• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz

Ne erkekler var biliyomusun bi arkadaşı evli cuma günü evden çıkıyor takside çalışıyorum diye sabahlara kadar pavyonda karısı sorduğunda iş yoktu para kazanamadım diyor o yüzden masum benimki
Şakaaa olmalısın seeen.
Hayreetler içerisindeyim tespitin, haklı çıkmanın dibiiiiii.....
Yok yok bazen hemcinslerime müstahak her şey.
Mutluluklar sizinle olsun.

Canm hem şikayet etmişsin adamı hemde herkese karşı savunmuşsun sen onu her haliyle kabullendikten sonra niye insanların fikrini soruyorsunki.zaten söylenenleri kabul etmiyorsun :işsiz:
Canım şikayet amaçlı yazmadım sadece fikir almak için yazdım evet onu kabullendim ama söylenenleride dikkate almayi düşünüyorum

Konu sahibi ne kadar rahatsiniz gercekten sasirdim. Derdiniz ne onuda anlamadim tabiri caize "alan razi satan razi" Erkek arkadasiniz evlenmeyi düsünmüyormus ama pekte umrunuzda degil. Üstelik erkek arkadasinizin kadinlara saygisi yok ne kadar igrenc konusmalari var zaten arkadas ortamida pek hos degil beli

Evlilik Kader kısmet olur dersin olmaz olmaz dersin olur Allahin bileceği iş arkadaş ortamına gelince hepsi öyle değil bitanesi sorunlu oda bizi ilgilendirmez karısına yazik

Gizli saklı gitse dahami iyi ayrıca zaten benden başkasına bakmıyor biliyorum onun için ne kadar kıymetli olduğumu cnm
Aman Allah'ım erkek üye misin acaba, bir kadın nasıl bu kadar ezik olabilir

Şakaaa olmalısın seeen.
Hayreetler içerisindeyim tespitin, haklı çıkmanın dibiiiiii.....
Yok yok bazen hemcinslerime müstahak her şey.
Mutluluklar sizinle olsun.

bende hayretler icerisindeyim hatta konu sahibinin bizimle dalga gectigini düsünüyroum ki gecmiyorsa kendisine diyecek hicbirsey yok zirra herseye gözünü kapamis

Sevdiğim için herşeyi ne katlanıyorum haftada bir kez pavyona bile gidiyor kızdığımda yalanmı söyleyim arkadaşlarım saklı gizli gidiyor diyor ben seni hiç kimseye değişmem diyor ama rahatsız oluyorum karı falan oturtmuyoruz diyor seviyorum o ortamları diyor ne biliyim

:duduk:Sen daha evlenmeden pavyonu kabul etmişsin.İlerleyen zamanlarda neler diyebilir.İyi düşünmen gerek bence

Hayır erkek değilim ezikte değilim sevdiğim için kabulleniyorum sevdigini de biliyorum ne kadar söylemese de
Madem bu kadar eminsin birlikte olmayı kes. Bakalım kaç salise yanında duracak. Ben söyleyeyim durmayacak. Bi dene lütfen..
Başkada diyecek bi şeyim yok

ara sıra sen de arkadaşlarınla pavyona git kafanı dağıtıp eğlenmeye :KK14:

Daha beterdi bu düzelmiş hali o zaman daha çok gidiyordu ve içki kullaniyordu şimdi kullanmıyor haftada 1 kez yada 15 de bi kez gidiyor

Pavyona gittigini soyleyerek dürüst olusuyla ovunen sevgili iş sevdigini soylemeye gelince anlasilmasini bekliyor.kiz arkadasim varmi var...guveniyorummu evetttt.... Hem pavyona gitmeme bile karismiyor....ben bir cicegim ki kiz arkadasim beni kaybetmez... Şu tlfunum ucunda olan kisi sen olsaydinda bir kendine dunyana yasadiklarina benim gozumle bakabilseydin. İlerde pismanliklar duyacagini seziyorum.ruhunu cok yipratma canim kardeşim

Back
X