Catlatma ignesine ragmen catlamamisti. Doktor catlatma ignesiyle genelde catlar dedi..istisna bisey mi basima geldi bilmiyorum ama durum oyle oldu. Buyumus 5 cm olmustu. Adetle gider dedi zaten ilac vermedi. Boyle olunca tekrar klomen denemek istemedim. Zaten sonra doktor degistirdim. Doktorda klomeni yumurtasi gelişmeyenlere veriyoruz sana gerek yok dedi. Tekrar klomen denemeyi dusunmuyorum.Catlatma ıgnesı vurmmadımı sana dr kı catlammaasına vozum odur aslında
Cok ılgınc bence neden ılacla bıle catlamadıgını arastır derım hormonların falan nasıl yuksekmıCatlatma ignesine ragmen catlamamisti. Doktor catlatma ignesiyle genelde catlar dedi..istisna bisey mi basima geldi bilmiyorum ama durum oyle oldu. Buyumus 5 cm olmustu. Adetle gider dedi zaten ilac vermedi.
Hayir degil hormonlarda normal dedi doktor ultrason muayeneside guzel dedi. Neden boyle anlamiyorum. Bazen diyorum sorun keske yumurta buyumemesi olsaymis. Hic degilse cozulebiliyor.ama catlatma ignesi iste yuzde yuz catlatmiyor maalesef. Stresin cok etkiledigini okudum yumurtlama olayini. Cocuk istiyoruz diye inadina ters gidiyor diye düşünüyorum.Cok ılgınc bence neden ılacla bıle catlamadıgını arastır derım hormonların falan nasıl yuksekmı
Bende öyle oldum canım,hele gecen ay ve önceki ay testlerimde silik cizgi bile cıkmıstı ama sonra anladım benim aldıgım markada hep o silik cizgi cıkıyo,bikere adetten hemen sonra denedim sırf hamile olmadıgıma emin olunca denemek icin o zaman bile cıktı düsün,bide 40 lı paket almıstım..en güzeli gecikince kan vercen bosuna psikolojimiz bozuluyoAynen ya benee hep yasadim b son 2 aydir hele hep dedim ki kesin hamileyim ama gecikmedim bile gunumde oldum dusun artik
Hangi markaydi acaba?Bende öyle oldum canım,hele gecen ay ve önceki ay testlerimde silik cizgi bile cıkmıstı ama sonra anladım benim aldıgım markada hep o silik cizgi cıkıyo,bikere adetten hemen sonra denedim sırf hamile olmadıgıma emin olunca denemek icin o zaman bile cıktı düsün,bide 40 lı paket almıstım..en güzeli gecikince kan vercen bosuna psikolojimiz bozuluyo
Hayırlısı cnm bıdefamı denedın ıgne havuc kuru yaptınmı havuc catlatma ozellıgı varmıs bnde catlaması ıcın havuca devam gene catlamsaa artık ıgne denerım senın yumurta cok ınatcı bence bıdakı ay bırak oluruna esınle cocuk ıcın bırlıkte olma takma bıayda oyle dene derım yada guzel bıdr a gıtHayir degil hormonlarda normal dedi doktor ultrason muayeneside guzel dedi. Neden boyle anlamiyorum. Bazen diyorum sorun keske yumurta buyumemesi olsaymis. Hic degilse cozulebiliyor.ama catlatma ignesi iste yuzde yuz catlatmiyor maalesef. Stresin cok etkiledigini okudum yumurtlama olayini. Cocuk istiyoruz diye inadina ters gidiyor diye düşünüyorum.
Freely marka testlerı sakın almayın benı mafetmısyı hayaş kırıklıgı hayırlayınHangi markaydi acaba?
Bünyeden bünyeye değişir fakat hiç öyle düşünmeyin. İncir yumurta gelişimine yardımcı olurken havuç çatlatıyor. Kist oluşanlar sadece incir kullanmış olanlar oluyor hep. Havuç da eklenirse küre ini hiçbişeycik olmazIncir havuc kürunu bende duydum ama fazla yumurta gelişimine sebep olur diye yapmadim. Catlamazsa birkac kist demek cunku bu. Bende sizin gibi havuc ve incir yiyorum fakat abartmadan. Asil adacayi ve hayit ictim bakalim nolucak. Catladimi catlamadimi diye dusunmekten biktim.
Ben ıkısınıde yıyorum gunde bıtane kıtır kıtırBünyeden bünyeye değişir fakat hiç öyle düşünmeyin. İncir yumurta gelişimine yardımcı olurken havuç çatlatıyor. Kist oluşanlar sadece incir kullanmış olanlar oluyor hep. Havuç da eklenirse küre ini hiçbişeycik olmaz
Evet canim 1 defa denedim klomen ve catlatma ignesi beraber. Havucuda yiyerek tüketiyorum bakalim. Aynen cok inatcii catlamak bilmiyor. Zaten doktora gitmicem oluruna birakicam dedim genede iste surekli dusunup burada konulari okumadan edemiyorum. Erken gebelik belirtileri konularını ezberledim artik. Belki catlatma ignesini daha sonra tekrar denerim.Hayırlısı cnm bıdefamı denedın ıgne havuc kuru yaptınmı havuc catlatma ozellıgı varmıs bnde catlaması ıcın havuca devam gene catlamsaa artık ıgne denerım senın yumurta cok ınatcı bence bıdakı ay bırak oluruna esınle cocuk ıcın bırlıkte olma takma bıayda oyle dene derım yada guzel bıdr a gıt
Bide biz sabretmiyoruz bi hafta 10 gun bekleyip teste oyle yonelmemiz lazm olmuyo bklyemiyoruzBende öyle oldum canım,hele gecen ay ve önceki ay testlerimde silik cizgi bile cıkmıstı ama sonra anladım benim aldıgım markada hep o silik cizgi cıkıyo,bikere adetten hemen sonra denedim sırf hamile olmadıgıma emin olunca denemek icin o zaman bile cıktı düsün,bide 40 lı paket almıstım..en güzeli gecikince kan vercen bosuna psikolojimiz bozuluyo
Hakli olabilirsiniz. Bakalim caylar da etki etmezse dediginiz gibi yapabilirim. Bide onu denerim. Zaten en kotu ihtimalle kist olmasina alistik artik.Bünyeden bünyeye değişir fakat hiç öyle düşünmeyin. İncir yumurta gelişimine yardımcı olurken havuç çatlatıyor. Kist oluşanlar sadece incir kullanmış olanlar oluyor hep. Havuç da eklenirse küre ini hiçbişeycik olmaz
Cnm hıc sunuksu akıntın olmuyomu adetlerın duzenlıysensana progestern hormonunu etkılıcek ılac verseler cunku hıc catlamayan bı atkadas vardı burda ıkısenedor catlamamıs sonra ıkk defa catlamıstı ama nasıl olmustu sımdı hayırlayamadımEvet canim 1 defa denedim klomen ve catlatma ignesi beraber. Havucuda yiyerek tüketiyorum bakalim. Aynen cok inatcii catlamak bilmiyor. Zaten doktora gitmicem oluruna birakicam dedim genede iste surekli dusunup burada konulari okumadan edemiyorum. Erken gebelik belirtileri konularını ezberledim artik. Belki catlatma ignesini daha sonra tekrar denerim.
Freely canım,artık gercekten hamile olsam bile o teste inanmamHangi markaydi acaba?
Evet en dogrusu o aslında bende nerdeyse hic gecikmedin bu psikolojiyi yasamasam hic şüphem olmayacaktı bekleseydim azcık ama işte sabırsızızBide biz sabretmiyoruz bi hafta 10 gun bekleyip teste oyle yonelmemiz lazm olmuyo bklyemiyoruz
Çöpe at o markayı hemen benı mafettı ıkıayFreely canım,artık gercekten hamile olsam bile o teste inanmam
canım benimde akıntılarım var bazen beyaz bazen sarı oluyo birde sanki adet olcakmış gibi kasıklarımda ağrı var her lavaboya girdiğimde bakıyorum acaba mı diye ama daha BAT 19 ocak. birde 1-2 defa kasığıma iğne batması gibi oldu geçti. dün gece de ilk defa başım döndü belki tansiyonum düştü bilmiyorum ama bu şekildeAynen beraber bekleyelim insallah hayal kırıklığına uğramayız benim 2 ve 5i arasındaydı. Öyle çok bi belirtim yok ara sıra sağ kasığımda iğne batması gibi batma bazen aynı batmalar göğsümde oluyo şişkinlik ve gaz var uyku hali bende sürekli var zaten onu belirtiden saymıyorumm..senin var mı belirtilerin canım?
Ayy hadi insallah hamileyzdr bende akıntı cok fazla yok ara ara oluyocanım benimde akıntılarım var bazen beyaz bazen sarı oluyo birde sanki adet olcakmış gibi kasıklarımda ağrı var her lavaboya girdiğimde bakıyorum acaba mı diye ama daha BAT 19 ocak. birde 1-2 defa kasığıma iğne batması gibi oldu geçti. dün gece de ilk defa başım döndü belki tansiyonum düştü bilmiyorum ama bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?