İlişkide fikirler

Yol yakinken geri dön. Uyuşmadiginiz gün gibi ortada.

sikayet ettim , din ve vicdan hürriyetine müdahale , asagilama ve toplumu ayristirmadan

Sizin gibi, kendisi gibi olamayan insanlar için ağzına gelen herşeyi söyleyen insanlar, yok olup gitseler keşke şu yeryüzünden..

Kalbinizin kötülüğü sözlerinize yansıyor her zamanki gibi.
ahahah aynen açık saçlı kadını insandan saymayan onlar küfür eden ben! haha evet

Eşimin ailesinde de hiç kapalı yok ben tekim. Bu bir problem olmadı bizde. Ama alkol alsaydı evlenmezdim. Bu yüzden bence görüşmeyi bitirin.

Eşimin ailesinde de hiç kapalı yok ben tekim. Bu bir problem olmadı bizde. Ama alkol alsaydı evlenmezdim. Bu yüzden bence görüşmeyi bitirin.
yani alkol durumu olmasa dediğin gibi olabilirdi evet ama haftada en az 1 yada 2 kez alıyor anladığım kadarıyla

Bence olmaz
Sen ayak uydurmazsın
Bu adam saçını başını görmek ister Yani farklı şeylerde neyse bence olmaz

Saçı kapalilar çok iyi diye birşey söylemedim. İnsanlar sadece yaşam tarzına uygun birini tercih ediyor ki bence de olması gereken odur. Esaret içinde yaşadığımızi nereden çıkardınız? Özgürlükten kastınız ne?esim gayet açık görüşlü Amaçsız evde oturan biri değilim esim de ben de gezmeyi seven insanlarız. Sizin haddinize değil böyle yazmak. On yargılarınızla insanları yargilamak.

Alkol alıyor diyorsunuz...siz alıyor musunuz?
tesettürü yadırgıyor düşüyorsunuz yarın bir gün aç başını dese ne yapacaksınız?

hayat görüşü evlilikte çok çok çok önemli...
farklı ise temele dinamit, benzer ise huzurun başlangıcı...

asla hevesle acele etmeyin...

Zor olur.
Ben alkol alan bir insanım ailem de öyle. Eşim bizim gibidir. Ailesi muhafazakardır. Onlar mesela sevmiyor bizim tarafı. E görüşülmüyor. Ben de açıkçası rahat edemiyorum onlarla sık gitmiyoruz. Bir tarafa mesafe konuyor yani.
Ki eşim benim gibidir.
Eşim muhafazakar olsaydı asla asla olmazdı. Yapamazdık yani.
Bence imkansızı istemem de bu kadar zıtlığı.
Çocuk olsa kimin görüşüne göre yetişecek mesela?

evet malesef ki öyle.

yok acele etmiyorum zaten

uyuşmadığımızı sorun yaşayacağımızı söylediğimde de nerden biliyorsun neden bir şans vermiyorsun filan diyor
Flört ve ilişki anlayışlarınız farklıdır.
Yarın ilişki başlayıp elinizi tutmak istediğinde, sarıldığında, öptüğünde siz istemeyecek ve izin vermeyeceksiniz muhtemelen. Şimdi nereden biliyorsun diyor ama iki gün sonra bunlar problem olacak.

yok yani yaşam tarzı nedir saçı açık olunca nedir ne oluyor bir kızınız olsa onuda zorla örtüceksiniz eminim.. özgürlükten kastım önünde engel ve kurallar olmadan yaşamak iyikide öyle yaşıyorum... hıı aynen çay bahçesinde çay içmeye devam edin

evet iş o raddeye gelse çok daha sorunlar çıkacağını tahmin edebiliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…