- 24 Kasım 2010
- 324
- 403
- 303
açıkçası çok özgüvenli olacak kadar iyi bir tipi yok sadece sempatikDer canım derr egolu biri degilim der neden mi bi özguven var fazlasıyla ve görmek istemezler
sikayet ettim , din ve vicdan hürriyetine müdahale , asagilama ve toplumu ayristirmadanneden saçı kapalılar çokmu iyi? iyiki eşiniz gibi insanlar karşıma çıkmıyor.. bir bez parçasıyla insanları yadırgayanlar.. esaret içinde yaşayıp özgür insanları istemeyin siz davul dengi dengine aynen eşinizi anca evde oturan amaçsız ama ağzından allah düşmeyen kadınlar ister
ahahah aynen açık saçlı kadını insandan saymayan onlar küfür eden ben! haha evetSizin gibi, kendisi gibi olamayan insanlar için ağzına gelen herşeyi söyleyen insanlar, yok olup gitseler keşke şu yeryüzünden..
Kalbinizin kötülüğü sözlerinize yansıyor her zamanki gibi.
çokmu tın?sikayet ettim , din ve vicdan hürriyetine müdahale , asagilama ve toplumu ayristirmadan
yani alkol durumu olmasa dediğin gibi olabilirdi evet ama haftada en az 1 yada 2 kez alıyor anladığım kadarıylaEşimin ailesinde de hiç kapalı yok ben tekim. Bu bir problem olmadı bizde. Ama alkol alsaydı evlenmezdim. Bu yüzden bence görüşmeyi bitirin.
sen tinlayasin diye sikayet etmedim ki , ceza alda diger üyeler huzur bulsun diye sikayet ettim. insanlarin dini degerlerini asagilayip huzur kacirmaya hakkin yok seninçokmu tın?
Biz genelde gormezden geliyoruz kendisinisen tinlayasin diye sikayet etmedim ki , ceza alda diger üyeler huzur bulsun diye sikayet ettim. insanlarin dini degerlerini asagilayip huzur kacirmaya hakkin yok senin
Saçı kapalilar çok iyi diye birşey söylemedim. İnsanlar sadece yaşam tarzına uygun birini tercih ediyor ki bence de olması gereken odur. Esaret içinde yaşadığımızi nereden çıkardınız? Özgürlükten kastınız ne?esim gayet açık görüşlü Amaçsız evde oturan biri değilim esim de ben de gezmeyi seven insanlarız. Sizin haddinize değil böyle yazmak. On yargılarınızla insanları yargilamak.neden saçı kapalılar çokmu iyi? iyiki eşiniz gibi insanlar karşıma çıkmıyor.. bir bez parçasıyla insanları yadırgayanlar.. esaret içinde yaşayıp özgür insanları istemeyin siz davul dengi dengine aynen eşinizi anca evde oturan amaçsız ama ağzından allah düşmeyen kadınlar ister
banada öyle geliyorBence olmaz
Sen ayak uydurmazsın
Bu adam saçını başını görmek ister Yani farklı şeylerde neyse bence olmaz
uyuşmadığımızı sorun yaşayacağımızı söylediğimde de nerden biliyorsun neden bir şans vermiyorsun filan diyorYol yakinken geri dön. Uyuşmadiginiz gün gibi ortada.
evet malesef ki öyle.Alkol alıyor diyorsunuz...siz alıyor musunuz?
tesettürü yadırgıyor düşüyorsunuz yarın bir gün aç başını dese ne yapacaksınız?
hayat görüşü evlilikte çok çok çok önemli...
farklı ise temele dinamit, benzer ise huzurun başlangıcı...
asla hevesle acele etmeyin...
kendini bilmez biri ortami rahatsiz ederken ben görmezden gelemiyorum ki , böyle böyle ögretilir ancak insanlara saygi duyulmasi gerektigi. sessiz kalmamak görmezden gelmemek lazim , yüz bulmasinlarBiz genelde gormezden geliyoruz kendisinitavsiye ederim sana da
Flört ve ilişki anlayışlarınız farklıdır.uyuşmadığımızı sorun yaşayacağımızı söylediğimde de nerden biliyorsun neden bir şans vermiyorsun filan diyor
yok yani yaşam tarzı nedir saçı açık olunca nedir ne oluyorSaçı kapalilar çok iyi diye birşey söylemedim. İnsanlar sadece yaşam tarzına uygun birini tercih ediyor ki bence de olması gereken odur. Esaret içinde yaşadığımızi nereden çıkardınız? Özgürlükten kastınız ne?esim gayet açık görüşlü Amaçsız evde oturan biri değilim esim de ben de gezmeyi seven insanlarız. Sizin haddinize değil böyle yazmak. On yargılarınızla insanları yargilamak.
evet iş o raddeye gelse çok daha sorunlar çıkacağını tahmin edebiliyorum bendeZor olur.
Ben alkol alan bir insanım ailem de öyle. Eşim bizim gibidir. Ailesi muhafazakardır. Onlar mesela sevmiyor bizim tarafı. E görüşülmüyor. Ben de açıkçası rahat edemiyorum onlarla sık gitmiyoruz. Bir tarafa mesafe konuyor yani.
Ki eşim benim gibidir.
Eşim muhafazakar olsaydı asla asla olmazdı. Yapamazdık yani.
Bence imkansızı istemem de bu kadar zıtlığı.
Çocuk olsa kimin görüşüne göre yetişecek mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?