İlgisizlik

İlgisiz sevgilinin dikkati nasıl çekilir?

• Ya onun gibi ilgisiz umursamaz olacaksın

OY: 11 47,8%
  • Ya da kendi istediğin gibi yaşayacaksın

OY: 13 56,5%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
İlgisiz derken ne sıklıkta arar msj yazar yada gorusursunuz onu soylesene

Sevgilim çok ilgisiz onun dikkatini çekmek için ne yapmalıyım bilmiyorum. Konuştum olmuyor. Beni sevdiğini söylüyor. Bir kaç kez konuyu ayrılığa getirdim onu da istemiyor. Senin hayatın benim etrafımda dönmüyor.Her şeyi bu kadar kafana takma kendine bir hobi edin dedi.
En başta bana mesaj atmayı arayıp sormayı sevmediğini vıcık vıcık bir ilişki istemediğini söylemişti. Ama başlarda bu kadar değildi.

Bunun karakterle değil de sevgiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Zaten sen de sabahtan akşama kadar konuşmak istemiyorsundur, ona da kendine de alan bırakıyorsundur. Gerçekten seni seven bir erkek asla ilgisiz ve alakasız olmaz, bunu karakterine dayandırıyorsa orada özellikle durup bir düşünmelisin. Konuşmayla kavgayla da düzeltebileceğin bir şey değil bu.

Canı çok yandığı için mi onu seven kişiye soğuk ilgisiz davranıyor. Bahane bunlar sevgisi kuvvetli olsa size öyle şeyler söylemez.

canim aynisindan bende de vardi isine gelince arayip soruyordu sana soyle soyliyim saati bile belli yani gece 11 12 1 e dogru mesaj atarsa atar atmazsa hic atmaz oyle bir insandi... ben de dikkat cekmek icin konuyu en ufak bir tartismada ayriliga getiriyordum... biraz tirsiyordu geri vites sonra yine ayni... ben de surekli boyle yapinca suan ayrilik esigindeyiz artik adam ayrilmaktan da korkmuyor... cok uzgunum :(

Sevgisinden şüphe duymuyorum. Ama zamanın da çok canı yanmış sanırım o da kendini geri çekiyor. Benim yapım böyle diyor.

Biz kadınlar seviyorsak her yaptıklarını pozitif bir şekilde absorbe ediyoruz.

"Sevdiğindendir", "ya aslında o da şöyle dedi", "ilgisiz büyümüş ondandır", "iyi insan aslında" vs vs.

Sizi yargılamak için söylemiyorum, genelimiz böyle. Ben dahil.
Siz ilgi bekliyorsunuz, ama ilgisiz biri hayatınızda. Nasıl sürecek? Kedi gibi sürekli ilgi için savaş mı vereceğiz? Bu kadar zor mu sevdiğini belli etmek, hissettirmek?
Bir "canım" lafı bize yeter aslında. Uyum olmayınca, kafadaki soru işaretleriyle yaşanmıyor. İlgi olmayınca yavaaş yavaş "sevmiyor mu?" soruları takılacak aklınıza. Daha çok üstüne gideceksiniz bu konuda, ama değişen ne olacak orası belli değil.

Bence siz de kendinizi bayaa bi geri çekin.o zman onu tepkisi ne olcak,umursayack mı bu durumu,ne kadar onemseyecek bu durumu,bi ona bakin bence

Sevgiliyken bile ilgi göstermeyen bir adam var ve degisecegini sanmam yapacak 2 şey var ya olduğu gibi kabul etmek yada ilgisiz biriyle işim olmaz deyip ayrilmak. Ben böyleyim yapım böyle diyen biri degismez

Bu ne ya böyle ilişki mi olur? Bas tekmeyi gitsin yani kendi vıcık vıcık olmayacağı birini bulsun.

Aynen ya
aa benimki de bana öyle bişey demişti..sorun başkalarıyla gezip tozmamam.yani hayatıma kimseyi almıyormuşum..bu zamanda samimi dost arkadaş bulmak kolay sanki.bikaç arkadaşım var ama onlarda bar cafe takılmayı seviyolar.ben de bunları sevmiyorum.hayatının merkezine onu değil kendimi koymalıymışım.görmeyen de sanacak ki ona tapıyorum yapışıyorum falan.öyle bişey yok hiçbişeyine de karışmıyorum.rahat rahat takılıyor yahu adam.yine de öyle dedi.ister istemez sinir oldum.bana ilgisiz davranılınca ben de ilgisiz davranıyorum bu sefer kendi ilgilenmeye başlıyo.seninkinde nasıl olur bilmem canım[/QUOTE
Aynen ya

AMan aman canımmm ... onun ilgisini çekecem diye paralama kendini boşver... üzme kendini aynısı zamanında benimde karşıma çıktııı..bu şekilde bi ilşki olmaz olmuyor daa.. etrafına bakkk daha güzellikler mutluluklar yakalayabilirsin..

Sevgilim çok ilgisiz onun dikkatini çekmek için ne yapmalıyım bilmiyorum. Konuştum olmuyor. Beni sevdiğini söylüyor. Bir kaç kez konuyu ayrılığa getirdim onu da istemiyor.

İlgi ve ilgisizlik göreceli bir olaydır.

Biri sürekli mesaj yazmasını ister dakka bir gol bir olmazsa hemen tiriplere girer. Biri günde 3 kez konuşmaya kafi der.

Birkaç örnek ver bakalım.

Back
X