• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sonrası pişmanlık

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
866
Puanlar
168
Merhabalar,

Yaklaşık 1 aylık bir ilişkim var. En sonki buluşmamızda sevgilimle birlikte olduk.

İlişkimiz açısından herhangi olumsuz bir durum yok. Fakat ben çok pişman oldum. Çok huzursuzum kendimi kötü hissediyorum. Çok erken oldu keşke olmasaydı filan deyip duruyorum.

Pişman olduğumu içimin rahat etmedıgını sevgilime de söyledim 🙄

ne yapacağımı bilemiyorum içimden ayrılmak bile geliyor. İlişkimiz çok yeni olduğu için mi bu kadar huzursuz oldum sizce

Aşırı anlam yüklüyoruz millet olarak böyle şeylere. Karşılıklı olarak istiyormuşsunuz ki yaşamışsınız. Kimseye bunun için hesap da vermeyeceksiniz. Böyle yaparak karşınızdaki insanı da uzaklaştırırsınız bir zaman sonra. Ben de olsam birisi beni pişman oldum diye darlasa tutarsız olduğunu düşünürüm. Rahat olun, boşuna huzursuz olmayın.

sanki biraz erken olmuş gibi bence de ama olan olmuş bir kez. ah vah edip kendinize eziyet etmeyin.

Aşırı anlam yüklüyoruz millet olarak böyle şeylere. Karşılıklı olarak istiyormuşsunuz ki yaşamışsınız. Kimseye bunun için hesap da vermeyeceksiniz. Böyle yaparak karşınızdaki insanı da uzaklaştırırsınız bir zaman sonra. Ben de olsam birisi beni pişman oldum diye darlasa tutarsız olduğunu düşünürüm. Rahat olun, boşuna huzursuz olmayın.
Ya evet sonuçta karşılıklı olan bişeydi. Bu kadar pişman olacağımı bilsem tabiki yaşamazdım. Dediğiniz gibi çok darlamamaya da çalışıyorum. Ama kendi içimde cebelleşiyorum 😬

İlk birlikteliğiniz mi o yüzden mi pişman oldunuz anlamadım. Keyif aldıysanız ve korunduysanız pişman olacak bir şey yok. Erken buluyorsanız bunu yapmadan önce söyleyecektiniz şimdi pişmanım diyip sevgilinizin de moralini bozup durduk yere kendinizden uzaklaştırmayın.

İlk birlikteliğiniz mi o yüzden mi pişman oldunuz anlamadım. Keyif aldıysanız ve korunduysanız pişman olacak bir şey yok. Erken buluyorsanız bunu yapmadan önce söyleyecektiniz şimdi pişmanım diyip sevgilinizin de moralini bozup durduk yere kendinizden uzaklaştırmayın.
Hayır ilk değil. Evet haklısınız 🤦🏻‍♀️

Keşke bazı zamanlarda aklımızı kullanabilsek sonra böyle pişman olmayız. Bence 1 ay bu tarz şeyleri yaşamak için erken ve bence sen karşımdaki kişiden emin değilsin bu da seni pişman etti
Hiç bu açıdan düşünmemiştim.

Erken oldugunu dusunuyorsaniz bunu yasamadan once dusunmeniz gerekirdi suan bi faydasi yok, kafaya takip ikinize eziyet etmenin de anlami yok
Biliyorum bir faysası yok ama işte kendimi yedim iki gündür

Ya evet sonuçta karşılıklı olan bişeydi. Bu kadar pişman olacağımı bilsem tabiki yaşamazdım. Dediğiniz gibi çok darlamamaya da çalışıyorum. Ama kendi içimde cebelleşiyorum 😬
Kafanızda bunu bir sorun yumağı haline getirmeyin. Kendi huzurunuzu da kaçırmayın. Bunun bence erkeni geçi yok.

Pişman olacağınız şeyi yaşamayın.Bundan sonra iki kere düşünün.

Yaşadıysanız da artık pişman olmayın. İlişkiyi bunun için bitirmek çok saçma ancak başka problemleriniz varsa siz bilirsiniz.

Pişman olacağınız şeyi yaşamayın.Bundan sonra iki kere düşünün.

Yaşadıysanız da artık pişman olmayın. İlişkiyi bunun için bitirmek çok saçma ancak başka problemleriniz varsa siz bilirsiniz.
Başka bir problem yok. Biliyorum söyledikleirnizin hepsının farkındayım ama işte ah bu düşünceler

Olan oldu artık. Pişman olduysanız bir daha yapmazsınız biter. Ama bence de 1 ay çok erken bir süre

Net ne istediğinize karar verene kadar içinizde bu cebelleşmeler daha çok olucak. Bu zamanla kararsızlık devam ederse, kısır döngü çok uzayacak. Hem sevgilinize hem de kendinize eziyet ediyorsunuz. Kesin karar verin bence; istiyor musunuz birlikte olmayı istemiyor musunuz🤷🏼‍♀️

Ya olan olmuş, hastalık kapmadıysanız sorun yok. Geçmişi değiştiremezsiniz.

İlk cınsel birlikteligin mi?
Buyuzden mı huzursuzsun?

Merhabalar,

Yaklaşık 1 aylık bir ilişkim var. En sonki buluşmamızda sevgilimle birlikte olduk.

İlişkimiz açısından herhangi olumsuz bir durum yok. Fakat ben çok pişman oldum. Çok huzursuzum kendimi kötü hissediyorum. Çok erken oldu keşke olmasaydı filan deyip duruyorum.

Pişman olduğumu içimin rahat etmedıgını sevgilime de söyledim 🙄

ne yapacağımı bilemiyorum içimden ayrılmak bile geliyor. İlişkimiz çok yeni olduğu için mi bu kadar huzursuz oldum sizce

Bir ay biraz erken
Ama olmuş artık
Erkek arkadaşınızla bu düşünceyi paylaşmaya devam etmeyin uzaklaştırırsınız kendinizden
Akışına bırakın biraz

Back
X