- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
Selam kızlar bir problemim var henüz çok taze olduğu için başındayken bir çaresine bakmak fikrinizi almak istedim .
Henüz 1 haftalık bir ilişkim var.
Birbirimizi uzun zamandır tanımıyoruz dolayısıyla birbirimiz hakkında bilmediğimiz çok şey var .
Bunu şundan dolayı dedim ; erkek arkadaşım bana biraz ilgisiz gibi geldi .
Mesela mesaj yazıyorum 15 20 dk sonra cevap veriyor . Ben ise onun mesajına 1 -2 dk içinde yanıt veriyorum.
Sorduğumda arkadaşlarla konuşuyorum dizi izliyorum falan diyor.
Ben bu durumun asla normal olmadığının farkındayım . Nasıl bir yol izlemeliyim ? Tahammül mü ? yoksa çekip gitmek mi ?
Acaba ısınamadı mı bana bilmiyorum . Aramızda 6 yaş fark var . Çocuk mu geliyorum ona bilmiyorum . Ben 22 o 28 yaşında .
Halbuki o başlattı bu ilişkiyi güzel sözlerle . Öyle alelade biri de değil eğitimli görgülü çalışan biri . Anlamıyorum ve üzülüyorum neden böyle yapıyor ? Ne yapmalıyım sizce ? Yorumlarınız çok değerli lütfen
Öyleyse hiç uğraşma. Sen de aynısını yap üstüne düşme.Gerçekten çok nazik ve fazla ilgiliydi .
Normal değil bence de. Mesajını okuyor ama cevap vermiyor. Demek ki zamanı var mesajlarına girip bakmaya.Ben bu konuları görünce şaşırıyorum.
İnsanların işleri güçleri var, bir de telefona bağlı yaşamak zorunda değiller.
Bizi görseniz çıldırırsıniz herhalde, 16 saatte cevap attığım da oluyor, günde bir cevap verdiği de. Neden? Çünkü başka şeylere de odaklanıyoruz.
Ayrıca ben ciddi şeyleri yüz yüze konuşmaya saklıyorum, yüz ifadesini, tepkisini görmek hoşuma gidiyor.
Bir de asla normal değil demişsiniz ya :)
Normal değil bence de. Mesajını okuyor ama cevap vermiyor. Demek ki zamanı var mesajlarına girip bakmaya.
Bu tamamen karşındaki kişiyi sallamamak.
Yoo gayet normal.
Tam isteyken yazsam diyorum şimdi dandik muhabbet olacak.
Bir yere kaçmıyorum ya elbet cevaplarim.
Üstelik bazen tam agresif stresli olduğumda sakinlesmeyi bekliyorum ki karşı tarafa yansıması.
Tabii bunun için iki taraf arasi güven lazım.
Tabii ki cevaplar diye düşünmesi lazım insanın, yoksa neden gerilsin sevildiğini bilen insan
Olayları kendi yaşamınıza göre değerlendirmeyin bence . Onun şart ve koşulları daha farklıydı .
Ben prenses sendromuna yakalanmadım arada atladığınız mesajlar var sanırım . Arkadaşlarıyla konuşabiliyor , bana gelince yazmıyor .
Ama siz olayları kendi yaşamınıza göre değerlendiriyorsunuz.
Karşınızdaki insanın farklı bir tutumu olabileceğini söylemeye çalıştım ben, siz bilirsiniz.
Bence yanınızda iyiyse dert edecek bir durum göremedim.
Mesajlaşma en dandik iletişim türü sonuçta.
Mesajlaşma kalitesiz bir iletişim türü evet ama arada biraz uzak mesafe benim okulum onun da iş yopunluğu var . Sanırım hergün buluşalım desem daha kötü zorlanır ben de mesaj ile iletişimi tercih ettim .
Aslında şöyle de düşündüm benimle burada konuşmak istemiyor ; acaba yanındayken de sıkılıyor mu , sıkıyor muyum . Bilmiyorum sadece kötü hissettirdi bana o kadar . Arkadaşlarına , dizisine ayırdığı vakti yeni tanıştığı birini tanımak için ayırmayacaksa bunun adı ilişki olabilir mi bilmiyorum
Anlamadım değil, seni de anladım ben merak etme.
22 yaşındaymışsın, 1 sene önceye kadar ben de senin gibiydim.
Günaydın mesajı atılmasın, amanın kıyametler kopardı.
Bizim ikimizin de iş yoğunluğu var mesela, sen şimdi büyük ihtimal üniversitede olduğun için daha çok boş vaktin kalıyordur ki senin için daha iyi onsuz da bir sürü şey yapabilirsin! :)
Ben şans ver derim, bir yanındaki hareketlerine bak bakalım nasıl davranıyor, yanındayken soğuksa ilgisizse o zaman salla derim.
Aferin.!Ben ise onun mesajına 1 -2 dk içinde yanıt veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?