- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
Hic garip gelmesin , bende evde turban takildigini bilmiyordum burada ogrendim yani bdv de acilan konulardan ogrendim , cok enteresan gelmisti bana da ilk duydugumda
defol git o zamana bana atlayan sensınmi rahatsiz ederken ben görmezden gelemiyorum ki , böyle böyle ögretilir ancak insanlara saygi duyulmasi gerektigi. sessiz kalmamak görmezden gelmemek lazim , yüz bulmasinlar
dini değerler mi? eşi açıklara kötü gözle baksınsen tinlayasin diye sikayet etmedim ki , ceza alda diger üyeler huzur bulsun diye sikayet ettim. insanlarin dini degerlerini asagilayip huzur kacirmaya hakkin yok senin
evet iş o raddeye gelse çok daha sorunlar çıkacağını tahmin edebiliyorum bende
evet bence deFlört ve ilişki anlayışlarınız farklıdır.
Yarın ilişki başlayıp elinizi tutmak istediğinde, sarıldığında, öptüğünde siz istemeyecek ve izin vermeyeceksiniz muhtemelen. Şimdi nereden biliyorsun diyor ama iki gün sonra bunlar problem olacak.
evet haklısınBenim eşim mesela benim beraber alkollü kutlama sever.
Tatilde deniz kenarında rakıyı beraber içmek ister.
Mesela hiç bir zaman düşünmemiş bile muhafazakar biriyle evlenmeyi.
Annesi bir kaç görüşme ayarlayacak olmuş görüşmemiş bile.
Ben de mesela asla alkol almayan birini eş oşarak düşünemezdim.
Şimdi çocuğumuz var mesela. Dini eğitim vermeyeceğiz. Evrimli big bangli çocuk kitabı bulursak alıyoruz mesela. Dua fln bilmiyor. Öğrenmeyecek de...
Yani birimiz farklı olsa kesinlikle yürümezdi.
Bence tekrar düşünmelisiniz.
Siz de çocuğunuza istedğiniz dini eğitimi vermek isterseniz bu da hakkınız. Neden maceraya giresiniz ki??
Benim kayınvalidem mesela ne zaman bizim şehre gelse masaya alkol konmasından rahatsız. Çocuk bunu normalleştiriyor diye bir ili eşime şikayet etti. Eşim karışma dedi evimize gelmeyi kesti. Eşim de aynı olsa evde huzur kalmazdı mesela.
Teşekkür ederim.çayı severim.Gezmekten kastım çay bahçesinde çay içmek değildi türkiyenin 50 şehrini görmüş biri olarak. Siz de on yargılarınızla yaşamaya devam edinyok yani yaşam tarzı nedir saçı açık olunca nedir ne oluyorbir kızınız olsa onuda zorla örtüceksiniz eminim.. özgürlükten kastım önünde engel ve kurallar olmadan yaşamak iyikide öyle yaşıyorum... hıı aynen çay bahçesinde çay içmeye devam edin
Kural tanimiyorsan kural taninmayan yerlere git mesela esenler otogari girilemeyen denilen mahalleler.. ozgursun ya bir dolas bakalim cincin'deözgürlükten kastım önünde engel ve kurallar olmadan yaşamak iyikide öyle yaşıyorum...
yaa siz ne güzel bir ailesiniz işte böyle çağdaş bilime odaklı aileler istiyoruz!!!! çocuklara dini eğitim verilmesin diyince kafir oluyorum. neden verilsin belki başka din seçicek? umarım böyle bir evliliğim olur.Benim eşim mesela benim beraber alkollü kutlama sever.
Tatilde deniz kenarında rakıyı beraber içmek ister.
Mesela hiç bir zaman düşünmemiş bile muhafazakar biriyle evlenmeyi.
Annesi bir kaç görüşme ayarlayacak olmuş görüşmemiş bile.
Ben de mesela asla alkol almayan birini eş oşarak düşünemezdim.
Şimdi çocuğumuz var mesela. Dini eğitim vermeyeceğiz. Evrimli big bangli çocuk kitabı bulursak alıyoruz mesela. Dua fln bilmiyor. Öğrenmeyecek de...
Yani birimiz farklı olsa kesinlikle yürümezdi.
Bence tekrar düşünmelisiniz.
Siz de çocuğunuza istedğiniz dini eğitimi vermek isterseniz bu da hakkınız. Neden maceraya giresiniz ki??
Benim kayınvalidem mesela ne zaman bizim şehre gelse masaya alkol konmasından rahatsız. Çocuk bunu normalleştiriyor diye bir ili eşime şikayet etti. Eşim karışma dedi evimize gelmeyi kesti. Eşim de aynı olsa evde huzur kalmazdı mesela.
oralarda oturan biri olarak merak etmeyin gayette özgürüm!!!!Kural tanimiyorsan kural taninmayan yerlere git mesela esenler otogari girilemeyen denilen mahalleler.. ozgursun ya bir dolas bakalim cincin'de
Konuyu sabote ediyorsun buranin da kurallari var. neden buradasin ?
yaa siz ne güzel bir ailesiniz işte böyle çağdaş bilime odaklı aileler istiyoruz!!!! çocuklara dini eğitim verilmesin diyince kafir oluyorum. neden verilsin belki başka din seçicek? umarım böyle bir evliliğim olur.
Arkadaslar acikladi sonra isin dogrusunuevde kim takıyor?
yabancı erkek varsa takılır...
Yoksa niye takalım yahu...
gayet askılı şort geziyorum evimde...
ki ben peçeli bi kadınım...
evimde kimse bana yazma taktıramaz...
Ya ne guzel nasil hayatta kaldin anlatsana ? Mesela bu sitede cok fazla ozgur kalamayip banlanacaksinoralarda oturan biri olarak merak etmeyin gayette özgürüm!!!!
Provokasyona gelmeyin. Hem konu sahibinin konusu dağılıp belki de kapatılmasın, hem siz yok yere uçurulmayın.Ya ne guzel nasil hayatta kaldin anlatsana ? Mesela bu sitede cok fazla ozgur kalamayip banlanacaksinkurallar iyi ki var. keske herkes uysa, konumu mevkisi farketmeksizin..o mahallelerde de kurallara uyan insanlar yasa da insanlar rahat etse, ozgurce gezebilse..
Provokasyona gelmeyin. Hem konu sahibinin konusu dağılıp belki de kapatılmasın, hem siz yok yere uçurulmayın.
Şurada peçelisinden inançsızına kaç kadın karşılıklı saygı çerçevesinde konuşabiliyorken mahvolmasın güzelim diyaloglar.
Hahahhaah kafir demişsiniz ya kendinize farkınız neyaa siz ne güzel bir ailesiniz işte böyle çağdaş bilime odaklı aileler istiyoruz!!!! çocuklara dini eğitim verilmesin diyince kafir oluyorum. neden verilsin belki başka din seçicek? umarım böyle bir evliliğim olur.
be kafir olamam değilimde benim dinim yok :)Hahahhaah kafir demişsiniz ya kendinize farkınız ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?