İlişkide fikirler

Çok garip yahu. Inancınız gereği bunun sizin için sorun olması gerekmiyor mu. Adama garip gelmesi doğal ama sizin bu durumu garipsemeden aşama kaydetmeniz çok absürd. Sonra değiştirmeye çalışıyorsunuz ya adamları ya kendinizi. Saçmalık

Tam tersi durumda yani muhafazakar bir adamla tanisip görüşlerini ogrendigimde o zaman bana musade diye gorusmeyi bitirdim. Ben alkol kullanip gece cikan, kizli erkekli gorusen takilan biriyim, adam "elime alkol sisesi almadim" diyen, gece 11de dışarıda olmaya gece hayati diyen bir adamdi.

Hic uyusacagimizi, birbirimize uyumlu olacagimizi dusunmedim.

Acikcasi sizin uygun olacaginizi da düşünmüyorum.

Sorun ettiğim için konu açtım zaten
Ama onun uzaydan gelmiş gibi durumu daha gario geldi

Olmaz , kesinlikle olmaz
Tesettur konusunda bilgisi olmamasi normal cevresinde yoksa
Benim cevremde de hic yok mesela buradaki arkadaslari okuyana kadar pek cok seyi bilmiyordum tesettur ile ilgili

Bende sık sık alkol alan , muhafazakarligin uzagindan bile gecmeyen bir insanim ve asla muhafazakar biriyle beraber olamam , sizin iliski de guzel baslasa da devami gelmesi mumkun degil

Hic garip gelmesin , bende evde turban takildigini bilmiyordum burada ogrendim yani bdv de acilan konulardan ogrendim , cok enteresan gelmisti bana da ilk duydugumda

Reactions: 000
Olay tanışmaya geçmiş demek ki o kadar sorun etmemişsiniz. Sorun ettiğiniz şey onun bunu sorun edecek olması :)
Çevresinde yoksa garip gelir normal bi durum. Adamda bi tuhaflık görmedim

Hic garip gelmesin , bende evde turban takildigini bilmiyordum burada ogrendim yani bdv de acilan konulardan ogrendim , cok enteresan gelmisti bana da ilk duydugumda
Evde de mi takiliyor? Yani baba, erkek kardes, abi falan varken de mi takılıyor?
Ben konu sahibi adama fotograf yolladigi icin takiyor sanmistim.

Evde türban takilmiyor :)) eve namahrem biri gelir, yabancidir mecbur takarsin. Her ne kadar uygun olmasa dahi birine fotograf gonderiyorsun, yabancidir takarsin :)) yoksa ben de tesetturlu biri olarak, normal hayatinda acik olan bir insandan daha acik giyiniyorum evde :)

siz ola ki ciddi düsündügünüzde icki sokabilcekmisiniz ortak evinize , hafta sonlari evde meze yapabilcekmisiniz mesela ? yada arkadaslarinizla disari ciktiginizda ickili ortamlara dert etmeden girebilcekmisiniz ?
+1
+100

ayrica Aslan burcu degismez , birlikte olduklarimiz ya bizi böyle kabul eder ya eninde sonunda bize benzer

Evde de mi takiliyor? Yani baba, erkek kardes, abi falan varken de mi takılıyor?
Ay tabiki de aile icinde takilmiyor :))) baba, kardes, amca, dayi, dede, koca, kocanin babasi vs bunlar mahremdir tesettur zorunlulugu yok :)

Aha bi tane daha benden
Yani ne biliyim hep burda konularda yaziliyor ya , esimin bilmemkimi geldi , kapali giyinmek zorundayim istemiyorum vs vs diye
Bende evde de takildigina yonelik bir izlenim belirdi , emin diilim ama evde birileri varken sanirim takiliyor

Yani yanlizken takmiyorsunuz ama eve biri geldiginde takiyorsunuz ama dimi ? Tam oturmadi kafamda sanirim

Ama amcanin çocukları, dayi çocukları, kayinpederin baska erkek cocugu vs bunlarda yine takilmasi mecbur :)) Rica ederim :)

Kısacası nikah düşüyorsa yani evlenebileceğiniz biriyse takıyosunuz değilse takmıyosunuz. Doğru anladım di mi?

Yani yanlizken takmiyorsunuz ama eve biri geldiginde takiyorsunuz ama dimi ? Tam oturmadi kafamda sanirim
Çekirdek ailemizin yanındayken takmıyoruz yani baba abi kardeş, genişletirsek amca dayı dede. Eve her gelen bireyin yanına kapalı çıkma zorunluluğu yok yani kadınlar arasında zaten bi sakıncası yok inanışımıza göre. Onun haricinde takıyoruz evet :)

Yalnizken tabiki takmiyorum :) Islama gore mesela mahrem kişiler vardır, namahrem kisiler vardır. Bu da su demek nikah yapabilecegin kisiler (namahrem), yapamayaacagin (mahrem) baba, kardes, dayi, amca, dede, dedenin babasi, kayinpeder.. Bunlarla nikah yapmak haramdir mumkun degil. O yuzden tesettur zorunlulugu yok. Ama diyelim ki eve kuzenin geldi, takmak zorundasin cünkü nikahlanabilirsin o kisiyle Islama gore, namahremdir cünkü :)

Benim beyim de aslan, egosunu sevdiğim...

Niye bu kadar gömdünüz ki bence çok uyumlu insanlar aslan burçları. Hiç de anlamam burçtan astrolojiden.
Gömmedim kuzum bende aslanim gercek bu , sana uyumlu gelebilir ama genelde canimiz isterse uyariz :) yani kendi kisiligimizin karakterimizin özelliklerini birisi icin degistirmeyiz biz aslanlar , neysek oyuz yani ne bir eksik ne bir fazla :) konu sahibi tanistigi kisinin cok otoriter olmasindan dem vurmus ya o otoriterlik öyle kalacak yani diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…