İlişkide fikirler

Sen bana inancsiz mi dedin bakim
Ahha takiliyorum , aynisini yazacaktim sen yazmissin
Gercekten konu bu kadar guzel giderken polemikten kapatilmasin rica ediyorum gormezden gelin
Ahaha kendime demiştim aslında ama paylaşabilirim

Yani karşılıklı saygısızlık olmadıkça, müdahale olmadıkça, yargılama aşağılama saçma sapan laflar olmadıkça şu başlıkta yazan kadınların kapalı olması bana niye batsın, niye saldırayım? Kendi hayatı kendi tercihi bana ne.

Alışılmadık nezihlikte gidiyordu başlık, yazık İnşallah uzamaz da konu sapmaz, kapatılmaz.

Bende aklimdan gecirmistim ay ne guzel tatli tatli yazisiyoruz diye yine bombalandi konu

Hanımlar,
her türlü dini yorum yasak, ister müslüman olunsun ister ateist, ister yahudi olunsun ister deist.
Bu sitede her inançtan mezhepten, her görüşten kadın var, ne kimsenin inancına laf söyleme hakkınız var, ne de inanmıyor diye yermeye hakkınız var.
Burası belli bir zümrenin değil herkesin her kesimden kadının paylaşım platformu.

Gerçekten artık inanç tartışmaları çirkinleşmeye başladı.

Patron kapatma konuyu valla biz cici cici sohbet ediyorduk , banla gec rica ediyorum

Patron kapatma konuyu valla biz cici cici sohbet ediyorduk , banla gec rica ediyorum
Şimdilik kapatmayacağım ama hepinizden rica ediyorum konuya din, ayetler, kafirlik, inançsızlık gibi şeyleri katmayın.
Konu içeriği dini değil öyle olsaydı direkt kapatırdım, konunun ana fikri düşünce yapısı uyuşmayan kadın- erkek ilişkisi yürür mü? Baskın karakterli otoriter bir adamla evlilik olur mu?

Olmaz, yürümez birçok konuda ayrışmalar olur ve mutsuz bir evlilik yaşanır.

Bence enerjini bu adama harcama hayat görüşleriniz çok farklı çünkü adam senle tatile gitmek isteyecek evlenince sen belki kalabalık yerde tatil istemeyeceksin ya da adam tatilde gidip kulüpte eğlenmek isteyecek sen o ortamlara giremeyeceksin bir sürü sorun yol yakınken uzaklaş

açıkçası çok özgüvenli olacak kadar iyi bir tipi yok sadece sempatik
Canım benim benim kast ettiğim tip degil tipden ziyade o egosu özguveni yani bazen bazı insanlarda bulundugu iş ve kariyer konumu olarak fazla özguvenli olup egoları tavan yapıp egoluyum demiyorlar maalesef.. tabiki ben suizanda bulunmak degil amac ve maksadım sölediğine göre olusan fikri söledim kişiyi tanıyan sensin en dogru kararı verecek olan sensin guzel kardeşim

evet tamda böyle bir durumda kendisi

teşekkür ederim

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…