Seni de anlıyorum canım içini dökmek istiyorsun umarım arar da konuşur rahatlarsın.
Sinyalleri verir vermez senin terk etmen gerekirdi,önce davranmış,buyüzden üzülüyorsun..Bundan sonraki ilişkinde sinyalleri görüp sen terkeders,n,kıymetli olursun..Terkeden kıymete biner...Unutacaksın zamanla...azalacak..Sen hiç arama...Gün gelip belki özler seni..En az 2 ay iletişim kurma..
KORKAĞIN, YUREKSİZİN TEKİDİR!
Her insan bir hoşçakali hak eder..
Gururun kırılmış,haklısın
Dilerim köpek gibi pişman olur bu yaptığına ve ayaklarına kapanır
O zaman da senona haddini bildirirsin!
[video=youtube;wj2kQ3LDhok]http://www.youtube.com/watch?v=wj2kQ3LDhok[/video]
konuya uygun bir şarkı..
veda etmemesinin bir çok nedeni olabilir,fikrinden vazgeçmekten korkar,karşı tarafı üzmek istemez,ya da umursamıyordur...v.s.
Ben onun terk etmenlerine alıştım. Bırakıp gitti ve geri döndü. Her geri döndüğünde de onunla konuştum, sanki hiçbirşey olmamaış gibi... Hep ağlayarak geçti yıllarım. Bu kadar acı yaşamama rağmen, onun beni bırakıp gitmelerine rağmen, her döndüünde sevindim... Bu sadakati haketti mi diye soruyorum şimdi kendi kendime. Ben çok safım belki de ilk sevgilim olduğu için...Onun terketmelerinden sonra ben hiç aramam zaten, aradan zaman geçince o arar beni. Şimdi de aramıcam. İnşalah o beni bu sefer de arar da noktayı ben koyarım, aptal kız olmam
Kendimden çok korkuyorum biliyor musunuz? Bir yanım ondan intikam almak istiyo, onu yalvartmak istyo, boyun eğsin istiyorum, ama diğer yanım da Allaha dua ediyo, geri dönsün, ömrüm onunla geçsin diye... Belki gurursuz olma diyeceksiniz, ama elimde değil SEVGİM daha ağır basıyo... Ona en son attığım msjda benim için de artık bitti. Seni hayatımdan kalbimden söküp atacam dedim. Ama atamadım onu... Hiçbir zaman da atamıcam... Kalp acısının ne demek olduğunu hissediyorum... Dönmesi için içimden hergün geçiyorum. İlk aşkım, tek aşkım BEN ONU HALA BEKLİYORUM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?