İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Cnm yumurtlamısındır genelde 10 ve ustu cok ıyı dıyolar ama ben 3 e bıle razıydım

Cnm yumurtlamısındır genelde 10 ve ustu cok ıyı dıyolar ama ben 3 e bıle razıydım
Nasıl yani gülüm.ben dün çok üzüldüm.adate kadar sıfırlanır heralde. Yumurtlamamı bilmiyorum doktor ocağın 2. 3 .4 ve 6 sında ilişki önerdi.en sonu cumartesi günüydü belli olurmu bilmem. Değerim sonra yükselirmi

Gecen ay yumurtlamam olmadı 0,20 cıktı progesteronum

Kızlar 13. Gunum az sılınce parlak akıntı geçmeye basladı ara sıra acaba yumurtlamaya dogru ılerlıyomuyum heycanlandım

Valla bende Cumartesi prıgestana baslıcam bnm adetler aeada duzensızlesıyo oyuzden vermıs olabılır pek bılgım yok acıkcası senın kacıncı gunundu

canım benim daha yeni başladık çalışmalar bu 2. ayım geçen ay olmadı bu ay olur inşallah. Ama bu adete bekleyiş zamanları hiç geçmiyormuş meğer
Benimde 2.ayım. Geçen ayda umutluydum bu ay çokta heveslenmek istemiyorum ama gercekten de zaman gecmek bilmiyo

Canim sen o leylaya bakma onun akli progesteronda kiz onumu sormus leyla.yaptirdigin testlerde cikan catlatma ignesinin etkisine benziyor yani dustugu icin.ama sifirlanip yeniden yukselenlerde var tabi.adetlerin duzenliyse eger adet gununde olmazsan ozaman bi daha yaptir derim.

Benimde 2.ayım. Geçen ayda umutluydum bu ay çokta heveslenmek istemiyorum ama gercekten de zaman gecmek bilmiyo
benimde BAT 19 ocak ama hafta sonu bi daha mı test yapsam diye düşünüyorum ama daha çok erken biliyorum teste

Bunu buldum okuyun

Eklentiler

• image.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 66
  • image.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 77
Allah senden razı olsun yüreğime nasıl su serptin bilemezsin.rabbim gönlünün muradını versin....burda yardım eden tüm arkadaşlarımında muradını versin rabbim.işte bir umut aklımızdaki sorulara cevaplar arıyoruz. Sağolun yüreği güzel insanlar

Arkadaşlar bende 3 ay önce soğan kürü yaptım bu arada pko luyum 3 aydır tam 32 günde bir adet oluyorum ve adete 10 gün yaklaşık bi hafta kala göğüslerim şişer ve şişkinlik hissederdim hiçbiri şuan yok ama ne kasık ağrısı ne başka bişey hiçbişey yok yani gebelik olsaydı bi şekilde kendini gösterirdi dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…