İlgisizlik Mi ? Yeterince İstememesi Mi ?

Aynen canım erkek arkadaşının yaptığı gibi sende kendi hobilerinle ilgilen. Ama ayrılmış gibi de hissettirme kendine sadece onu hayatının merkezine koyma.

Ilgisizse istemiyordur zaten yada ayni anda birden fazla kisi idare ediyodur buda cok tehlikeli uzak durun

Oo görüpte yazmıyorsa sıkıntı bence, hele ki ilk haftada. Ben sandım elinde telefon beklemeyengillerden.

İnsanları karşılaştırmayı sevmiyorum ama seven adam her şeyi yapar ya. Benimde cok bu tarz ilişkilerim flörtlerim oldu üzüldüğüm kırıldıgım. Şimdi ki erkek arkadasımla ilk tanıştığımız günün ertesi sabahı köye gitmişti ailesinin yanına. Köyde telefonu cekmiyordu, ta tepeye cıkıp beni arıyordu. İlişkinin ilk zamanları biraz özverili olmak lazım kadında erkekte. Kimse kimseye özellikle erkekler birden içini açmazlar ilk zamanlar ama o samimiyeti verip vermeyeceğini bastanda belli ederler. İlgisiyle tavrıyla sana sorular sorup seni tanımaya calısmasıyla. Adam cok heycansız ya da senin kadar istekli değil..

anlam veremedğim konulardan biri de bu . erkek üstüne düşer kadının kadın kendini ağırdan alır . bu tam tersi . böyle giderse olmaz zaten . hevesimin kursağımda kaldığıyla kalırım .
En azından bişeyler hissetmeden bitir yada biraz uzak kal sen ağırdan al . Hayatında o yokmuş gibi yani . Üzülmezsin umarım mutlu olabileceğin biri çıkar karşına.

Taktik yapmaya calışarak ilişkiyi sürdürmeyede calışma kendini yorarsın sadece. Oturmuş bi ilişki olsaydı sallantılar olsaydı araya taktik serpiştirirdin amma velakin daha birinci haftada falso vermeye baslayan biri için taktik işe yaramaz. İlişki mutlu olmak için yaşanır böyle oyunlar yok o yazmadı ben de yazmıyım yok görüldü atım 10 dk sonra yazayım cooook yorucu.

gerçekten öyle . biraz daha böyle olursa 1-2 gün restine rest diyip oyunu bitiricem .

Empati... aynısını sen yap hemen cevap verme koşma koştur...

Sana geç cevap yazıyorsa , erken cevap yazdığı kişi vardır canım.

Bu sizin soylediginiz durum bizde ben 17 esim 19 kendi. O zaman bile esim cogu zaman cildirir bilerek cevap vermezdi. Heleki 1 hafta olmus. Asil siz telefon basinda beklediginizi belli etmeyin aninda cevap vererek

Bende bir tek derdi siz misiniz başka işi gücü yok mu/işiniz gücünüz yok mu telefon başında bekliyorsunuz diyenleri anlamıyorum gerçekçi de gelmiyor açıkçası..
İlişki tanımadan başlamaz ki.Hem şimdi yazmayacak,aramayacak da ne zaman yapacak bunu?
Görüldü atıp cevap vermiyorsa demekki var vakti naz yapıyor aklınca nazlanan erkek ne kadar itici!
Ben olsam hiiiç taktik falan uğraşmam ben istemiyorum böyle diyip beklentimi anlatan kısa bir yazı ve sonra beklemede kalırım baktım aynı kafada ne uğraşacağım ki zaten değiştiremezsin ilerledikçe beraberliğiniz daha da alışacaksınız ve emin olun şimdi olan sinir bozukluğunuzun kat sayısı artacak başka da değişiklik beklemeyin.
"Noluooo yeaaa!" dedirtmek lazım bu tip ne istediğini bilmeyen değişiklere! Anladıkları dil bu çünkü..

Bence ortada sorun yok.

Ben de mesela biriyle flört ederken daha az mesajlaşıyorum, ama arkadaşlarımla yeri geldiğinde saçma sapan geyikler çevirebiliyorum saatlerce.

Bu sanırım yaşla ilgili. Benim hayatımda biri olsa mesela, yine konuşacak bir şey olursa konuşulur ama onla ilgili merak ettiğim şeyleri whatsapptan konuşmak istemezdim, yüzyüzeye saklardım. Daha kıymetli. Ayrıca işten gelince bazen diyalog kurmaya mecali olmuyor insanın, sizi kısa süredir tanıdığı için daha özenli cevap veriyordur, muhtemelen görüp yazmaması vs de ondandır. Yani ben bugün biriyle tartıştım bu yüzden mesajına geç döndüm diye, flört ettiğim biri, ve durumu tam olarak böyle açıkladım.

Bence bu yüzden ilgisiz denmez kimseye, zamana bırakın. Belki sadece yazışmayı sevmiyordur. Daha bir hafta olmuş. Siz kendinizi geri çekin, o zaman daha çok ilgi gösterir.

bagzi erkekler ms

bagzi erkekler msj olayini sevmezler haberinz olsun ki 28 yasinda bir erkekten bahsediyorm. bundan sikayetciyim dersrn adam acayip bunalir haberin olsun sana tavsiyem msjina cvp yazma aniden yada hic yaxma kendi merak etsin

Bence 1 haftalık ilişkide erkek de kadın da birbiriyle görüşmek konuşmak için fırsat kollar heyecan duyar
Ya arkadaş cool olmaya çalışıyor
Ya da ilgisiz
Bence şimdi bu ilgi seviyesi bu kadarsa ileride iyice düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…