İlişkide yaş farkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiziksel görüntüyü önemsemeyen çok az kişi vardır sanırım. Biri de sizmişsiniz denek ki tebrik ederim cani gönülden .Benim için önemli olan şey birbirine katkıda ve beraber paylaşımda bulunmaktır. Benim yaşıma, fiziğime bakarak karar verecek erkekle birlikte olmam. Demişsiniz ama kendinizle çelişmişsiniz sanırım . Çünkü Yorumunuzda jenerasyon farkına (yaşa) işaret etmişsiniz neyse ben Erkeklerin geç olgunlaştığını kadının daha erken yaşlandığını düşündüğüm için Kendimden yaşça büyük bir eş seçtim seçimimden çok çok memnunum hem fiziken hem fikren. O yüzden Yorumumuda şahsi görüşümle alakalı yapmıştım . Siz benim görüşümü beğenmemişsiniz özgür iradenizle bende konu sahibine yaptığınız jenerasyon farkı yorumunu beğenmedim özgür irademle zira anlaşmanın paylaşmanın yaşla ilgisi yok.sizinde her ne kadar tezata düşerekte olsa belirttiğiniz gibi. Her cümlenize Saygı duyuyorum teşekkür ederim .
Kendi çapında anlamlar yükleyeceğine keşke cevabımı anlamaya çalışsaydın.

Valla bencede öyle. Yaşıt olan ne çiftler tanıyorum kedi köpek gibi birbirlerini yiyorlar.
Evet kaç yaşındasından ziyade kaç yaşında hissediyorsun önemli aslında .
Kadınlar daha erken yıpranıyor falan
Dengeleniyorsun fiziki anlamda .
Bilimsel olarakta açıklanmış bu maalesef 😅
Karakterlerde uyuyorsa Neden olmasın ki ? :)

Evet kaç yaşındasından ziyade kaç yaşında hissediyorsun önemli aslında .
Kadınlar daha erken yıpranıyor falan
Dengeleniyorsun fiziki anlamda .
Bilimsel olarakta açıklanmış bu maalesef 😅
Karakterlerde uyuyorsa Neden olmasın ki ? :)
Ben 27 yaşındayım, ama birde bana sor en az 35im. 🙈

Ben 27 yaşındayım, ama birde bana sor en az 35im. 🙈
:KK70: Valla bende 25 m şimdiden botoks yaptırmaya filan başlamam lazımda ona verecek para yok valla 😂bizi görenler aynı yaşmısınz deyince moralim bozuluyor 🤣 ulen diyorum jenerasyon farkıyla adam aldık lafa bak 🤣🤣

Aynı yaklaşım halbuki. Ben 22 yaşında okulu bitirme, yeni mekanlar keşfetme derdindeydim. 35 yaşındaki erkekle apayrı bir kafa bu. Bazısı konsere tiyatroya gitmeyi sever, arkadaş ortamı, sosyal medyadan takip ettiği sayfalar, güldüğü espriler vs. başkadır. Yaşça büyük olan her erkek bu ortama uyum sağlamaz. Eşimle beş yıl önce sinemaya giderdik, şimdi ne gerek var diyor. Henüz 32 yaşında. 🤦🏻‍♀️
Bende 22 yaşındayım ama derdim gidip buyuk birini bulayım değil. Bende okulu bitirme gezme eğlenme düşüncelerindeyim ama bazı yorumlarda sanki bunları umursamıyomusum gibi yazilmis bu da bi değişik. Sadece karşıma böyle biri çıktı beğendim yani spontane gelişti. Yargılayarak yazıyor bazı insanlar

Bende 22 yaşındayım ama derdim gidip buyuk birini bulayım değil. Bende okulu bitirme gezme eğlenme düşüncelerindeyim ama bazı yorumlarda sanki bunları umursamıyomusum gibi yazilmis bu da bi değişik. Sadece karşıma böyle biri çıktı beğendim yani spontane gelişti. Yargılayarak yazıyor bazı insanlar
Yaaa derdin büyük birini bulmak olsa ne olacak kuzum . Senin fikrin senin hayatın senin seçimlerin ..görmüş geçirmiş biriyle olmaktan şahsen ben son derece mutluyum memnunum hata yapmıyor yaş tahtaya basmıyor.En azından bana göre daha Tecrübeli ve bu tecrübesi beni sıkmıyor Aksine iyi ki dedirtiyor Karakter olarak uyumluysan fazla takılma yaş mevzuuna. Evet az değil biraz fazla ama rakam olarak öyle ..birbirinize son derece uyumluysanız fiziken ve ruhen .. takılma..
Ama ruhu yorgun bedeni yorgunsa hiç düşünme bile .
Mesela adam sana yaşını söylemeseydi onu kaç sanardın?
Bunun cevabı önemli .
Hem fiziksel hem ruhen.
Kaç yaşında olması değil kaç yaşında hissediyor olması önemli .

Eşimle aramda 13 yaş var. Bazen benden çok daha enerjik. Kişiye bağlı bu meseleler. Ama biz tanışıp sevgili olduğumuzda ben 28 yaşındaydım. 22 yaşta 13 yaş farkı biraz fazla gibi. Zaten buraya sorduğuna göre sen de emin değilsin diye düşünüyorum.

Bence 14 yaş çok uçuk bir fark değil. Siz daha çok uyumunuza karakter özelliklerinize bakın. Birbirinizi iyice tanıdıktan sonra ciddi bir ilişkiye başlarsanız daha iyi olur.
Buna neden herkes beğenmedim atmış anlamadım ? Evet bence de çok uçuk bir fark değil. Yani erkeğin ve kadının olgunlaşma yaşını düşünürsek bence ideal.

Ayriyeten yaş farkından ziyade ruh uyumu, karakter uyumu, ten uyumu, kafa uyumu önemli.
Bak mesela eşimle benim aramda da 14 yaş var. Kendisi tam bir öküzdür ben ise onun aksine deli doluyum birbirimizi tamamlıyoruz sanırım yada kendimizi kandırıyoruz bilmiyorum 🌞

Eşimle aramda 13 yaş var. Bazen benden çok daha enerjik. Kişiye bağlı bu meseleler. Ama biz tanışıp sevgili olduğumuzda ben 28 yaşındaydım. 22 yaşta 13 yaş farkı biraz fazla gibi. Zaten buraya sorduğuna göre sen de emin değilsin diye düşünüyorum.
Etraftan gelecek tepkileri kaldırıp kaldıramayacağını ölçüyor bence :)

Evet emin değilim ilerisini düşünüyorum. Onun daha büyük olmasının avantajları da olacak biliyorum ama dezavantajları da olabilir. Mesela diyorum ben 26 yaşındayken o 40 olacak gözüme çok geliyor bilemedim. Şöyle bir şey de var ben 22 yim ama daha küçük gosteriyorum genelde daha kucuk sanarlar. Genetik biraz annemde babamda yaşlarını göstermezler. Boyle olursa ilerde kıskançlıklar vb sorunlari da olabilir

Buna neden herkes beğenmedim atmış anlamadım ? Evet bence de çok uçuk bir fark değil. Yani erkeğin ve kadının olgunlaşma yaşını düşünürsek bence ideal.

Ayriyeten yaş farkından ziyade ruh uyumu, karakter uyumu, ten uyumu, kafa uyumu önemli.
Bak mesela eşimle benim aramda da 14 yaş var. Kendisi tam bir öküzdür ben ise onun aksine deli doluyum birbirimizi tamamlıyoruz sanırım yada kendimizi kandırıyoruz bilmiyorum 🌞
13 yaş biraz fazla ama rakam olarak :) her şeyi göz önünde bulundurmak lazım bence de ki ben öyle yaptım Bir kere erkekler genel olarak geç olgunlaşıyor ve istisnalarda kaideyi bozmuyor.Kadınlarda erkeğe göre istatistiksel ve bilimsel olarak daha erken ölmeseler bile daha erken yaşlanıyor.çöküyor.(hormonal vs sebeplerden ötürü)
Ben karakter uyumumla birlikte bunları da değerlendirdim gittim jenerasyon farkı adam aldım 8 yaş var aramızda :) millet aynı yaştamısınız diye soruyor ayar oluyorum :)) vallahi biilllahiii 😂

13 yaş biraz fazla ama rakam olarak :) her şeyi göz önünde bulundurmak lazım bence de ki ben öyle yaptım Bir kere erkekler genel olarak geç olgunlaşıyor ve istisnalarda kaideyi bozmuyor.Kadınlarda erkeğe göre istatistiksel ve bilimsel olarak daha erken ölmeseler bile daha erken yaşlanıyor.çöküyor.(hormonal vs sebeplerden ötürü)
Ben karakter uyumumla birlikte bunları da değerlendirdim gittim jenerasyon farkı adam aldım 8 yaş var aramızda :) millet aynı yaştamısınız diye soruyor ayar oluyorum :)) vallahi biilllahiii 😂
Valla benim eşim 39 yaşında ama domuz gibi hiç yaşını göstermiyor. Neredeyse birbirimize yakın yaşlarda görünüyoruz 🤦🏼‍♀️

Arkadaşlar beğenmem

Bence herkes yaş farkından öyle korkuyor ki. Benim de eşimle yaş farkım var arada anlaşamadığımız konular oluyor ve bunun aramızdaki yaş farkıyla alakası bile olmuyor bazen ben daha geri kafalıyım mesela...

Merhabalar herkese
Sizce ilişkide 14 yaş fark çok mu fazla? Erkeğin 13 yaş büyük olması. İlerde çok sorunlara yol açar mı aramızda tecrübeliler var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum. Yaşlar 22-35 bu arada.
Esim bendeb 18 yas buyuk ve su an ayrilmayi düşünüyorum asla kafalar uymuyor.

Şöyle olur boyle olur diyemeyecegim şimdi cunku o yaş farklariyla yuruten de var yurutemeyen de. Kendi içinizde degerlendirmeniz gereken bir durum bu aslinda.

Kişisel bir yorum yapacagim, ben erkegin buyuk olmasini tercih eden biriyim, eşim benden 8 yaş buyuktur ama 13 yaş bana bile fazla, ben dusunmezdim galiba 🙄🙄🙄

Benim de yakından tanıdığım bir arkadaşımın eşiyle arasında bu kadar yaş farkı var
Eşi öyle yaşının düşünüldüğü gibi enerjisi düşük birisi değil ve birlikte bayağı eğleniyorlar 😊

Karşıdaki insana bağlı
Gerçekten tanımak gerek
Eğer birbirini tamamliyorlarsa neden olmasın diyenlerdenim bende.
Ha ama bazı insanlar evlenene kadar enerjik gibi davranıp sonradan kendini de salabilir
İyi düşünüp taşınmak gerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X