• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sayısı

canım neticede yeni evlisin normali bu bence tam tersi olsa o zaman senin kocanda bi sorun var derdik merak etme zamanla standarta biner

Normaldir normaldir:bbo: az bile :Roflol:

ya kızlar yaaa...emin misiniz tadını çıkarmak konusunda...bir 4 okudum bir 6 bu ne yaaa... valla bak korkmaya başladım haaa...amanin yaaa anneciiiimmmmmm.... nediyo bunlar yaaaa...evlenmiyorum ben vazgeçtim...geçmesin bu 1 ay kalsın...almayayım ben...offf 4-6 bir günde...şaka bu şaka şaka...

bizimde çok yoğun olmasa bile yoğunda 10 ay oldu evleneli eşimin işi öyle yorucuki eve geldiğinde kolunu bile kıpırdatamıyor ama genede çocuğumuz olmadan evliğin tadını en güzel şekilde çıkarmaya bakıyoruz bu günleri çok arasınız tadını çıkarmaya bak

ahhh aahhhh gocmenn benım kocısde cok yogun calısanlardann adam eve geldıgınde ılk ıs ayklarını uzatmak oluyorr.. ee halıyle onu oyle gorunce kıyamıyorumm yazık bugun dınlensın yarın dıyorumm ama yarında yorgun oluyooo...fisfisfis bugunlerı cok ararsınııızz bencede tadını cıkart..yerimseniben
bende dah 1 senelık evlıyım ılk zamanlarda gunde 2 oluyodu 10 gunden sonra basladı azalmaya hatta 3 hafta olmadıgı bıle olduuu.. degısıkk bunlarr bazıları cok duskun bazıları karısını dusunerekten yapmazzz ama halbukııı bılse karısınııı:utangac:

bayanlar neden eşinizle konuşmuyosunuz bu konuyu sonuçta evlisiniz siz herşeyi paylaşıyosunuz çok olmasından şikayetçi olanlat biraz aza indirelim hayatım bana çok geliyo desin az olmasından şikayetçi olanlar da hayatım ben seni istiyorum çok az olmuyo bunu çoğaltalım biraz desin konuşun bence birbirinizin isteklerini bilin ki ona göre davranın mutluluklar :utangac:

canım bu arada ömür bıyu mutluluklar
ilişkiye gelince sanki biraz abartıyo gibi ama olsun evlilik başında olur herhalde böyle şeyler azalmasında böyle devam etsin dimi?

çok defa bunu konuştuk canım ama iş hayatı ve yaşam çok şeyin
olduğu gibi onunda önüne geçiyor.benim anlayamadığım da etrafımda ki
arkadaşlardan duyduğum biz çok yorgun olsakta farketmez diyolar.ben de bunu anlayamıyorum

aynen dımağğğkafamçokkarıştı
baska arkadaslarımla konusuyorumm hıc farketmezz yeter kı ısteyelım dıyolarr...
ama bızımkıler nıye oylekııı:bbo:
gercekten cok yorulyo ısınde ama bende calısyorumm eve gelıncede mesaım devam edıyoo elım kolum kalkmıyo ama oldugu zamanda yorgunluk fılan kalmıyooo...
napsam acaba bıseyler ıcırsem yedırsemm adam anlıcakk lannn hep ben bıseyler yedıkten sonra bana bıseyler oluyo dıceekk..:çok üzgünüm:

kızlar çok fazla yapıoruz dienler eşlerinin onları çok sevip istedikleri için şükretmeliler dışarıda araması dahamı iyi olurdu? az geliyor diyenlerde eşleriniz sizden kaçmıyor ya hep onlardan beklemeyin birazda siz kışkırtın bence eminim karşı koyamazlar sizin istediğinizi bilince onlar dahada gururlanıp iştaha gelip şımarırlar bence erkekler pofpoflanmayı severler siz daha iyi bilirsiniz bunları dimi?

sevgim doğru söylüyorsun ama artık bir süre hep isteyen,onu baştan çıkarmaya çalışan ben olunca da gururuma dokunuyor,benim herif onu
baştan çıkaracak kıyafetler giydiğim zaman bunları kullanma bana diyor.
yani benim adam bi tuhaf bende anlayamıyorum tatlicadiarzu

Arkadaşım; bana düşmez ama biraz açık yazmak isterim. Cevap vermek ya da açıklama yapmak zorunda değilsin tabii ki...

Bir akşam kocan eve gelince; öyle açık saçık giyinmeden, normal bir şekilde yemek yedikten sonra, yanına güzel ve sakince otursan, bu konuyu açsan... Ama kızmadan, bağırmadan, öfkelenmeden, başka evli çiftlerle kıyaslama yapmadan olabildiğince sakin konuşmayı denesen... Bu konuyu kapatmaya çalışırsa bağırmadan üstüne gitmelisin. Mutlaka bir açıklaması vardır...

Ama açıklaması ne olursa olsun sakın sinirlenme, onun yanında olduğunu göster,ama mutlaka mantıklı bir cevap almaya çalış...

Dilerim ki; mutluluğu en yakın zamanda yakalarsınız...

Sevgiler...

ilk günlerin verdiği heycandandır arkadaşım tadını çıkarmaya bak bir daha zor bulursun bu günleri ararsındayerimseniben

Hep Ben Hep Bende Gururuna Dokunuyo Dimi Insaninn..
Napalim Bizede Boyle Kocis Nasipmis Dimagcimm..
Bosverr..
Takma Bekleyelim Bakalimm..
Bigun Dedim Kii Bakiyim Hic Dokunmayim Ne Zamana Kadar Olmicak Dedim 2 Hafta Olmadii..
En Sonunda Bana Dediki Onceki Gibi Yanasmiyosun Bana, Neden Dedii??
Ama Tabi O 2 Hafta Icinde Bende Sinir Sistemi Diye Bisey Kalmadi :(

laalecim bunuda çok denedim.benim zaten alışkanlığımdır.işten eve gittğim
zaman onun hoşlanacağı şekilde giyinirim,dediğin gibi ve çok seferde konuştuk bu konuyuneden diye,o da kendine bir anlam veremiyor.ben bir uzmana ya da psikoloğa gidelim bile deim onada yakın olmuyor.üzerine gitmiyorum bekliyorum şu ara
iyi dileklerin için teşekkürler canım öptüm

Rica ederim canım... Bekle bakalım, Allah herşeyin hayırlısını versin, Rabbim sadece bu konuyla sınasın inşallah..!

Kendine çok dikkat et,canını sıkma..

Sevgiler...

meros nişanlılık yada flört döneminde nasıldı eşin? yine uzak mı duruyordu senden? malum o dönemlerde en ufak bir başbaşa kalma hemen değerlendirilir:)

nısanlılıkta ta oyleydıı ama yıne her bulustugumuzda olurdu kacamaklar..

bıde bızım evlenmeden 1 ay once o ıs olmustuu:bbo:
o zamanlar cok aktıftıı..
evlendıgımızdede oyleydıı, sonradan annesı bana cok cektırdı o zamanlarda uzaklastık.. tam duzene gırıyodu fransa dan gelmeyen dayısı gelıyodu 2 haftalık evlıyız,yıne hıc gelmeyen 10 senede bı gelen teyzesı galdıı 1 aylık evlıyken, sonra kardesı geldıı hepsıı ayrı ayrıı 2 hafta arayla, sonra annesı babası geldıı hıc bısey yokken sucum gunayım yokkenn kaynanam kıyametler kopardıı.. kocama sarılır otururdumm tıp tıp bakıp tas atardıı..
ıste bunlardan bı duzene gıremedıı.. tam gırıcek bu seferde ıslerı yogun olurdu aksamları gec gelırdıı..
yaaaa boyle ısteee..
sımdıı yıne 9 gundur tık yokk..
banyomu yapıyorum kokularımı surunuyorum kıyafetlerımı ona gore gıyıyorumm guluyorum konusuyorumm ama yokk adamın ıcınden gelmıyoo..
onunda bunyesı demek kı boyle dıyorumm bırakıyorum kendı halınee..
onceden cok aglardımm nıye dıye, suc bende mı dıyee..
ama etrafımdakı herkes benı onaylıyoo...
artık uzulmuyorumm.. bende manıkurlerımı yaptırıp ojelerımı surunupp ojelerım bozulana kadar kullanmanın keyfını yasıyorum, artık gırgıra vuruyorum olayıı, napıyım..
:çok üzgünüm:

Back
X