ilişki bağımlılığı lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah aşkına, seven insan sevdiğini başkasını koynuna yollar mı? Mecburiyetten(!)
off yollamazdı tabı kı. gercekler canımı cok acıtıyor. keske baska bır yolu olsaydı. ben hala onu sevıyorum takıntım Allah kahretsın.

Eğer 6bin liralık telefonla bu meseleye tepki vermekten caydıysa eşinize de çok başka bir sıfat yakışıyor da onu söylemek bana yakışmıyor.

Eğer 6bin liralık telefonla bu meseleye tepki vermekten caydıysa eşinize de çok başka bir sıfat yakışıyor da onu söylemek bana yakışmıyor.
Soz verdırdım unutucaksın dıye. ama caymadı ıste. hala gıdıp vurucak mı korkusu ıcındeyım. her gun onu konusuyoruz mıdem bulandı artık yalan soylemekten sevmıyorum demekten.

Erkekler bizim gibi degil senden sonra eminim 10 kadinla olmustur.4 ay bu boru degil.

Ben kolay sevemem begenemem.. bu yuzden sevdim mi tam seviyorum birakmasi guc oluyor.

Diğerini garantiye alarak boşanmak istiyorsun
Bu yaptığın çok çirkin
Keza beraber olduğun adam çocuğunu da istemiyor anladığım kadarıyla
Sen olsan kendin gibi birine güvenip evlenir miydin
Eşinin nikahı altında başka bir adamla birlikte olmuşsun, davalı bile olsan bu böyle, adam sana güvenip evlenir mi aklın alıyor mu ?
Cinsel bazda bir ilişki yaşanmış ve bitmiş bırak artık peşini
Eşinden de boşan sevmediğin bir adamla evlilik yürütüp onu daha fazla rencide etme
Hastalık Allah'tan ama akıl ve irade de Allah'tan, psikiyatristin ilişki bağımlılığı demesi her istediğinizi rahatça yapabilmeniz anlamına gelmez. Annesiniz siz birazda evladınızı düşünün müsait bir vakitte, hep böyle kalacağınızı mı sanıyorsunuz büyüyünce ne yüzle bakacaksınız o evlada, kendinize gelin

Bence siz rahat değilsiniz farkında olmadan birini toprağa birini de mezara gondereceksiniz.
Siz önce kocanizdan bir bosanin tum bağlarımızı koparın ondan sonra sevgilinize dönmeye calisin. Yok bosanamam, maddi durum yok, çocuk var arada diyeceksiniz de bu takintiniza son verin lütfen
Öyle hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz.
Öyle bir dünya da yok zaten

off yollamazdı tabı kı. gercekler canımı cok acıtıyor. keske baska bır yolu olsaydı. ben hala onu sevıyorum takıntım Allah kahretsın.
O da bunun farkında ve sizi cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyor. Sizin ona olan zaafınızı anlayınca da çocuğunuzla birlikte başına kalacağınızı düşünüp eski eşinize göndermiş. Özellikle "başına kalmak" ifadesini kullandım ki adamın sizi sevdiği yok. Sevse değil bir çocuk, beş çocuk da olsa seve seve bağrına basardı. Sevmek, karakterli olmak bunu gerektirir.

Takıntımı hayatımdan cıkaramıyorum. buna bır yol bulalım lutfen bu bagımlılık nasıl bıter. ona yazıcam whatsapdan baska caresı yok.
Yaz o zmn ama bitmis yani.. ulasamamak belki kotu ediyidur seni.. engelli olmasaniz belki durum baska olurdu..sunu soleyim ama.. gorusunce daha huzursuz olacaksin

ben sevdıgımle mutlu olmak ıstıyorum o da benı sevsın ısıyorum
belkı cok duygusal melankolıgım belkı ınatcı hırslıyım
ama ölür müydü o da benı hala sevse, ayrıl kocandan ben razıyım gel yuvamızı kuralım dese.

Yaz o zmn ama bitmis yani.. ulasamamak belki kotu ediyidur seni.. engelli olmasaniz belki durum baska olurdu..sunu soleyim ama.. gorusunce daha huzursuz olacaksin
neden daha huzursuz olacam sızce? yazıp yazmamakta cok cekınıyorum. esımın haberı olmaz gercı ama en ufak bır ıletısımde ıkınızı de oldururm demıstı. elımı atese uzatıyorum farkındayım. yazıcam muhtemelen goruldu olcak cevap vermıcek. bole dusunuyorum. ya da cok kotu bısı yazıcak. bundan cok korkuyorum.

Başka şeylere yoğunlaş.Ona ulaşa bileceğin her şeyi sil istesen de ulaşamazsın bir süre sonra bence geçer bence.

Sen evlimisin şimdi

Ulasamamak benı cok kotu edıyo. face te gormedı bıle. maıle bakmıodur belkı. zaten ısmım aynı soyısmım farklı. ısyerıne basladıgımdan berı sureklı onun profıllerındeyım. ınstagramı kapalı bakamıyorum delırıyorum.

Soz verdırdım unutucaksın dıye. ama caymadı ıste. hala gıdıp vurucak mı korkusu ıcındeyım. her gun onu konusuyoruz mıdem bulandı artık yalan soylemekten sevmıyorum demekten.

Yani çok bahane duydum da...

Başkasını severken eski eşe dönmeseydiniz öldürülmekle tehdit edilmezdiniz. Sanane der geçersiniz!

6 bin liralık krediyi sırf telefon için çekeceğinize biraz fazla çekip bir yıllık kirayı peşin ödeyip çocuğunuzu kreşe ya da bakıcıya emanet ederdiniz. Kaldı ki siz bunun dışında kayınpedere de kredi çekmişsiniz. 4bin maaşla dört kredi çekiyorsunuz ama iş sorumluluk almaya gelince krediler çekilmiyor mu?

Iyide bu israr niye? Insan kalbi tuhaf baska birinide sevebilirsin. 4 ay gercek uzun, biraktigin yerde degildir o herif

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…