- 19 Eylül 2019
- 149
- 4
- 11
- 39
- Konu Sahibi beylik1900
-
off yollamazdı tabı kı. gercekler canımı cok acıtıyor. keske baska bır yolu olsaydı. ben hala onu sevıyorum takıntım Allah kahretsın.Allah aşkına, seven insan sevdiğini başkasını koynuna yollar mı? Mecburiyetten(!)
hayır psıkıtyatr yazdı borcum psikiyatra ozel bır hastanedePsikolog yani...
İlacı psikolog yazmış olamaz ama değil mi? Onu kim yazdı? Neden o "doktora" gitmiyorsunuz?
Takıntımı hayatımdan cıkaramıyorum. buna bır yol bulalım lutfen bu bagımlılık nasıl bıter. ona yazıcam whatsapdan baska caresı yok.Bosan.. bence kocanida digerinide hayatindan cikar. Erkek mi kalmadi piyasada?
Eğer 6bin liralık telefonla bu meseleye tepki vermekten caydıysa eşinize de çok başka bir sıfat yakışıyor da onu söylemek bana yakışmıyor.ıkınızı de oldurucem dedı kocam. tehdıt ettı.s evdıgımı oldurucektı. olayı unutsun dıye yaptım bu kredı ıslerını.onun gozune sevımlı gozumke ıcın.6000 tlye taksıtle telefon aldım ona. yeter kı unutsun onu oldurmesın dedım. gercekten gıdıcektı sılah arıyordu.
Soz verdırdım unutucaksın dıye. ama caymadı ıste. hala gıdıp vurucak mı korkusu ıcındeyım. her gun onu konusuyoruz mıdem bulandı artık yalan soylemekten sevmıyorum demekten.Eğer 6bin liralık telefonla bu meseleye tepki vermekten caydıysa eşinize de çok başka bir sıfat yakışıyor da onu söylemek bana yakışmıyor.
Erkekler bizim gibi degil senden sonra eminim 10 kadinla olmustur.4 ay bu boru degil.Tesekkur ederım ılk defa bana hak veren bırı cıktı Allah sızden razı olsun. hep surundurdu benı sevgılıyken hep ben daha cok deger verdım. hep cok seven ben oldum o benı daha az sevdı. ve bunu hep hırs halıne getırdım.
ıste ısteyıp ıstemedıgını tamamen anlamam lazım dıger hattan yazıp. benı unutup unutmadıgını merak edıyorum.
Eger o da benı hala sevıyorsa bosanıcam. gercekten bunu yaparım butun duzenımı alt ust etmek ugruna.ama ayzdıgımda goruldu yapar cevap yazmaz dıye cok korkuyorum. aramaya cok cekınıyorum mesaj daha kolay. esımı asla aldatmam. ayrılmak ıstedıgımı soylerım.
Ee calismiyisa daha iyi at sokaga gitsin. Maddi olarak bagimli degilsinki zaten niye bu adami cekeceksinCalısıyorum ama dort tane kredım var kocam calısmıyor. ev kıra ben gecındırıyorum.
hayır psıkıtyatr yazdı borcum psikiyatra ozel bır hastanede
O da bunun farkında ve sizi cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyor. Sizin ona olan zaafınızı anlayınca da çocuğunuzla birlikte başına kalacağınızı düşünüp eski eşinize göndermiş. Özellikle "başına kalmak" ifadesini kullandım ki adamın sizi sevdiği yok. Sevse değil bir çocuk, beş çocuk da olsa seve seve bağrına basardı. Sevmek, karakterli olmak bunu gerektirir.off yollamazdı tabı kı. gercekler canımı cok acıtıyor. keske baska bır yolu olsaydı. ben hala onu sevıyorum takıntım Allah kahretsın.
Yaz o zmn ama bitmis yani.. ulasamamak belki kotu ediyidur seni.. engelli olmasaniz belki durum baska olurdu..sunu soleyim ama.. gorusunce daha huzursuz olacaksinTakıntımı hayatımdan cıkaramıyorum. buna bır yol bulalım lutfen bu bagımlılık nasıl bıter. ona yazıcam whatsapdan baska caresı yok.
ben sevdıgımle mutlu olmak ıstıyorum o da benı sevsın ısıyorumDiğerini garantiye alarak boşanmak istiyorsun
Bu yaptığın çok çirkin
Keza beraber olduğun adam çocuğunu da istemiyor anladığım kadarıyla
Sen olsan kendin gibi birine güvenip evlenir miydin
Eşinin nikahı altında başka bir adamla birlikte olmuşsun, davalı bile olsan bu böyle, adam sana güvenip evlenir mi aklın alıyor mu ?
Cinsel bazda bir ilişki yaşanmış ve bitmiş bırak artık peşini
Eşinden de boşan sevmediğin bir adamla evlilik yürütüp onu daha fazla rencide etme
Hastalık Allah'tan ama akıl ve irade de Allah'tan, psikiyatristin ilişki bağımlılığı demesi her istediğinizi rahatça yapabilmeniz anlamına gelmez. Annesiniz siz birazda evladınızı düşünün müsait bir vakitte, hep böyle kalacağınızı mı sanıyorsunuz büyüyünce ne yüzle bakacaksınız o evlada, kendinize gelin
neden daha huzursuz olacam sızce? yazıp yazmamakta cok cekınıyorum. esımın haberı olmaz gercı ama en ufak bır ıletısımde ıkınızı de oldururm demıstı. elımı atese uzatıyorum farkındayım. yazıcam muhtemelen goruldu olcak cevap vermıcek. bole dusunuyorum. ya da cok kotu bısı yazıcak. bundan cok korkuyorum.Yaz o zmn ama bitmis yani.. ulasamamak belki kotu ediyidur seni.. engelli olmasaniz belki durum baska olurdu..sunu soleyim ama.. gorusunce daha huzursuz olacaksin
Sen evlimisin şimdiHyır depil hiç evlenmemiş. Ben eski eşimle (mecburiyetten cocuktan dolayı) tekrar barıştım. Bagımlı oldugum adamla yazışıyordum eşim yakaladı ama henıuz evlenmemıstık. O gun onu engellettı her yerden numaramı degistirtti. Sımdı ıse adama tekrar ulasmak ıstıyorum unutamıyorum
Ulasamamak benı cok kotu edıyo. face te gormedı bıle. maıle bakmıodur belkı. zaten ısmım aynı soyısmım farklı. ısyerıne basladıgımdan berı sureklı onun profıllerındeyım. ınstagramı kapalı bakamıyorum delırıyorum.Yaz o zmn ama bitmis yani.. ulasamamak belki kotu ediyidur seni.. engelli olmasaniz belki durum baska olurdu..sunu soleyim ama.. gorusunce daha huzursuz olacaksin
Soz verdırdım unutucaksın dıye. ama caymadı ıste. hala gıdıp vurucak mı korkusu ıcındeyım. her gun onu konusuyoruz mıdem bulandı artık yalan soylemekten sevmıyorum demekten.
evet dortay oldu ıste.esım baskasıyla mesajlastıgımı gordugu halde benı oglumu bu durumda kabul ettı evlendıkSen evlimisin şimdi
Iyide bu israr niye? Insan kalbi tuhaf baska birinide sevebilirsin. 4 ay gercek uzun, biraktigin yerde degildir o herifUlasamamak benı cok kotu edıyo. face te gormedı bıle. maıle bakmıodur belkı. zaten ısmım aynı soyısmım farklı. ısyerıne basladıgımdan berı sureklı onun profıllerındeyım. ınstagramı kapalı bakamıyorum delırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?