- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Sorun ettiğim için konu açtım zatenÇok garip yahu. Inancınız gereği bunun sizin için sorun olması gerekmiyor mu. Adama garip gelmesi doğal ama sizin bu durumu garipsemeden aşama kaydetmeniz çok absürd. Sonra değiştirmeye çalışıyorsunuz ya adamları ya kendinizi. Saçmalık
Hic garip gelmesin , bende evde turban takildigini bilmiyordum burada ogrendim yani bdv de acilan konulardan ogrendim , cok enteresan gelmisti bana da ilk duydugumdaSorun ettiğim için konu açtım zaten
Ama onun uzaydan gelmiş gibi durumu daha gario geldi
Olay tanışmaya geçmiş demek ki o kadar sorun etmemişsiniz. Sorun ettiğiniz şey onun bunu sorun edecek olması :)Sorun ettiğim için konu açtım zaten
Ama onun uzaydan gelmiş gibi durumu daha gario geldi
Evde de mi takiliyor? Yani baba, erkek kardes, abi falan varken de mi takılıyor?Hic garip gelmesin , bende evde turban takildigini bilmiyordum burada ogrendim yani bdv de acilan konulardan ogrendim , cok enteresan gelmisti bana da ilk duydugumda
Evde türban takilmiyor :)) eve namahrem biri gelir, yabancidir mecbur takarsin. Her ne kadar uygun olmasa dahi birine fotograf gonderiyorsun, yabancidir takarsin :)) yoksa ben de tesetturlu biri olarak, normal hayatinda acik olan bir insandan daha acik giyiniyorum evde :)Hic garip gelmesin , bende evde turban takildigini bilmiyordum burada ogrendim yani bdv de acilan konulardan ogrendim , cok enteresan gelmisti bana da ilk duydugumda
mesela daha önce bir kızla tanışmış tesettürlü değilmiş ama alkol konusuna karşıymış ve daha ilk buluşmada evlendiğimzde evime içki sokmam keslinlike vs demiş bu cümlelerde onu direk soğutmuş. hem ilk dakikada evlilik denmesinden hemde onun sevdiği bir şeye bu şekilde kısıtlanma getirilmek istenmesinden
bana bunu anlatma sebebi de malum sanırım :)
+1Siz gercekten tesetturlu olsanız, demem o ki dininizi yasayan bir insan olsanız boyle bir adamla bir iliskiyi asla dusunemezsiniz.
Alkol Allaha savaș acmak demektir bizim dinimize göre ( bu konuda yadirganmak ve yargilanmak istemiyorum ben Islamiyetten bahsediyorum, bu bir fikir degil apacik gercek)
Adam icip yaniniza geldiginizde bunu sorun etmeyecek misiniz yani?
+100Yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum tartışmak için değil. Nasıl sorun olmayacağını düşünüyorsunuz? Mesela ben hiç meyhanede barda türbanlı kadın görmedim. Yemeğe çıktıklarında adam bir kadeh rakı içmek isteyecek alkollü mekana gitmek isteyecek kadın gidecek mi oraya? Ya da eve yemeğe arkadaşları geldiğinde bu kadın içki sofrası hazırlamaktan hoşlanacak mı? Adam tesettürden bihaber, dini ritüellere katılmak istemeyecek muhtemelen nasıl aşacaklar bu durumu? Aileler birbirinden farklı belli ki nasıl kabullenecekler? Yarın öbür gün çocuk sahibi olduklarında kimin kurallarına göre yetiştirecekler?
Ay tabiki de aile icinde takilmiyor :))) baba, kardes, amca, dayi, dede, koca, kocanin babasi vs bunlar mahremdir tesettur zorunlulugu yok :)Evde de mi takiliyor? Yani baba, erkek kardes, abi falan varken de mi takılıyor?
Ben konu sahibi adama fotograf yolladigi icin takiyor sanmistim.
Aha bi tane daha bendenEvde de mi takiliyor? Yani baba, erkek kardes, abi falan varken de mi takılıyor?
Ben konu sahibi adama fotograf yolladigi icin takiyor sanmistim.
Amca, dayi, kayinpeder yaninda takilmadigini simdi ogrendim.Ay tabiki de aile icinde takilmiyor :))) baba, kardes, amca, dayi, dede, koca, kocanin babasi vs bunlar mahremdir tesettur zorunlulugu yok :)
Yani yanlizken takmiyorsunuz ama eve biri geldiginde takiyorsunuz ama dimi ? Tam oturmadi kafamda sanirimEvde türban takilmiyor :)) eve namahrem biri gelir, yabancidir mecbur takarsin. Her ne kadar uygun olmasa dahi birine fotograf gonderiyorsun, yabancidir takarsin :)) yoksa ben de tesetturlu biri olarak, normal hayatinda acik olan bir insandan daha acik giyiniyorum evde :)
Ama amcanin çocukları, dayi çocukları, kayinpederin baska erkek cocugu vs bunlarda yine takilmasi mecbur :)) Rica ederim :)Amca, dayi, kayinpeder yaninda takilmadigini simdi ogrendim.
Tesekkurler yanit icin ^_^
ayrica Aslan burcu degismez , birlikte olduklarimiz ya bizi böyle kabul eder ya eninde sonunda bize benzer
Ama amcanin çocukları, dayi çocukları, kayinpederin baska erkek cocugu vs bunlarda yine takilmasi mecbur :)) Rica ederim :)
Çekirdek ailemizin yanındayken takmıyoruz yani baba abi kardeş, genişletirsek amca dayı dede. Eve her gelen bireyin yanına kapalı çıkma zorunluluğu yok yani kadınlar arasında zaten bi sakıncası yok inanışımıza göre. Onun haricinde takıyoruz evet :)Yani yanlizken takmiyorsunuz ama eve biri geldiginde takiyorsunuz ama dimi ? Tam oturmadi kafamda sanirim
Yalnizken tabiki takmiyorum :) Islama gore mesela mahrem kişiler vardır, namahrem kisiler vardır. Bu da su demek nikah yapabilecegin kisiler (namahrem), yapamayaacagin (mahrem) baba, kardes, dayi, amca, dede, dedenin babasi, kayinpeder.. Bunlarla nikah yapmak haramdir mumkun degil. O yuzden tesettur zorunlulugu yok. Ama diyelim ki eve kuzenin geldi, takmak zorundasin cünkü nikahlanabilirsin o kisiyle Islama gore, namahremdir cünkü :)Yani yanlizken takmiyorsunuz ama eve biri geldiginde takiyorsunuz ama dimi ? Tam oturmadi kafamda sanirim
Gömmedim kuzum bende aslanim gercek bu , sana uyumlu gelebilir ama genelde canimiz isterse uyariz :) yani kendi kisiligimizin karakterimizin özelliklerini birisi icin degistirmeyiz biz aslanlar , neysek oyuz yani ne bir eksik ne bir fazla :) konu sahibi tanistigi kisinin cok otoriter olmasindan dem vurmus ya o otoriterlik öyle kalacak yani diyorum :)Benim beyim de aslan, egosunu sevdiğim...
Niye bu kadar gömdünüz ki bence çok uyumlu insanlar aslan burçları. Hiç de anlamam burçtan astrolojiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?