- 19 Eylül 2019
- 149
- 4
- 11
- 39
- Konu Sahibi beylik1900
-
evet zaten baslıgı actıgımdan berı bekledıgım destegı de goremedımbagımlıgılımdan nasıl kurtulurum kımse yardımcı olmadı
Ben de hata yapabilirim ben de eşimden şikayetçiyim akşama kadar annesinde oturur aramaz da sormaz da. Ben de boşluğa düşüp hata yapabilirim. Ama bu pişkinliği yapmam bu pisliği yapmam. İnsanın başı yere eğilir yüzü kızarır böyle mal mal açıklamalar yapıp da kendi şerefsizliğini haklı çıkarmaz!Yalnız kadınlar kulubü öyle bir yer oldu ki bu kadına gelip savunacak olacak mı diye bekliyorum
Siz hiç mi hata yapmadınız diye insanlık duyarlı kasacakları merakla bekliyorum
lutfen yardım edın konu kapansın cok pısman oldum. ısyerınde aglayacagım. utandım kendımden. asla yazmayacagım asla. dusuncelerımden utandım. nolur yardım edın arkadaslar konu kaPANSIN yalvarırım google da cıkıyorAllah aşkına ya! Sabahtan beri kucağımda çocuk size bir şey anlatmaya çalışıyorum. Ev, kreş vs bir sürü şey söyledim. Tenezzül edip cevap bile vermediniz. Çünkü işinize gelmiyor. Hala pazartesi mesaj atacağım diye gülücükler saçıyorsunuz.
Siz o evde kalın işinize gidin gelin çocuğunuz ortalarda büyüsün. Bi o adamın bi kocanızın koynuna girin. Hastasınız sonuçta ne olacak!!
Çocuğunuza yazık.
Bu konu silinir gider hafızalardan. Kendi vicdanından tabi varsa! Kurtulabilecek misin??? Sahi evladın kızsa nasıl bakıyorsun yüzüne! Bu yaptıkların elbette ortaya çıkacak! İnşallah eşin takip programı falan yüklemiştir telefonuna da çocuğunu da alır elinden seni def eder de kendi bacak arandaki et parçasının derdiyle geberip gidersin!
cOK PISMANIM cok utanıyorum esım gorucek nolur yardım edın konu kapansın ben ılk defa uye oldum bılmıyordum konunun sılınecegını ıkınızı de oldururum dedı asla yazmayacagım dıger adama sıze yemın ederım. nolur kapattırın konuyu ALLAH RIZASI ICINHanımefendi 3. sayfa haberi mi olmaya çalışıyorsunuz? Allah aşkınıza psikiyatriste görünün.Maddi durumunuz yoksa devlete gidin.Çocuk için mi döndünüz eşinize? O çocuğa bu şekilde mi annelik yapacaksınız? Hastasınız ve tedavi olmanız lazım.Devlet hastanesine gidin.
Eşinizle çocuk yüzünden de olsa bi arada olup bide sevgilinizle devam etmek çok saçma ama??Engellemesınuın sebebı esımdı. esım arabvada yazısmaları gordu. ben de ertesı gun adama senı engellemek zorundayım yazdım. her yerden abstm engelı. o da whatsapdan engelledı.sonra da hattımı degıstırdım? bu bır mecburıyettı?
Konu kapanır. Nasıl etiketlendiğini bilmiyorum.lutfen yardım edın konu kapansın cok pısman oldum. ısyerınde aglayacagım. utandım kendımden. asla yazmayacagım asla. dusuncelerımden utandım. nolur yardım edın arkadaslar konu kaPANSIN yalvarırım google da cıkıyor
nOLUR Sılınmesı ıcın yazın sıze yalvarıyorum sızden cok ozur dılıyorum. cok utanıyorum dusuncelerımden. cok da pısmanım. asla yazmayacagım kımseye. nolursunuz ya Allah askınaBu konu silinir gider hafızalardan. Kendi vicdanından tabi varsa! Kurtulabilecek misin??? Sahi evladın kızsa nasıl bakıyorsun yüzüne! Bu yaptıkların elbette ortaya çıkacak! İnşallah eşin takip programı falan yüklemiştir telefonuna da çocuğunu da alır elinden seni def eder de kendi bacak arandaki et parçasının derdiyle geberip gidersin!
Sizin gibi kadınların kocaları melek oluyor dürüst namuslu melek gibi kadınların kocaları da birer cani. Benim akrabam olsan şu en sana neler yapabilirdim tahmin bile edemiyorum!kendımden cutanıyoerum hepınızden cok ozur dılıyorum. nolur konuyu kapatsın admınler ÖLÜM KALIM MESELESİ size yalvarırım.
Her kötü zaten artık piskolojik rahatsızım deyip işin içinden çıkıyorYemin ediyorum enseme ağrı girdi bi de tedavi istiyo. Nasıl olsa banlanacam ben. Bunun adı or.....puluk başka bişey değil. Çocuğunu düşünen kadın böyle mi okur bunları mı yapar. Hem kocanı maddi manevi kyllan hem zevkini giderecek bi adam ara. Oh valla dünya böylelerine gğzel yaşıyolar hayatı hiç bi sorumluluk yok sadece bacak arası derdi de en büyük dert?!!
Yazdım cevap vermıyorlar özelden nolur sız de yardım edın. google da cıkmasın yalvarırım eşim beni öldürür yalvarırım bılmıodum ben cıktıgını yenıyım burda Allah ıcın yardım edın ben utanıyorumKonu kapanır. Nasıl etiketlendiğini bilmiyorum. Mune ve Kazen'e ulaşın.
Düşüncelerinizden değil yaptıklarınızdan utanmalısınız. Benim de aklımdan bazen kötü şeyler yapmak geçiyor, özellikle canımı yakanlara fakat yapmamayı seçiyorum çünkü iradem var çünkü aklım var. Biliyorum ki düşüncelerimden değil eylemlerimden sorumluyum.
Konu yorumlara kapanır ama içerikler silinmiyor. Sildiğin konu içeriği de birazdan geri gelircOK PISMANIM cok utanıyorum esım gorucek nolur yardım edın konu kapansın ben ılk defa uye oldum bılmıyordum konunun sılınecegını ıkınızı de oldururum dedı asla yazmayacagım dıger adama sıze yemın ederım. nolur kapattırın konuyu ALLAH RIZASI ICIN
Galiba kocası bastıKonu uçmuş mu? Ben bi mana çıkaramadım.
Sadece yoruma kapatılabiliyor. Konu yine durur. Aramalarda görünür.
Ya sus bi de özür diliyo terbiyesiz git kocanın evladının ayaklarına kapan ya da git öl.! Bu dünyada siz ancak oksijen israfısınız tek derdiniz cinsel organ! Biri zsizi gğzel becersin de ister kocan okur ister sevgilin. Lafa bak bi de sevgili lafını da kirletiyorlar! Seninle görüşen adama helal olsun diyorum senden daha onurlu ve gururluymuş sen bi kadın olarak bu kadar onursuz nasıl olabildin?!nOLUR Sılınmesı ıcın yazın sıze yalvarıyorum sızden cok ozur dılıyorum. cok utanıyorum dusuncelerımden. cok da pısmanım. asla yazmayacagım kımseye. nolursunuz ya Allah askına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?