İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yumurtlamıs olman lazım ozaman lh testı yaptınmı dr a gıttınmı yada

Yumurtlamıs olman lazım ozaman lh testı yaptınmı dr a gıttınmı yada
Lh testi yapmadim. Cunku ilk denemeye basladigimiz zamanlar kullanmistim koyu çizgi de gordum ama ise yaramiyordu. Sonra testlerle ugrasmamaya karar verdim. Doktora da gitmedim bi muddet kendi haline birakcam dedim. O sekilde.

ayyy ikimizinde aynı beraber öğrencez yani ne güzel yaaa :) mutlaka haber verelim.. birde sende hiç belirti var mı ? ve yumurtlama günün kaçındaydı
Aynen beraber bekleyelim insallah hayal kırıklığına uğramayız benim 2 ve 5i arasındaydı. Öyle çok bi belirtim yok ara sıra sağ kasığımda iğne batması gibi batma bazen aynı batmalar göğsümde oluyo şişkinlik ve gaz var uyku hali bende sürekli var zaten onu belirtiden saymıyorumm..senin var mı belirtilerin canım?

Lh testi yapmadim. Cunku ilk denemeye basladigimiz zamanlar kullanmistim koyu çizgi de gordum ama ise yaramiyordu. Sonra testlerle ugrasmamaya karar verdim. Doktora da gitmedim bi muddet kendi haline birakcam dedim. O sekilde.
Anladm cnm yumurtlama zamanını anlama ıhtımalın olabılır zaten en guzelı bat bıtımınden baslamaya azkalana kdr devam

Anladm cnm yumurtlama zamanını anlama ıhtımalın olabılır zaten en guzelı bat bıtımınden baslamaya azkalana kdr devam
Kesinlikle doktor gun asiri iliski olmali demisti. Yumurtanin buyudugunu anladım aslinda akintida oldu. Ama iste kasigimda hareket devam ettiği için gene catlamadimi diyorum. Insallah bu sefer catlamistir.

Kesinlikle doktor gun asiri iliski olmali demisti. Yumurtanin buyudugunu anladım aslinda akintida oldu. Ama iste kasigimda hareket devam ettiği için gene catlamadimi diyorum. Insallah bu sefer catlamistir.
Heray catlamaz dıye kaıde yok strese gırme gecen ay okdr stres yaptımkı adetımde gectı yumurtamda catlamado 21mm dı yumurtalıgın ıcınde dıruyodu 38.gunumde sımdı 20.gunumde dr a gıdıcem yumurta takıbı ıcın tekrar

Bende klomen tedavisi gordugumde inanilmaz strese girdim. Belki ilaclarinda yan etkisi oldu ama kendimi cok sktim. Genemi olmucak diye cok uzdum neticede olmadi. Stres evet etkiliyor bence. Ama hic dusunmemekte mumkun mu ki. Cok zor cok. Insallah muayene sonucunuz guzel olur.

Evet cnm ama nabalım beklemeye mecburuz onemlı gunlerıme az kaldı oyuzden dokkat edıyorum bugun olmassa yarın ıns allahın ıznıyle annr oluruz yas kac kac aydır denıyosun

Dr a gıttınmı pekı hıc 28 e gırdım bı ucuncu ayımız ılk ıkı ay cok stres yaptm olcakmı dıye yumurtlmadım gecen ay ıste
Doktora gittim tahlilde yaptirdik esimde de bende re sorun gorunmedi. Sonra yumurta takibi yaptirdim yumurtam buyudu ama hamile kalmadim. Daha sonra catlamadigi anlasildi. Sonra klomen denedim bir kez iste ondada kist oldu. Ve doktor isine ara verdim. Doktorun önerisi de ya oluruna birak biraz daha ya da asilama deneyelim oldu. Fakat asilamada da yumurta catlamadiktan sonra bosa gidiyor. Ondan ona sicak bakmiyorum. Artik tup bebege bile sicak bakıyorum. Hic deilse basari sansi yuksek.

Catlatma ıgnesı vurmmadımı sana dr kı catlammaasına vozum odur aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…