşünmüyor bile.seni seviyorum bile demiyor sizi kaybetme korkusu yok kafasına göre yaşıyor ama babamdan görmediğim sevgiyi gösteriyor diyorsunuz burda bi çelişki var.bence o sevgiyide göstermiyor da kendinizi öyle inandırmak istiyorsunuz.yıllarınıza yazık

Gizli saklı gitse dahami iyi ayrıca zaten benden başkasına bakmıyor biliyorum onun için ne kadar kıymetli olduğumu cnm
E senin gozun kor olmus belli madem kendince fikirlerin var seni sevdigini dusunuyosun devam et kardesim ilerde pisman olucaksin yarin birgun pavyondan eve kadinda getirir gorursun

6 yıldır birliktesiniz evliliği düşünmüyor bile.seni seviyorum bile demiyor sizi kaybetme korkusu yok kafasına göre yaşıyor ama babamdan görmediğim sevgiyi gösteriyor diyorsunuz burda bi çelişki var.bence o sevgiyide göstermiyor da kendinizi öyle inandırmak istiyorsunuz.yıllarınıza yazık
Sevgisini sözel olarak söylemiyor hissettiriyor ama

Ne kadar da her şeyi kabullenmişsiniz. Herhalde bu adamı kendinize layık görüyorsunuz. Belki de öyledir sizi tanımıyoruz siz kendinizi daha iyi tanıyorsunuzdur herhalde. Sizin denginiz buysa hayırlı uğurlu olsun.

E senin gozun kor olmus belli madem kendince fikirlerin var seni sevdigini dusunuyosun devam et kardesim ilerde pisman olucaksin yarin birgun pavyondan eve kadinda getirir gorursun
Allah korusun kendini layık görmez pavyon karısına ne işi olur o....la emin olduğum için bişey demiyorum

Ne kadar da her şeyi kabullenmişsiniz. Herhalde bu adamı kendinize layık görüyorsunuz. Belki de öyledir sizi tanımıyoruz siz kendinizi daha iyi tanıyorsunuzdur herhalde. Sizin denginiz buysa hayırlı uğurlu olsun.
Tabiki fikir ayriliklarimiz var sevdiğim için layık görüyorum kendimi

uzun süre cıkınca hepsi odunlasıyo eski halinden eser kalmıyo dicektim de senin ki masum değil...:bicak:

Aşk işte çok sevmek kargaya yavrusu Şahan görünür

evlenirsen hani bi ihtimal oda sen daha yüz ton konu acacaksın sevgiye ve aska saygım var lakin bu adam adam değil sen ilgisiz olmasına takılmıssın sade ama sorun o değil görmuyosun neyse kabul et etme beni bağlamaz.:işsiz:

Ne erkekler var biliyomusun bi arkadaşı evli cuma günü evden çıkıyor takside çalışıyorum diye sabahlara kadar pavyonda karısı sorduğunda iş yoktu para kazanamadım diyor o yüzden masum benimki

Canm hem şikayet etmişsin adamı hemde herkese karşı savunmuşsun sen onu her haliyle kabullendikten sonra niye insanların fikrini soruyorsunki.zaten söylenenleri kabul etmiyorsun :işsiz:

Back
X