hayır. konuşmak istemez. uzak davranır. gerçekten haksız olduğunu düşünüyosada hiç bişey olmamış gibi davranır. 2 kere özür dilediğini hatırlıyorum sadece.sen sunlerı soyleyınce kendimi gördüm sankı hele evlenın artık bi tartısmada cevap bile veremeyecejk kadar uzgun hıssediyorsun ama sen biraz erken yorulanlardansın ama umutsuz olma valla biz birbirimizi yerdik evlenınce tartısma sırasında o baskınsa ben muhatap bile almıyorum konussun dursun ama intikamını saatlerce küserek alıyorum galıban benım en ıyı silahım küsmek suan farkettım :) ama yınede seviyorum oda benı seviyor biliyorm bi yuva kolay kurulmuyormus onu anladım o sana karsı nasıl pekı mesela kavgadan sonra ozur dilermı gonlunu alırmı
işte kendime sorduğum ve en çok beni acıtan soru. ilgisizlik değil aslında bizim problemimiz konuşamamak, hatta konuşmaktan korkmak..
yani o odunun ıyıce bi haslanması lazım ne diyim umaraım halledersin kısa zamandahayır. konuşmak istemez. uzak davranır. gerçekten haksız olduğunu düşünüyosada hiç bişey olmamış gibi davranır. 2 kere özür dilediğini hatırlıyorum sadece.
evet bencil egoları olan bir adamla beraberim. hiç bir şeyi sorgulamadan onunlaydım bunca sene. ona olan sevgim herşeyin önüne geçti hep. ama şimdi ya diyorum keşkelerim olursa. sorgular oldum herşeyi.Tam olarak doğru noktadasiniz..
İlgisizlik en küçük sorun bile olabilir bu ilişki de.. siz bişeyleri düzeltmeye çalışacaksınız o oflayacak sıkılacak.. bencil biri Üzgünüm..
inşallah canım. aradım merak ettim. arkadaşlarınlamış o kadar mutludu ki iyi davrandı. bi arkadaşlarınla bu kadar mutlu zatenyani o odunun ıyıce bi haslanması lazım ne diyim umaraım halledersin kısa zamanda
evet bencil egoları olan bir adamla beraberim. hiç bir şeyi sorgulamadan onunlaydım bunca sene. ona olan sevgim herşeyin önüne geçti hep. ama şimdi ya diyorum keşkelerim olursa. sorgular oldum herşeyi.
çok doğru yazmışsınız. artık benimde evliliğe dair toz pembe hayallerim kalmadı inanın. o kadar çok yıprandım ki. ya sonra diyorum şimdi. evliliği kavga edersek ne yaparım diye düşünüyorum. bir sene ertelendi düğünümüz. daha iyi olur belkide diyorum.. bu sorunlarla ben bu kadar güçsüzken yıpranmışken gelinik hayali çok uzak.Bu kdr olumsuz özellik saydığın dort yıllık eski sevgilin şimdiki nilanlın ile evliliğie gercekten hazırmısın .bu adam ile başedebilirmisin vs vs gibi soruları cvpla önce.not ilk bir hafta içinde ne booo .... yedım evlendim bir yıl evli kalıyımda boşanırım dıye dusundum .....sonra savsş başladı sanırım kazandımki ikinci çocuk yolda:)ki tarz olarak saydıklarınla alakası yok boşanırım demışliğimin.iyi düşün ağzımızın içine bkn adamlar nikahın kerametı ile bı salıyolarki kendini görme.seninki nişanlıyken başlamış...ne varsa içinde evlenmeden önce yuzleş ..belki kızacaksın ama evlenip boşanmaktansa öncesinde herseyı konusmak yada kabga edebilmek en iyisi.ortayı bulan ilişkiyi yürütüyır.inan orta yolu bulmasam kırk kez boşanmıştım.bu sadece kadınla yürümüyor .iki tarafında çabası gerek.özgüvenini yıkmasına izin verme .hani sana demişya sende guzel sayılırsın.evlilik dışarıdan göründüğü gibi degil
ondan gelen herşey mutlu ediyor beni. ama yaptığı olumsuzluklara karşıda tahamülüm kalmadı yada bı birikmişlik bu. 1 sene ertelendi düğünümüz çok üzülmüştük.. ama iyi ki diyorum bazı sorunları cevaplamadan herşey çok daha zor olucaktı. bu arada vaktinizi alıyorum hakkınızı helal edin. dolmuşum birikmiş cümlelerim bitmiyor yazdıkça yazıyorum.Keşke olsa iyi ama bencil egosu tavan biri ile büyük pismanlik yaşayabilirsiniz..
İyice sorgulayin madem..
Sevgi bazen sevdiğimiz kişi ile çok ilgili olmuyor..
Neyi seviyorsunuz ne mutlu ediyor sizi gerçekten bi ömür yeter mi iyi düşünün
ben 21 o 25.Yaş kaç bu arada
o kadar emin ki benden sevgimden. o korkuyu da vermek imkansız gibi ..Bence de avucunun içinde görüyor seni, kaybetme korkusu kalmamış.
ondan gelen herşey mutlu ediyor beni. ama yaptığı olumsuzluklara karşıda tahamülüm kalmadı yada bı birikmişlik bu. 1 sene ertelendi düğünümüz çok üzülmüştük.. ama iyi ki diyorum bazı sorunları cevaplamadan herşey çok daha zor olucaktı. bu arada vaktinizi alıyorum hakkınızı helal edin. dolmuşum birikmiş cümlelerim bitmiyor yazdıkça yazıyorum.
konuşucam canım karar verdim. nasıl başlıcam cümleme onu bilmiyorum.. yanlış anlamasından korkuyorum. çocukça gelir dediklerim diye çekiniyorum. bu konuşmanın sonun da aciz hissedicem diye korkuyorum. resmen nefes almaktan korkar bi hale geldim..Dertlesiyoruz cnm ne hakkı..
Siz konuşun belki bu sefer içini döker sizi şaşırtır.. oflayarak bi yere varamazsiniz ya anlayacak ya oturup düşünmeye devam.. Çünkü aynı ev içinde inanin 1000 katı sikacak sizi bu halleri..
ne güzel canım. keşke bende ilgiden sıkılsam kaç ay oldu belki birbirimize seviyorum demeyeli. küçük şeyler birikip büyüyor insanın içinde.. şimdi aradığında konuşalımmı biraz dicem. konuşmaya çalışıcam umarım kavga etmeden uyurum bu gece.Köprüden önce son çıkış dediklerinden.. Çok iyi düşünmelisin. Her şeyi göze alıp ciddi ciddi karşısına geçip söylemelisin. Gerekirse kavga çıksın. Evlenince hepten salacak çünkü. Bu erkeklerinde ortası yok ha bende ilgiden sıkılmış durumdayım..
konuşucam canım karar verdim. nasıl başlıcam cümleme onu bilmiyorum.. yanlış anlamasından korkuyorum. çocukça gelir dediklerim diye çekiniyorum. bu konuşmanın sonun da aciz hissedicem diye korkuyorum. resmen nefes almaktan korkar bi hale geldim..
haklısın canım dediklerini dikkatle okudum. uygulamaya çalışıcam. umarım ona kendimi anlatabilirim. yazmak fikir almak, gerçekten çok iyi geldi. defterime yazardım hep kendimi, burda hiç tanımadığım insanların bana üçüncü göz olması çok iyi geldi. tekrardan çok teşekkür ederimÖnce bi rahatla.. sen de onun kadar değerlisin.. yanlış anliyorsa bi daha düşünsün doğruyu bulsun.. sen bu kadar divane olurken napicam diye o da taş olmasın.. neden ilgilenmiyorsun diye suclayici girme tabi söze.. ben çok mu ilgi bekliyorum sence de.. beklentimi dusursem daha mı iyi oluruz.. de.. onu açmaya çalış.. ne hali varsa görsün demiyorum çünkü çok seviyorsun.. sadece bundan sebep biraz daha ugrasmalisin.. ama duracağın yeri kaçırma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?