çok açsam eğer yerimAllah büyük ya kötü düşünmek istemiyorum sevmediğin biriyle 6 sene nasıl birlikte olunabilir ki sen sevmediğin yemeği sırf doymak için yermisin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok açsam eğer yerimAllah büyük ya kötü düşünmek istemiyorum sevmediğin biriyle 6 sene nasıl birlikte olunabilir ki sen sevmediğin yemeği sırf doymak için yermisin cnm
Canım konu gerçek ayrıca pavyon karilarina karıda denir herseyde sevdiğim için bişey demiyorum en azından gitsede dürüst yanlış yapmıyor sonuctaKonuyu açanın kadın olduğuna inanmıyorum asla. Nabız ölçmek için açılmış bir konu.
Hiçbir kadın hemcinsinden karı diye bahsetmez.
Mümkün değil pavyona göz yummaz. Sırf izlemeye gittiği için bile ortalığı yıkar.
Eğer konu gerçekse mideler konya ovası.
Iyy iğrenç!
"Senin çiçeğin benim mi?"diyorErkek arkadaşım bana seni seviyorum demiyor sordugumda anlaman lazım diyor niye öyle ki 6 yıldır birlikteyiz neden çiçek almıyorsun diyorum senin çiçeğin benim diyor anlaşılan gecistiriyor
Pek ince düşünen biri değil ben lafa değil icraata bakarım der"Senin çiçeğin benim mi?"diyorBunuda ilk kez duydum.Çok güldüm,sende gül emi
![]()
Sevdiğim için herşeyi ne katlanıyorum haftada bir kez pavyona bile gidiyor kızdığımda yalanmı söyleyim arkadaşlarım saklı gizli gidiyor diyor ben seni hiç kimseye değişmem diyor ama rahatsız oluyorum karı falan oturtmuyoruz diyor seviyorum o ortamları diyor ne biliyim
Ooooo bu cümle çok tanıdık..Pek ince düşünen biri değil ben lafa değil icraata bakarım der
Tutturmuşsunuz dürüst diye,ne dürüstlüğü varsa artık... benim için ve bir çok hemcinsim için pavyona gitmesi yeterince büyük bir yanlış ve ayrılmak için yeterli bir sebep... Ayrıca ''karı'' çok çirkin bir söylem, sadece bu söyleminiz bile sizin erkek olduğunuzu düşündürtmeye yeterli. Ha diyelim ki erkek değilsiniz o zaman da her şeyinden razı olduğunuz laf kondurmadığınız bu adamla ilgili ne diye konu açtınız????Canım konu gerçek ayrıca pavyon karilarina karıda denir herseyde sevdiğim için bişey demiyorum en azından gitsede dürüst yanlış yapmıyor sonucta
Bence para pul meselesi değil karakter ve vicdan meselesi ayrıca bende doğru bulmuyorum oralara gitmesini napiyim bunaltip beni aldatmasina yol acicama bazı şeylere göz yumarim daha iyiŞaka mı bu? Yani şu cidden daha büyük bir sorun, daha seni seviyorum falan dememesi kalmış. Gidin evlenin evde pavyon yolu gözlersiniz "karı oturtmama" sebebi para pul olmamasıdır. Biraz paralanınca onu da oturtur siz de hala seni seviyorum desin, çiçek alsın diye bekleyin. Garipsiniz cidden.
Büyük konuşuyorsun cnm belkide seninkide gidiyordur herkez benimki gibi söylemezTutturmuşsunuz dürüst diye,ne dürüstlüğü varsa artık... benim için ve bir çok hemcinsim için pavyona gitmesi yeterince büyük bir yanlış ve ayrılmak için yeterli bir sebep... Ayrıca ''karı'' çok çirkin bir söylem, sadece bu söyleminiz bile sizin erkek olduğunuzu düşündürtmeye yeterli. Ha diyelim ki erkek değilsiniz o zaman da her şeyinden razı olduğunuz laf kondurmadığınız bu adamla ilgili ne diye konu açtınız????
Büyük konuşuyorsun cnm belkide seninkide gidiyordur herkez benimki gibi söylemez
"Senin cicegin benim" mi?? Ulan kizlar soylese bunu bi derece deErkek arkadaşım bana seni seviyorum demiyor sordugumda anlaman lazım diyor niye öyle ki 6 yıldır birlikteyiz neden çiçek almıyorsun diyorum senin çiçeğin benim diyor anlaşılan gecistiriyor
Yav he he..Valla benimki de namaz kılar oruç tutar bayağıda inançlı cumayada gider ama pavyonundan da eksik kalmaz onun yeri ayrı onun yeri ayrı der
Arkadaşim konuyu dini boyuta getirmek istemiyorum ama anlattıklarınıza bakınca bizim yaşantılarımız tamamen farklı... biz namaz deyince aklımıza cuma gelmiyor... bizim için ibadetin yeri ayrı kabahatın yeri ayrı değil... ki inanç olmasa bile mevzu benim kabul edebileceğim bir durum değil ''pavyon'' meselesi... Sevdiğim adamda öyle bir adam değil çok şükür...Valla benimki de namaz kılar oruç tutar bayağıda inançlı cumayada gider ama pavyonundan da eksik kalmaz onun yeri ayrı onun yeri ayrı der
Yav he he..
Siz milleti kışkırtmak icin filan mi actiniz bu konuyu? Ozellikle de damara basmalik seyleri seçmeniz; yok inanclidir ama pavyona gider, yok sizinki de gidiyodur..
Zorlamayin bence..
Hic inanmadim ben konunun gercekligine..tam da anlatmak istediğim buydu, teşekkürler...
Aman Allah'ım erkek üye misin acaba, bir kadın nasıl bu kadar ezik olabilir