- Konu Sahibi txuxlay akar
yakın bir zamanda hemen çocuk düşünüyoruz o zaman dediğiniz gibi tadını çıkarmaya çalışayım bari :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimde çok yoğun olmasa bile yoğunda 10 ay oldu evleneli eşimin işi öyle yorucuki eve geldiğinde kolunu bile kıpırdatamıyor ama genede çocuğumuz olmadan evliğin tadını en güzel şekilde çıkarmaya bakıyoruz bu günleri çok arasınız tadını çıkarmaya bak
çok defa bunu konuştuk canım ama iş hayatı ve yaşam çok şeyin
olduğu gibi onunda önüne geçiyor.benim anlayamadığım da etrafımda ki
arkadaşlardan duyduğum biz çok yorgun olsakta farketmez diyolar.ben de bunu anlayamıyorum
sevgim doğru söylüyorsun ama artık bir süre hep isteyen,onu baştan çıkarmaya çalışan ben olunca da gururuma dokunuyor,benim herif onu
baştan çıkaracak kıyafetler giydiğim zaman bunları kullanma bana diyor.
yani benim adam bi tuhaf bende anlayamıyorum tatlicadiarzu
laalecim bunuda çok denedim.benim zaten alışkanlığımdır.işten eve gittğim
zaman onun hoşlanacağı şekilde giyinirim,dediğin gibi ve çok seferde konuştuk bu konuyuneden diye,o da kendine bir anlam veremiyor.ben bir uzmana ya da psikoloğa gidelim bile deim onada yakın olmuyor.üzerine gitmiyorum bekliyorum şu ara
iyi dileklerin için teşekkürler canım öptüm
meros nişanlılık yada flört döneminde nasıldı eşin? yine uzak mı duruyordu senden? malum o dönemlerde en ufak bir başbaşa kalma hemen değerlendirilir:)