Şu olayın yaşanması aslında benim için büyük bir şansmış onu farkettim . 1 haftada verdiğim tüm tavizler gözümün önünden geçiyor şu an .
Hayatımı aksattığımı fark etttim . Ben 1 haftadır kitap okumuyorum kafama dank etti . Ne çok önemsemişim . Hayatımı aksatmışım ya .
Önem gösterme sırası onda . OLursa olur olmazsa olmaz . Ben ondan önce de yaşıyordum .
Ilgisizse istemiyordur zaten yada ayni anda birden fazla kisi idare ediyodur buda cok tehlikeli uzak durunSelam kızlar bir problemim var henüz çok taze olduğu için başındayken bir çaresine bakmak fikrinizi almak istedim .
Henüz 1 haftalık bir ilişkim var.
Birbirimizi uzun zamandır tanımıyoruz dolayısıyla birbirimiz hakkında bilmediğimiz çok şey var .
Bunu şundan dolayı dedim ; erkek arkadaşım bana biraz ilgisiz gibi geldi .
Mesela mesaj yazıyorum 15 20 dk sonra cevap veriyor . Ben ise onun mesajına 1 -2 dk içinde yanıt veriyorum.
Sorduğumda arkadaşlarla konuşuyorum dizi izliyorum falan diyor.
Ben bu durumun asla normal olmadığının farkındayım . Nasıl bir yol izlemeliyim ? Tahammül mü ? yoksa çekip gitmek mi ?
Acaba ısınamadı mı bana bilmiyorum . Aramızda 6 yaş fark var . Çocuk mu geliyorum ona bilmiyorum . Ben 22 o 28 yaşında .
Halbuki o başlattı bu ilişkiyi güzel sözlerle . Öyle alelade biri de değil eğitimli görgülü çalışan biri . Anlamıyorum ve üzülüyorum neden böyle yapıyor ? Ne yapmalıyım sizce ? Yorumlarınız çok değerli lütfen
En nefret ettiğim şey .sanırım ben tahammül edemezdimHer ikisini de yapıyor ama görüp yazmadığı daha fazla
bunu yazdım .Iyiyim sen napiyorsun?
Mesguldum gormedim mesajini yaz bakalim
Ya o zaman umursamıyor demektir. Hani o adamın da bi özel hayatı var sizden ibaret değil diyorlar ya. Yok öyle bir şey. Şuan birbirinizi tanıma dönemi, merak dönemi. Demek ki adam yeteri kadar merak etmiyor. Önce bi seni gerçekten hayatının merkezinde bir yere koyduğunu göstersin sonra o her zaman yaşadığı rutin hayatını devam ettirsin, arkadaşı, oyunu, sohbeti kaçmıyor bir yere. Çok da fazla bir şey istemiyormuşsunuz. Eğer o adamın ilişki anlayışı buysa siz bir ömür böyle geçer mi diye düşünüp yolunuza bakın. Çok zaman kaybetmeyin derim.
En azından bişeyler hissetmeden bitir yada biraz uzak kal sen ağırdan al . Hayatında o yokmuş gibi yani . Üzülmezsin umarım mutlu olabileceğin biri çıkar karşına.anlam veremedğim konulardan biri de bu . erkek üstüne düşer kadının kadın kendini ağırdan alır . bu tam tersi . böyle giderse olmaz zaten . hevesimin kursağımda kaldığıyla kalırım .
ah çok teşekkür ederim . aminEn azından bişeyler hissetmeden bitir yada biraz uzak kal sen ağırdan al . Hayatında o yokmuş gibi yani . Üzülmezsin umarım mutlu olabileceğin biri çıkar karşına.
Taktik yapmaya calışarak ilişkiyi sürdürmeyede calışma kendini yorarsın sadece. Oturmuş bi ilişki olsaydı sallantılar olsaydı araya taktik serpiştirirdin amma velakin daha birinci haftada falso vermeye baslayan biri için taktik işe yaramaz. İlişki mutlu olmak için yaşanır böyle oyunlar yok o yazmadı ben de yazmıyım yok görüldü atım 10 dk sonra yazayım cooook yorucu.
Sana geç cevap yazıyorsa , erken cevap yazdığı kişi vardır canım.Selam kızlar bir problemim var henüz çok taze olduğu için başındayken bir çaresine bakmak fikrinizi almak istedim .
Birbirimizi uzun zamandır tanımıyoruz dolayısıyla birbirimiz hakkında bilmediğimiz çok şey var .
Mesela mesaj yazıyorum 15 20 dk sonra cevap veriyor . Ben ise onun mesajına 1 -2 dk içinde yanıt veriyorum.
Ben bu durumun asla normal olmadığının farkındayım . Nasıl bir yol izlemeliyim ? Tahammül mü ? yoksa çekip gitmek mi ?
Acaba ısınamadı mı bana bilmiyorum . Aramızda 6 yaş fark var . Çocuk mu geliyorum ona bilmiyorum . Ben 22 o 28 yaşında .
Halbuki o başlattı bu ilişkiyi güzel sözlerle . Öyle alelade biri de değil eğitimli görgülü çalışan biri . Anlamıyorum ve üzülüyorum neden böyle yapıyor ? Ne yapmalıyım sizce ? Yorumlarınız çok değerli lütfen
Selam kızlar bir problemim var henüz çok taze olduğu için başındayken bir çaresine bakmak fikrinizi almak istedim .
bagzi erkekler msj olayini sevmezler haberinz olsun ki 28 yasinda bir erkekten bahsediyorm. bundan sikayetciyim dersrn adam acayip bunalir haberin olsun sana tavsiyem msjina cvp yazma aniden yada hic yaxma kendi merak etsinSelam kızlar bir problemim var henüz çok taze olduğu için başındayken bir çaresine bakmak fikrinizi almak istedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?