İlgisizlik..

konuştum az önce daha konuyu açmadan senin duygusal dönemin galiba falan dedi. canını sıkan bişey varmı dedim borçlarını söyledi. o kapatmak istedi telefonu. yarın bulşcak gibiyiz yüz yüze konuşmayı denicem daha verimli olur belki.

Emin ol fazla ilgide hiç çekilir birşey değil. Sürekli yazışmak, konuşmak bunaltıyor insanı. Ortası olmalı. Ne az ne çok.
Kavga etmeden anlat derdini. Seviyorsa zaten değişim fikrini kendisi atar ortaya
Ben geçen gün bitirdim ama blöf falan değildi göze almıştım çünkü
Dün kendisi değişeceğine dair adım attı anladı çünkü kaybettiğini
Nolursa olsun göze almalısın. Dediğim gibi seviyorsa çabalayacaktır, çabalamıyorsa en doğru kararı vermişsin demektir.

bu gün konuştuk ama anlamadı ve kavga ettik. uzak durucam aramıcam merak etmicem onu. başka bi yol bulamıyorum

Ben sıfır beklentiyle mutlu olunur lafına katılmıyorum
İki insan beraberse tabi ki birbirlerinden beklentileri olacak yoksa zaten bir yabancıdan farkları kalmaz
insan ister istemez bir beklentiye giriyor zaten, ama işte böyle beklediğinle kalıyosun..

Slm kızlar msj lari okudum . Ben 6 yıllık evliyim. Biz bu sorunları hep yaşıyoruz.
Herşeyi geçtim de Huzur97 sana birsey soruyorum nişanlısın sen evli değilsin . Bu adam şimdi den böyle ise evlenince nasıl olucak bir fikrin varmı ???
Ben söyleyim sen sürekli ,, benim gibi bir ilgi bir konuşma bekliyceksin o ise kendi istediği gibi davranmayan devam edicek . Sen agliycaksin üzüleceksin onun ruhu duymuycak .
BAK TATLIM ;
Eger gerçekten nişanlını seviyor isen lütfen bi sakin bir ortam ayarla ve buluş onunla birazcık taktik vermiş oluyum gerekirse duygusal ol gerekirse ağla ama düşüncelerinin hepsini yüzüne net bir şekilde söyle . Yaptığı davranışlardan haberdar olsun . Sen bu şekilde tek başına düşüne düşüne kafayı yersin onun haberi bile olmaz . Sen bunları yapıyorsun de bunları neden yaptığını sor .
BAK GUZEL KARDEŞİM
Eger onun aklında da senin aklında da bir şüphe varsa ortaya ciksin . Bakalim ne cvb vericek nasil yaklasicak konuya . Bak acikca soyluyorum başta üzül gerekirse ama seni umursamayan aramayan bir insan için bir ömür feda etmek çok kötü emin ol. Bu söylediklerimi bi düşün ....

Yazdıklarınız çok doğru, ilersini evliliği düşününce korkuyorum toz pembe bakamıyorum bazen. 1 sene ertelenmişti iyi ki diyorum varmış bir hayır. Bu sorunlarla evlilik çok zor olurdu. Konuşmayı denedim bi derdin var mı diye açtım konuyu.. ama beni anlamadı yine. Şiddetli bir kavga ettik. Kayınvalidem geldi. O kavganın üstüne hiç bisey olmamış gibi davrandık. Belli etmedik. Bidaha konu açılmadı. Dün arabada giderken emniyet kemerimi taktırdı. Sana bisey olmasın Sen benim kıymetlimsin dedi. Uzun süreden sonra o kelime bile o kadar mutlu etti ki beni. O kadar açmışım bir güzel söze. Şimdilik kendi haline bırakıcam onu, üstüne düşünce daha beter oluyor herşey. İnşallah sende sorunlarını halledersin canım. Allah yardımcın olsun İnşallah

evlenince değişmeyecek aksine daha çok beter olacak
ilerde ben zaten ilgilenmiyordum ki diyecek
nişanı at.

gelecek gerçekten korkutuyor beni. 1 senemiz var evliliğe, zaman ne göstericek merak ediyorum.

ben senin yaptığını yaptım sürekli istedim vermedi
nişanı atmak istedim değişcem dedi değişmedi
3 senelik evliyim benden çok gitti

ben senin yaptığını yaptım sürekli istedim vermedi
nişanı atmak istedim değişcem dedi değişmedi
3 senelik evliyim benden çok gitti
Gitmezmi hiç yıpratıyor insan düşündükçe. Oluruna bırakıcam ne arıyorum ne soruyorum o aradığında konuşuyorum sadece. Bide böyle devam edicem.. Allah sabır versin sanada canım

Gitmezmi hiç yıpratıyor insan düşündükçe. Oluruna bırakıcam ne arıyorum ne soruyorum o aradığında konuşuyorum sadece. Bide böyle devam edicem.. Allah sabır versin sanada canım

Canım ben bir yere kadara dayandım sonrasında patladim şimdi neyse ilerde o olucak canim evlenince hele hiç geçmiyor şimdiden sorun varsa ve konuştuğun halde aynıysa kesinlikle arkana bakmadan kaç derim biliyorum dinlemiyeceksin beni kalbini dinleyeceksin ama buraya mantığını şok bende bunu yaptım

E niye nişanlandın bu adamla?

Gündüz vakti yok diyelim akşam size gelebilir gelmiyo aramıyosa bi problem var

Çekmişsin kendini yine aynıysa tamamen çekmen lazım

4 yılda sizi elde edememiş sanki de nişanladı 5 ayda elde etti yani. Tam diye nisanlaninca değiştiyse , onun vermiş olduğu rahatlıktandir bence. Tamam artık yarı yarıya elde ettim zaten gibisine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…