İlişkide fikirler

Kendini bk sanmaktan vazgeçmesi lazım.
Ego tavan.
Herkes ona hayran peşinde koşuyor ay tüm gözler onun üzerinde ay bayılıyor ona herkes.
Vallahi son bulması harika. Klişe olacak ama siz daha iyilerine layıksınız.
Böyle gevşek vidalılara luzüm yok.

Görüşleriniz ve bakış açılarınız tamamen farklı gibi görünüyor. Bura da ikinizi de yargılamıyorum.
Ama siz sonuçta muhafazakar bir yapıdasınız, karşınızdaki değil. Nasıl bir ilişki sürdüreceksiniz merak ediyorum?
Bir de bilmiyorum dedi mi ama bu tarz ilişkilerde adam hep ''Ya ben zaten senin sayende alkolü de bırakırım, sigarayı da, namaza da başlarım. Sen bana iyi geliyorsun'' vb.. cümleler kurarlar :)
İnsanlar kimse için kendini değiştirmiyor. Evlenene kadar sadece ya kısıtlıyor ya da karşısındakini kandırıyor. Sonradan zaten ortaya çıkıyor o huylarını hiç bırakmadığı ve bu sefer sizi onu değiştirmekle suçluyor.
Açıkçası, ben bu ilişki de pek gelecek görmüyorum. Çünkü çok temel konularda oldukça farklısınız.
Umarım yanılırım...

bunu bir kez bende ona söyledim.

ay herkeste sanki kollarını açmış seni bekliyor gibi bir şey demiştim.

biraz bozuldu hissettim sonra toparladı öyle tabiki ben egolu biri değilim yanlış anladın vs diye

aksine öyle bir şey demedi . hatta kimse kimse için kendini değiştirmez . benim yaşam tarzım bu birbirimize saygı duymalıyız vs dedi

banada öyle geliyor hassas konular birde

pohpohlanmaya alışmış dediğin gibi

Gitsin egosunu baska yerde tatmin etsin. Baskalarini elestirerek tatmin etmesin. Kaldi ki kendini bilen biri zaten bunu yapmaz. Ben tesetturlu degilim hic olmadim ama tesetturlu insanlari hic garipsemem.

İlerde sıkıntı yaşarsın. Bence uzatmadan bitirin.
Adam:" alışık değilim ama ben seni böyle kabul edebilirim" bilmem ne dese bile ilerde sorun olabilir. Bu riski göze aliyorsan buyur. Ama sanmıyorum ki birbirinize uyasiniz.

Olmaz iliski ve evlilik bu cocuk fln olunca hele iyice sıkıntı olur bir de aslan erkegi aman diyeyim yol yakinken kaçın.

Tum erkekler ayni bence benim dediklerim benim kararlarim bundan nefret ediyorum ama malesef bazi konularda hele hic degismiyorlar.Alkol konusuna gelince belki suanki halini mumla ararsin belki seni sevince tam anlamiyla birakir.İliskilerde butunlesmek ister istemez olusuyor sen onun o senin huylarini aliyor.Tesettur konusu da sorun olamaz onun tercihleri varsa seninde var sonucta bence tani tart bic.Hakkinda hayirlisi olsun.

Siz gercekten tesetturlu olsanız, demem o ki dininizi yasayan bir insan olsanız boyle bir adamla bir iliskiyi asla dusunemezsiniz.
Alkol Allaha savaș acmak demektir bizim dinimize göre ( bu konuda yadirganmak ve yargilanmak istemiyorum ben Islamiyetten bahsediyorum, bu bir fikir degil apacik gercek)
Adam icip yaniniza geldiginizde bunu sorun etmeyecek misiniz yani?

Akışına bırakın içinizden nasıl davranmak geliyorsa öyle davranin durduk yere bitirirseniz bu kez de hep acaba? kalır aklınızda .. zaman zaten hemen ortaya döküyor olup biteni belki çok mutlu olacaksınız? Yada çok mutsuz yaşayıp görün ama hep temkinli olun yani ya üzülürsem ya bırakırsa demeyin bunun için bağlanmayin bir söz vardır ya ne çıkarsa bahtina diye..
Bir arkadaşım vardı benim türbanlı içki içen bir çocukla tanıştılar herkes olmaz diyordu ama öyle de mutlu oldular ki hayat onları birbirine benzetti yaşayın hiç birşey olmasa tecrübe olur... İnsAllah çok mutlu olursunuz

Alkol ve tesettür hic uyumlu degil .. ben olumsuz gördüm .. bu ilerde basinizi agritir

Sarhos olmuyorsa, fazla kaçırmıyorsa alkol almasında sorun yok bence. Size bire bir uyacak biri ile mutlu olacaksınız, aşık olacaksınız diye bir kural yok. Ama onun ailesinde , çevresinde hiç türbanlı biri olmamasından dolayı, ileride o konuda sorun yaşarsınız diye düşündüm.

Yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum tartışmak için değil. Nasıl sorun olmayacağını düşünüyorsunuz? Mesela ben hiç meyhanede barda türbanlı kadın görmedim. Yemeğe çıktıklarında adam bir kadeh rakı içmek isteyecek alkollü mekana gitmek isteyecek kadın gidecek mi oraya? Ya da eve yemeğe arkadaşları geldiğinde bu kadın içki sofrası hazırlamaktan hoşlanacak mı? Adam tesettürden bihaber, dini ritüellere katılmak istemeyecek muhtemelen nasıl aşacaklar bu durumu? Aileler birbirinden farklı belli ki nasıl kabullenecekler? Yarın öbür gün çocuk sahibi olduklarında kimin kurallarına göre yetiştirecekler?

Haftada bir esinizle alkol sofrasında oturacak mısınız mesela?

Bara, meyhaneye gitmek isteyecek belki siz ne yapacaksınız?

Gerçi siz gerçek tesettürlü biri olsanız alkol kullanan bir insanla zaten görüşmezsiniz.

Bu konu iki taraflı da tolore edilecek bir konu değil çünkü.

Çocuk yetiştirme kısmına hiç girmiyorum bile.

Bende en çok buna şaşırdım
Nasıl bilmiyor bende bunu anlamadım tamam etrafında yoktur ama hiç mi görmüyorsun görüntülü konuşurken neden açayım ki başımı dediğimde neden ne olcak ki diyen biri

olur arkadaşım sorun olur. başı açık biriyim üstelik Oyl e askılı vsde giyinirim ama sanırım düşüncelerim muhafazakâr biraz. alkol sevmem. eşim çok sever.esimle hayat gorusumuz çok farklı...ki ailesinde kapalılarda var sizinkinde yokmus demekki sizden çok farklı yapıya sahip insanlar...bir araya geldiklerinde alkollü ortamlar eğlenceler size ters gelecek....hayata bakış acıları çok farklı çünkü...mutlu olacağınıza inanmıyorum. haftada bir ile kalmaz o içki malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…