tam bilmiyorum ama sanırım haftada en az 1 yada 2 kez alıyorSorun sadece alkol kullanma sikligi olabilir. Alkol kullanmasinda bir sorun yok fakat surekli ve sik kullaniyorsa bu sorun olabilir.
Ayrica tanisma asamasinda bu kadar fotograf atmaniz bana garip geldi. Yoksa tesettur bir sorun olamaz olmamali.
tam bilmiyorum ama sanırım hafta 1 yada 2 kez alıyor
sadece 1 kere fotoğraf attım ev halimi merak etmiş ama başı açık gerçekten ev halimle atacağım sanmış :)
işte tesettürlü biriyle hiç konuşmadığı için garipsiyor bende şaşırdımBirbirinizi tanima asamasinda tesettursuz halinizi merak etmeden once keske fikirlerinizi, dusuncelerinizi merak etseymis. Sactan once evlilikte baska onemli kriterler vardir. Karakter gibi..
hayır netten tanışmadık. buluştuk bir kezNetten tanış oldunuz anladım.
Aslan erkeği egoyu ve havayı sever, yanındaki kadını ezebilir.
Tesettürlü olmanızı yadırgıyor ve buna laf edecektir.
Bence hayırlı bir insan değil hiç iyi şeyler sezmedim.
Erkek kıtlığı yok ya postalayın gitsin.
hayır netten tanışmadık. buluştuk bir kez
telefonda da iletişim halindeyiz şu an
evet banada öyle geliyor özellikle işle ilgili konularda bir gizem bir havalar sanki
işte tesettürlü biriyle hiç konuşmadığı için garipsiyor bende şaşırdım
evlilik filan o konulara hiç girmedik zaten
mesela daha önce bir kızla tanışmış tesettürlü değilmiş ama alkol konusuna karşıymış ve daha ilk buluşmada evlendiğimzde evime içki sokmam keslinlike vs demiş bu cümlelerde onu direk soğutmuş. hem ilk dakikada evlilik denmesinden hemde onun sevdiği bir şeye bu şekilde kısıtlanma getirilmek istenmesindenO içkisini yudumlasın, siz yolunuzda devam edin :)
pohpohlanmaya alışmış dediğin gibiCok garipsiyorsa hic bu yola girmeyecek. Iyi dusunun derim sonra sizi elestirirse uzulursunuz
Pasanin konumu geregi hep ben demesini garipsedim ben de :) kaldi ki konumunu ve normal hayatini ayird edememesi buyuk sorun.
evet malesef öyle geldi banadaaslan burcuysa dikkat bacım kendimden biliyorum hep ben diyoruz heleki ilişkilerde :) istediklerimiz olmayınca mutsuz oluyoruz ama şuda dipnot ki sevdimi varya hersey miiiikemmelllesas konuya gelecek olursak zamanla tanıdıkça anlarsın ilk başlarda seni beğendiği için tamam diyip geçiştirede bilir bu duruma alışıp dahada hoşunada gidebilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?