İlişkide fikirler

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
866
168
33
Herkese merhaba,

bir konuda fikirleriniz almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler .

geçen hafta arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. (ben 28 o 35 yaşında ) . tanışma aşamasında herşey güzel beni çok beğendiğini , kafa yapılarımızın uyuşacağını , beni yakından tanımayı çok istediğini söyledi. bende onu aynı şekilde beğendim

Durum şöyle ki ben tesettürlüyüm kendisi daha önce hiç tesettürlü biriyle görüşmemiş tanışmamış ,ailesi ve çevresinde de tesesettürlü yokmuş. sıklıkla alkol kullanıyormuş. hatta ilk başta tesettürlüyüm diye bi ön yargısı da olmuş ama beni görünce konuşunca o ön yarıgısını kırmak istemiş .

mesela görüntülü konuşurken başımı kapatarak konuşmamı filan çok yadırgadı garip geldi ona . resmen şaşırdı bende şaşırmasına şaşırdım :)

ikinci konu ise sanırım aslan burcu olmasından ve de yüksek konumda bir işte çalışıyor olmasından kaynaklı hep böyle bir benim kararlarım benim düşüncelerim benim isteklerim modunda . her dediğinin yapılmasına , istediği şeyin anında olmasına alışmış gibi geldi bana bilmiyorum . Bunu ona söylediğimde yanlış düşündüğümü sadece yapı olarak biraz otoriter göründüğünü ama zamanla bunu kırabileceğini söylüyor.

tesettür konusuna ön yargılı yaklaşması ,yaşam tarzı filan uyuşmayacağımızı düşündürüyor. sorum ise şimdilik herşey güzel fakat ilerledikçe sorun yaşar mıyım . yakından tanımalı mıyım ? ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun sadece alkol kullanma sikligi olabilir. Alkol kullanmasinda bir sorun yok fakat surekli ve sik kullaniyorsa bu sorun olabilir.
Ayrica tanisma asamasinda bu kadar fotograf atmaniz bana garip geldi. Yoksa tesettur bir sorun olamaz olmamali.

Sorun sadece alkol kullanma sikligi olabilir. Alkol kullanmasinda bir sorun yok fakat surekli ve sik kullaniyorsa bu sorun olabilir.
Ayrica tanisma asamasinda bu kadar fotograf atmaniz bana garip geldi. Yoksa tesettur bir sorun olamaz olmamali.
tam bilmiyorum ama sanırım haftada en az 1 yada 2 kez alıyor

sadece 1 kere fotoğraf attım ev halimi merak etmiş ama başı açık gerçekten ev halimle atacağımı sanmış :)

aslan burcuysa dikkat bacım kendimden biliyorum hep ben diyoruz heleki ilişkilerde :) istediklerimiz olmayınca mutsuz oluyoruz ama şuda dipnot ki sevdimi varya hersey miiiikemmelll esas konuya gelecek olursak zamanla tanıdıkça anlarsın ilk başlarda seni beğendiği için tamam diyip geçiştirede bilir bu duruma alışıp dahada hoşunada gidebilir .

tam bilmiyorum ama sanırım hafta 1 yada 2 kez alıyor

sadece 1 kere fotoğraf attım ev halimi merak etmiş ama başı açık gerçekten ev halimle atacağım sanmış :)

Birbirinizi tanima asamasinda tesettursuz halinizi merak etmeden once keske fikirlerinizi, dusuncelerinizi merak etseymis. Sactan once evlilikte baska onemli kriterler vardir. Karakter gibi..

Birbirinizi tanima asamasinda tesettursuz halinizi merak etmeden once keske fikirlerinizi, dusuncelerinizi merak etseymis. Sactan once evlilikte baska onemli kriterler vardir. Karakter gibi..
işte tesettürlü biriyle hiç konuşmadığı için garipsiyor bende şaşırdım

evlilik filan o konulara hiç girmedik zaten

Netten tanış oldunuz anladım.
Aslan erkeği egoyu ve havayı sever, yanındaki kadını ezebilir.
Tesettürlü olmanızı yadırgıyor ve buna laf edecektir.
Bence hayırlı bir insan değil hiç iyi şeyler sezmedim.
Erkek kıtlığı yok ya postalayın gitsin.

hayır netten tanışmadık. buluştuk bir kez

telefonda da iletişim halindeyiz şu an

evet banada öyle geliyor özellikle işle ilgili konularda bir gizem bir havalar sanki

işte tesettürlü biriyle hiç konuşmadığı için garipsiyor bende şaşırdım

evlilik filan o konulara hiç girmedik zaten

Cok garipsiyorsa hic bu yola girmeyecek. Iyi dusunun derim sonra sizi elestirirse uzulursunuz
Pasanin konumu geregi hep ben demesini garipsedim ben de :) kaldi ki konumunu ve normal hayatini ayird edememesi buyuk sorun.

O içkisini yudumlasın, siz yolunuzda devam edin :)
mesela daha önce bir kızla tanışmış tesettürlü değilmiş ama alkol konusuna karşıymış ve daha ilk buluşmada evlendiğimzde evime içki sokmam keslinlike vs demiş bu cümlelerde onu direk soğutmuş. hem ilk dakikada evlilik denmesinden hemde onun sevdiği bir şeye bu şekilde kısıtlanma getirilmek istenmesinden

bana bunu anlatma sebebi de malum sanırım :)

Evlilik için hayat görüşlerinin uyuşması şart. Hayata aynı pencereden bakmıyorsanız çok yıpranırsınız. Çocuk yetiştirmek büyük sorun olacak sizin için. Aktiviteriniz kisitlanacak. Eşim sigara içiyor ben içmiyorum. Bu bile bazen beni çok zorluyor. Bıraktığı zaman çok rahat hissediyorum.

Cok garipsiyorsa hic bu yola girmeyecek. Iyi dusunun derim sonra sizi elestirirse uzulursunuz
Pasanin konumu geregi hep ben demesini garipsedim ben de :) kaldi ki konumunu ve normal hayatini ayird edememesi buyuk sorun.
pohpohlanmaya alışmış dediğin gibi

evet malesef öyle geldi banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…