Konu bu değil. Tıp fakültesinde okuyan bir yeğenim var az çok nasıl profilde çocukların tıpta okuduğunu biliyorum. Sizin gibi geçmişi saçma sapan saplantı yapacak, sevgilisinden köylüm diye bahsedecek biri olamaz.Burası herkese açık bir sayfa kalkıp adımı yaşımı yazıp kendimi ifşalayacak biri değilim eminim sizde değilsinizdir
evlendim üstelik doğurdum bile tam altın güncel fiyatı özelden ibanla birlikte atıyorum.Tamam siz yazmayarak çok mutlu olun hatta evlenirken beni de çağırın size tam altın takacağım
Köylümüz diye bahsetme sebebim nasıl tanıştığımızı anlaman ayrıca tıp fakültesinde okuyan tonlarca insan var tek bir profil yok yani ayrıca ben yalan söylemesini sorun yapmışım ki burda birine soruyorum ve inanın ne eğitim durumu nede işi umrunda değil olmaz da biliyorum ki nice eğitimli karaktersiz insanlar var benim ailem ve çevrem gereği de bunu görüyorum zaten bu soruyu sorma amacim da bir erkek geçmişini unutur mu buydu inanin aklımda baska bir soru yoktu ama sizin gibi herşeyi küçük düşürmeye çalışan konuyu farklı yerlere çeken insanlar yüzünden farklı anlaşılmış olabilirim ki inanin umrumda bile değil sizi görmüyorum bile amacim burda bir erkek aklı almaktı düşüncelerinize saygim sonsuz cevabınız icin de teşekkür ederimKonu bu değil. Tıp fakültesinde okuyan bir yeğenim var az çok nasıl profilde çocukların tıpta okuduğunu biliyorum. Sizin gibi geçmişi saçma sapan saplantı yapacak, sevgilisinden köylüm diye bahsedecek biri olamaz.
Hadi oldu diyelim adam size evliliği hakkında yalan söylüyor mesela bu daha büyük bir sorun, çocuk olması daha büyük sorunken geçmişte sevişmelerini takıyorsunuz. Komik.
Çok çocukça.
Hepsini geçtim 24 yaşında çocuklu bir boşanma yaşayan adam lise mezunudur anca. Kendinize layık göre göre lise mezunu çocuklu köylünüzü görüyorsunuz demektir
atın özellikle ileticemevlendim üstelik doğurdum bile tam altın güncel fiyatı özelden ibanla birlikte atıyorum.
emin misin ?atın özellikle ileticem
Bir kadınım detayından bunu anlamanız inan ki cok zor isterseniz özelden okulumu yazayım yolunuz düşerse beklerim kapım her zaman açık oturup çay kahve içmeye de beklerim basta anlamadım aşık oldum ilk sevgilim ve herşey tatlı geldi bende sorgulamak istemedim zaten hayatım yoğun ve bunlari oturup araştıracak vaktim yok nasıl suan siz burda benim anlattığım kadarıyla beni tanıyıp inanmiyorsaniz bende anlattığı kadarıyla tanıyıp inanmak istedim ailem konusuna gelince haklısınız belki uzulurler ama inanin onlar da benim mutlu olmamı isterler bende yanlış evlilik istemiyorum bunu kimse istemez ama aşık olunca insan gözü kör oluyor yaptığımın yanlış olduğunu da farkında olduğum icin benden daha bilinçli insanlara sormak istedim ve cevapları tek tek okuyup düşünüyorum inanin kimse bu durumda olmak istemez olmak icin de can atmaz yorumunuz için teşekkür ederimAçtığın konu ile yorumlara yazdığın cevaplar arasında dağlar kadar fark var. Ben kadınım o erkek detayını vermeniz falan hiçte tıp okuyor gibi durmuyor. Herkes yaşınız ile ilgili yorum yapınca nedense bir anda tıp okuyan 20 yaşında bir kız oluverdiniz.
Tamam diyelim söylediğiniz gibisiniz; Allah aşkına ne işiniz var evlenmiş boşanmış çocuğu olan adamla? Daha gençliğinin en güzel zamanlarındasın. Okuyorsun. Başta nasıl anlamadın evlenmiş boşanmış olduğunu çocuğu olduğunu. Sonrasında affetmişsin bleli çocuğu ile vakit geçiriyormuşsun ya. Bu kafayla sen evlenirsin de. Ailen için zor bir durum ne güzel büyütüp okuttukları kızları saçma sapan bir evlilik yapacak.
Maddi açıdan sıkıntı çeken biri değilim ailem yeterince varlıklı insanlaremin misin ?
yani adam o kadar şey yaşamış cocugu olmuş sen cinselliğine mi takıldın ? dul cocuklu birinin olması değil de bunu mu sorun ettin ? bacım kendine gel aklını bi cinsellikten kurtar önce adam akıllı bidaha düşünMerhaba öncelikle şunu belirtmek istiyorum ben bekar bir insanım sevgilim önceden evlenmiş boşanmış ve bir çocuğu var ben kadınım sevgilim erkek benimle evlenmek istiyor ama ben emin olamıyorum çünkü biriyle yaşadığı cinselligi kaldıramıyorum ve unutmak bana zor geliyor sevgilim onunla yaşadığı şeylerin aklına dahi gelmediğine dair yeminler ediyor ama benim icin cok zor bir durum bu elini tutmak bile zoruma gidiyor kaldıramıyorum başta yaparim sandim ama kaldıramıyorum sevgilim ayrılmak istemiyor evlenmek istiyor sizce eski eşiyle yaşadığı cinselligi ve yaşadığı anıları gercekten unutabilir mi ben onun çocuğunu sevebilir miyim bu kaldırılacak bir durummu ve evlenmelimiyim başına gelen yaşayan varsa bana bir akıl verebilir mi
at o zamanMaddi açıdan sıkıntı çeken biri değilim ailem yeterince varlıklı insanlar
Haklısınız direk cinsellik deyince yanlış anlaşıldım ama derdim şu geçmişte o kadinla yaşadıklarını unutur mu benimleyken aklına gelir mi asıl derdim inanin buyani adam o kadar şey yaşamış cocugu olmuş sen cinselliğine mi takıldın ? dul cocuklu birinin olması değil de bunu mu sorun ettin ? bacım kendine gel aklını bi cinsellikten kurtar önce adam akıllı bidaha düşün
illa ki kıyaslamalar olacaktır sesli veya sessiz. bence dengini bul derim.Haklısınız direk cinsellik deyince yanlış anlaşıldım ama derdim şu geçmişte o kadinla yaşadıklarını unutur mu benimleyken aklına gelir mi asıl derdim inanin bu
24 yaşında gencecik insansın belli ki de takıntılısın boşanmış cocuklu adanla ne işin var ? çocuk da annesi de ömür boyu hayatında olacak sevişmeyi unutmuşmudur dediğin adam çocucuğun annesiyle istese de istemese de iletişim halinde kalacak ömrünü buna harcamaya değer mi ?Maddi açıdan sıkıntı çeken biri değilim ailem yeterince varlıklı insanlar
Haklısınız yorumunuz için teşekkür ederimilla ki kıyaslamalar olacaktır sesli veya sessiz. bence dengini bul derim.
Bakın size garip gelebilir ama aşk bu siz karar veremezsiniz buna kime desem yanlış ve garip geliyor cevrem de bu şekilde tepki veriyor ama ben gerçekten aşık oldum herkes takıntı elde etme derdi ve karşındaki kadını kıskanma olarak yorumlasa da degil verdigi sevgi ve ilgiye aşık oldum neden garip geliyor sizlere hic mi hayatınızda boyle durumlar yok ya inanin denginiz insanın göstermediği ilgi ve sevgiyi veriyor size garip olabilir ama aşk ne yaş nede statü bakmıyorYa Allah aşkına hangi tıp fakültesinde okuyan insan lise mezunuyla evlenmek ister. Üstelik çocuklu.
Yürü git Allah aşkına başka yerde eğlen ya
Bula bula çocuklu lise mezunu adamı buldun yazık yani. Fakültendeki gençler bakmıyor mu
Haklısınız ben bunlari kabullenmek istemedim çok aşık oldum ve gözüm görmüyor ne çocuğunu nede geçmişini ama bir noktada bunlar olacak farkindayim yorumunuz icin de teşekkür ederim24 yaşında gencecik insansın belli ki de takıntılısın boşanmış cocuklu adanla ne işin var ? çocuk da annesi de ömür boyu hayatında olacak sevişmeyi unutmuşmudur dediğin adam çocucuğun annesiyle istese de istemese de iletişim halinde kalacak ömrünü buna harcamaya değer mi ?
Umarım sizde aşık olmazsınız inanın aşk insana herşeyi yaptırıyor güzel bir kızım ama kendimi o kadınla kıyaslıyorum küçümseme olarak bakmayın ama okumuş zengin bir ailem var köyde oturan bir kadınla kendimi kıyaslıyorum ileride doktor olucam okumamış bir kadını kıskanıyorum İnanın aşk berbat bir durum yapmam dediğiniz herseyi size yaptırıyor bunu aşık olana kadar anlamazsın anlayamazsınız daBakın size garip gelebilir ama aşk bu siz karar veremezsiniz buna kime desem yanlış ve garip geliyor cevrem de bu şekilde tepki veriyor ama ben gerçekten aşık oldum herkes takıntı elde etme derdi ve karşındaki kadını kıskanma olarak yorumlasa da degil verdigi sevgi ve ilgiye aşık oldum neden garip geliyor sizlere hic mi hayatınızda boyle durumlar yok ya inanin denginiz insanın göstermediği ilgi ve sevgiyi veriyor size garip olabilir ama aşk ne yaş nede statü bakmıyor
O koyde oturan, okumamış kadin omrunuzun sonuna kadar hayatinizda olacak. Karsinizda olacak, sevgilinizle yan yana olacak.Umarım sizde aşık olmazsınız inanın aşk insana herşeyi yaptırıyor güzel bir kızım ama kendimi o kadınla kıyaslıyorum küçümseme olarak bakmayın ama okumuş zengin bir ailem var köyde oturan bir kadınla kendimi kıyaslıyorum ileride doktor olucam okumamış bir kadını kıskanıyorum İnanın aşk berbat bir durum yapmam dediğiniz herseyi size yaptırıyor bunu aşık olana kadar anlamazsın anlayamazsınız da
E kadını küçük görmeyin hiç evlenmek istediğiniz adam da cahil eğitimsiz evlenmek istediğiniz adam da köydeUmarım sizde aşık olmazsınız inanın aşk insana herşeyi yaptırıyor güzel bir kızım ama kendimi o kadınla kıyaslıyorum küçümseme olarak bakmayın ama okumuş zengin bir ailem var köyde oturan bir kadınla kendimi kıyaslıyorum ileride doktor olucam okumamış bir kadını kıskanıyorum İnanın aşk berbat bir durum yapmam dediğiniz herseyi size yaptırıyor bunu aşık olana kadar anlamazsın anlayamazsınız da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?