Çok mu zordur kendine iyi bak demek? Neden hoşçakal demez?
adı üstünde erkek.senin kadar ince düşünür mü
Yüreksiz olduğu için...
Biz erkeklere bu kadar değer vermesek umursamasak herşey değişir salla gitsin dememişse dememiş ne takıyorsun konuşma olsun bitsin yine dönecek zaten döndükleri zamanda yumuşamayın dik durun kabul etmeyin geri çevirin burunlarından fitil fitil getirin ...VE asla BOYUN eğmeyinnnn...
Onun beni aramasını çok istiyorum zaten. Dediğinin gibi ağzından burnunda getirmek istiyorum o da acı çeksin
Yüreksiz olduğu için...
Valla bir kadın olarak ilişki benim için tamamen bittiyse ben bile veda etmiyorum karşı tarafa,çünkü ne gerek var.Banane kendine iyi bakıp bakmadığı,bir hoşçakal demenin ne anlamı var.Bittiyse çekilir gidilir kendi yoluna.Tamamen bitirdiğim bir insana veda etmek bile benim için zaman kaybı geliyor...
canım bizde böyle ama erkeklerde böyle değil:):)
Valla bir kadın olarak ilişki benim için tamamen bittiyse ben bile veda etmiyorum karşı tarafa,çünkü ne gerek var.Banane kendine iyi bakıp bakmadığı,bir hoşçakal demenin ne anlamı var.Bittiyse çekilir gidilir kendi yoluna.Tamamen bitirdiğim bir insana veda etmek bile benim için zaman kaybı geliyor...
hoşçakal diyememişse bi gün mutlaka geri dönecektir.!!!
Evet canım erkekler de açık kapı bırakma durumu var böyle bir olayda.Geri döndüklerinde yüzleri olcağını sanıyor salaklar,ama kadınlar asla unutmaz.
Belki de o yüzden veda etmedi. Ne de olsa tekrar dönerim, konuşurum diye düşündü. Erkekler kendilerinden bu kadar emin ya.. Hayatımdaki ilk ve tek erkekti. Bana acıdan başka birşey yaşatmadı. Onun için döktüğüm gözyaşları yeter artık. Aramasını istiyorum çünkü, bu sefer son sözü ben söylicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?