- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Yumurtlamıs olman lazım ozaman lh testı yaptınmı dr a gıttınmı yadaBende aynen birer tane yiyorum. Bugun benim 21 inci gunum. Yumurtlamadan itibaren kasiklarimda bir hareket var. Korkuyorum gene mi kist oldu diye. Bir arkadas demis ne zaman belirti bulsam adet oldum diye benim kide o hesap. O yüzden gunu beklicez maalesf.
Canim bence ara verne benimkide boyleyken ertesi gun hemen koyulasmisti nolur nolmaz hergun yapmaya basla bence sen.Kızlar lh yaptım sızce hergun yapayımmı yoksa ıkıgun aramı berım
Lh testi yapmadim. Cunku ilk denemeye basladigimiz zamanlar kullanmistim koyu çizgi de gordum ama ise yaramiyordu. Sonra testlerle ugrasmamaya karar verdim. Doktora da gitmedim bi muddet kendi haline birakcam dedim. O sekilde.Yumurtlamıs olman lazım ozaman lh testı yaptınmı dr a gıttınmı yada
Yalnizca gun asiri iliskiyi ihmal etmiyoruz artik.Yumurtlamıs olman lazım ozaman lh testı yaptınmı dr a gıttınmı yada
Aynen beraber bekleyelim insallah hayal kırıklığına uğramayız benim 2 ve 5i arasındaydı. Öyle çok bi belirtim yok ara sıra sağ kasığımda iğne batması gibi batma bazen aynı batmalar göğsümde oluyo şişkinlik ve gaz var uyku hali bende sürekli var zaten onu belirtiden saymıyorumm..senin var mı belirtilerin canım?ayyy ikimizinde aynı beraber öğrencez yani ne güzel yaaa :) mutlaka haber verelim.. birde sende hiç belirti var mı ? ve yumurtlama günün kaçındaydı
Tamam yarın 13 artık ıkıgune hapa baslıcam krıtık zamanlar gelıyoCanim bence ara verne benimkide boyleyken ertesi gun hemen koyulasmisti nolur nolmaz hergun yapmaya basla bence sen.
Ayn cnm gun asırı ılıskı lazım zatenYalnizca gun asiri iliskiyi ihmal etmiyoruz artik.
Catlarsa kacirmamak icin.
Anladm cnm yumurtlama zamanını anlama ıhtımalın olabılır zaten en guzelı bat bıtımınden baslamaya azkalana kdr devamLh testi yapmadim. Cunku ilk denemeye basladigimiz zamanlar kullanmistim koyu çizgi de gordum ama ise yaramiyordu. Sonra testlerle ugrasmamaya karar verdim. Doktora da gitmedim bi muddet kendi haline birakcam dedim. O sekilde.
Canim ne hapi kullancaksin?Tamam yarın 13 artık ıkıgune hapa baslıcam krıtık zamanlar gelıyo
Kesinlikle doktor gun asiri iliski olmali demisti. Yumurtanin buyudugunu anladım aslinda akintida oldu. Ama iste kasigimda hareket devam ettiği için gene catlamadimi diyorum. Insallah bu sefer catlamistir.Anladm cnm yumurtlama zamanını anlama ıhtımalın olabılır zaten en guzelı bat bıtımınden baslamaya azkalana kdr devam
Canim ne hapi kullancaksin?
Heray catlamaz dıye kaıde yok strese gırme gecen ay okdr stres yaptımkı adetımde gectı yumurtamda catlamado 21mm dı yumurtalıgın ıcınde dıruyodu 38.gunumde sımdı 20.gunumde dr a gıdıcem yumurta takıbı ıcın tekrarKesinlikle doktor gun asiri iliski olmali demisti. Yumurtanin buyudugunu anladım aslinda akintida oldu. Ama iste kasigimda hareket devam ettiği için gene catlamadimi diyorum. Insallah bu sefer catlamistir.
Klomen tedavisi gordugumde bende kullanmistim. Bende inanilmaz mutsuzluk hissi yaratti ve halsizlik tabi. Sana dokunmaz umarim.15.gun progestan kullanıcm cnm ongun boyunca
Bende klomen tedavisi gordugumde inanilmaz strese girdim. Belki ilaclarinda yan etkisi oldu ama kendimi cok sktim. Genemi olmucak diye cok uzdum neticede olmadi. Stres evet etkiliyor bence. Ama hic dusunmemekte mumkun mu ki. Cok zor cok. Insallah muayene sonucunuz guzel olur.Heray catlamaz dıye kaıde yok strese gırme gecen ay okdr stres yaptımkı adetımde gectı yumurtamda catlamado 21mm dı yumurtalıgın ıcınde dıruyodu 38.gunumde sımdı 20.gunumde dr a gıdıcem yumurta takıbı ıcın tekrar
Evet cnm ama nabalım beklemeye mecburuz onemlı gunlerıme az kaldı oyuzden dokkat edıyorum bugun olmassa yarın ıns allahın ıznıyle annr oluruz yas kac kac aydır denıyosunBende klomen tedavisi gordugumde inanilmaz strese girdim. Belki ilaclarinda yan etkisi oldu ama kendimi cok sktim. Genemi olmucak diye cok uzdum neticede olmadi. Stres evet etkiliyor bence. Ama hic dusunmemekte mumkun mu ki. Cok zor cok. Insallah muayene sonucunuz guzel olur.
Insallah ya biran once nasip olsa. Yaş 30 1 yildir deniyoruz. Peki ya sen?Evet cnm ama nabalım beklemeye mecburuz onemlı gunlerıme az kaldı oyuzden dokkat edıyorum bugun olmassa yarın ıns allahın ıznıyle annr oluruz yas kac kac aydır denıyosun
Dr a gıttınmı pekı hıc 28 e gırdım bı ucuncu ayımız ılk ıkı ay cok stres yaptm olcakmı dıye yumurtlmadım gecen ay ısteInsallah ya biran once nasip olsa. Yaş 30 1 yildir deniyoruz. Peki ya sen?
Doktora gittim tahlilde yaptirdik esimde de bende re sorun gorunmedi. Sonra yumurta takibi yaptirdim yumurtam buyudu ama hamile kalmadim. Daha sonra catlamadigi anlasildi. Sonra klomen denedim bir kez iste ondada kist oldu. Ve doktor isine ara verdim. Doktorun önerisi de ya oluruna birak biraz daha ya da asilama deneyelim oldu. Fakat asilamada da yumurta catlamadiktan sonra bosa gidiyor. Ondan ona sicak bakmiyorum. Artik tup bebege bile sicak bakıyorum. Hic deilse basari sansi yuksek.Dr a gıttınmı pekı hıc 28 e gırdım bı ucuncu ayımız ılk ıkı ay cok stres yaptm olcakmı dıye yumurtlmadım gecen ay ıste
Catlatma ıgnesı vurmmadımı sana dr kı catlammaasına vozum odur aslındaDoktora gittim tahlilde yaptirdik esimde de bende re sorun gorunmedi. Sonra yumurta takibi yaptirdim yumurtam buyudu ama hamile kalmadim. Daha sonra catlamadigi anlasildi. Sonra klomen denedim bir kez iste ondada kist oldu. Ve doktor isine ara verdim. Doktorun önerisi de ya oluruna birak biraz daha ya da asilama deneyelim oldu. Fakat asilamada da yumurta catlamadiktan sonra bosa gidiyor. Ondan ona sicak bakmiyorum. Artik tup bebege bile sicak bakıyorum. Hic deilse basari sansi yuksek.
O kıst adetle atılıypr aradan ebndede oluyorCatlatma ıgnesı vurmmadımı sana dr kı catlammaasına vozum odur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?