İlgisizlik Mi ? Yeterince İstememesi Mi ?

10-15 dk icinde cevap yaziyorsa daha ne yapsin adam anlamadim ki? Liseki gibi tik tik size laf mi yetistirsin? Beklentiniz cok cocukca. Ve daha bir hafta olmus. Adam size alisamadan, ne mesajlasmasi? Zamanla birbirinizi (yavas yavas) tabidikca ilgi ve alakasi artar. Konusacak konulariniz da artar. Daha dun bir bugun iki asamin hemen hayatinda merkez olamazsiniz

Saniyesin de cevap yazmak zorunda değil ki siz de yazmayın zaten hemen daha 1 haftalık insanı hayatınızın merkezine alırsanız ilerde burda daha çok konular açarsınız bu nasıl bir sabırsızlık ya sanki evrenin sırrını bulmuş gibi

Görüp yazmıyor birde.. Dah ilk günlerde böyleyse sonra hiç dönmez herhalde. Birde şimdiden üzülüyorsan neden ugrasıyorsun o umursamıyorsa sende umursama

Ben bu konuları görünce şaşırıyorum.
İnsanların işleri güçleri var, bir de telefona bağlı yaşamak zorunda değiller.
Bizi görseniz çıldırırsıniz herhalde, 16 saatte cevap attığım da oluyor, günde bir cevap verdiği de. Neden? Çünkü başka şeylere de odaklanıyoruz.
Ayrıca ben ciddi şeyleri yüz yüze konuşmaya saklıyorum, yüz ifadesini, tepkisini görmek hoşuma gidiyor.
Bir de asla normal değil demişsiniz ya :)

Son düzenleme:
Normal değil bence de. Mesajını okuyor ama cevap vermiyor. Demek ki zamanı var mesajlarına girip bakmaya.
Bu tamamen karşındaki kişiyi sallamamak.

Normal değil bence de. Mesajını okuyor ama cevap vermiyor. Demek ki zamanı var mesajlarına girip bakmaya.
Bu tamamen karşındaki kişiyi sallamamak.

Yoo gayet normal.
Tam isteyken yazsam diyorum şimdi dandik muhabbet olacak.
Bir yere kaçmıyorum ya elbet cevaplarim.
Üstelik bazen tam agresif stresli olduğumda sakinlesmeyi bekliyorum ki karşı tarafa yansıması.
Tabii bunun için iki taraf arasi güven lazım.
Tabii ki cevaplar diye düşünmesi lazım insanın, yoksa neden gerilsin sevildiğini bilen insan

Olayları kendi yaşamınıza göre değerlendirmeyin bence . Onun şart ve koşulları daha farklıydı .
Ben prenses sendromuna yakalanmadım arada atladığınız mesajlar var sanırım . Arkadaşlarıyla konuşabiliyor , bana gelince yazmıyor .

Geç cevap yazmasına bu kadar erken takılma.
Daha çok yenisiniz.

Ben de bir ara boyleydim. Mesajima hemen cevap gelmezse yikardim dunyayi ama simdi goruyorum da ne kadar da gereksiz ve ici bos bir tepkiymis.

Cok bir anlam yuklemeyin bence buna.

Benim derdim meşgul olup geç yazması değil kızlar . Daha tazeyiz farkındayım bir anda bana sıcacık olamaz . Ama arkadaşlarına 10 mesaj atacağına 5 mesaj atsın 5 tanesini de bana ayırsın çok şey değil bence bu .

Ama siz olayları kendi yaşamınıza göre değerlendiriyorsunuz.
Karşınızdaki insanın farklı bir tutumu olabileceğini söylemeye çalıştım ben, siz bilirsiniz.
Bence yanınızda iyiyse dert edecek bir durum göremedim.
Mesajlaşma en dandik iletişim türü sonuçta.

Mesajlaşma kalitesiz bir iletişim türü evet ama arada biraz uzak mesafe benim okulum onun da iş yopunluğu var . Sanırım hergün buluşalım desem daha kötü zorlanır ben de mesaj ile iletişimi tercih ettim .

Aslında şöyle de düşündüm benimle burada konuşmak istemiyor ; acaba yanındayken de sıkılıyor mu , sıkıyor muyum . Bilmiyorum sadece kötü hissettirdi bana o kadar . Arkadaşlarına , dizisine ayırdığı vakti yeni tanıştığı birini tanımak için ayırmayacaksa bunun adı ilişki olabilir mi bilmiyorum

su an hayat tarziniz cok farkli,

yas farkina asla karsi bir insan degilim.

ama 22 yasinda biri ile 28 yasinda birinin iliskiden beklentileri cok farkli olacaktir.

22 yasindayken, mesajlasarak sabahladigim bile olmustu ama 28 yasinda ben de telefonla iletisimi iletisimden saymazdim.

Anlamadım değil, seni de anladım ben merak etme.
22 yaşındaymışsın, 1 sene önceye kadar ben de senin gibiydim.
Günaydın mesajı atılmasın, amanın kıyametler kopardı.
Bizim ikimizin de iş yoğunluğu var mesela, sen şimdi büyük ihtimal üniversitede olduğun için daha çok boş vaktin kalıyordur ki senin için daha iyi onsuz da bir sürü şey yapabilirsin! :)
Ben şans ver derim, bir yanındaki hareketlerine bak bakalım nasıl davranıyor, yanındayken soğuksa ilgisizse o zaman salla derim.

Teşekkür ederim :)

İnsan hoşlandığı kızın mesajına nasıl cevap vermez? Özellikle görüp de cevap vermemek? Başkasıyla ilgileniyordur ya da size sizin düşündüğünüz gibi değer vermiyordur.

Ben ise onun mesajına 1 -2 dk içinde yanıt veriyorum.
Aferin.! yazmayın bizde bu kadar çabik ağırdan alın biraz naz a çekin o ilgilensin birazda baktınız hala değişmiyor yol verin gitsin. Benim eşimde ilgisizz mallesef düzelmiyorlar ve ilerde çok sorun yaşarsınız bizim kavgalarımızn çogu bu sebepten bende artık çareyi üzerine düşmemekte buldum öhşnce çok ilgilenirdim şimdi hiç oralı olmuyorm eve geliyor mesela açıp kitabımı okuyrm veye telefondan tv izliyorm kulaklığı takıp gelip gidip sırnaşıyor. İlgisiz erkekle olam çok zor

Sen biraz daha heyecanlısın sanırım diyecektimmmmm kiii,,,,
Görüp yazmıyor dediğini görene kadar...
Onu heyecanlandıran bir şey yok ortada açık üzgünüm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…