hadi inşallahhh ya nasıl geçicek bu bekleyişAyy hadi insallah hamileyzdr bende akıntı cok fazla yok ara ara oluyo
Günaydın arkadaşlar çatlatma iğnemin 11.günü dün kan tahlili yaptırdım.10.günü 3.90 dı dün yaptırdım 2.70 e düşmüş bata 5 gün kaldı. Bi umut varmı sizce.bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi
Nasıl yani gülüm.ben dün çok üzüldüm.adate kadar sıfırlanır heralde. Yumurtlamamı bilmiyorum doktor ocağın 2. 3 .4 ve 6 sında ilişki önerdi.en sonu cumartesi günüydü belli olurmu bilmem. Değerim sonra yükselirmiCnm yumurtlamısındır genelde 10 ve ustu cok ıyı dıyolar ama ben 3 e bıle razıydım
Kac aydır deniyorsunuz canımhadi inşallahhh ya nasıl geçicek bu bekleyiş
Gecen ay yumurtlamam olmadı 0,20 cıktı progesteronumNasıl yani gülüm.ben dün çok üzüldüm.adate kadar sıfırlanır heralde. Yumurtlamamı bilmiyorum doktor ocağın 2. 3 .4 ve 6 sında ilişki önerdi.en sonu cumartesi günüydü belli olurmu bilmem. Değerim sonra yükselirmi
canım benim daha yeni başladık çalışmalar bu 2. ayım geçen ay olmadı bu ay olur inşallah. Ama bu adete bekleyiş zamanları hiç geçmiyormuş meğerKac aydır deniyorsunuz canım
Bende öyle bi teste bakmadı doktor.neden acaba.progeston ne demek ki.protestan ilacı ile bağlantısı varmı.protestan kullanıyorum benGecen ay yumurtlamam olmadı 0,20 cıktı progesteronum
Benimde 2.ayım. Geçen ayda umutluydum bu ay çokta heveslenmek istemiyorum ama gercekten de zaman gecmek bilmiyocanım benim daha yeni başladık çalışmalar bu 2. ayım geçen ay olmadı bu ay olur inşallah. Ama bu adete bekleyiş zamanları hiç geçmiyormuş meğer
Canim sen o leylaya bakma onun akli progesteronda kiz onumu sormus leyla.yaptirdigin testlerde cikan catlatma ignesinin etkisine benziyor yani dustugu icin.ama sifirlanip yeniden yukselenlerde var tabi.adetlerin duzenliyse eger adet gununde olmazsan ozaman bi daha yaptir derim.Nasıl yani gülüm.ben dün çok üzüldüm.adate kadar sıfırlanır heralde. Yumurtlamamı bilmiyorum doktor ocağın 2. 3 .4 ve 6 sında ilişki önerdi.en sonu cumartesi günüydü belli olurmu bilmem. Değerim sonra yükselirmi
benimde BAT 19 ocak ama hafta sonu bi daha mı test yapsam diye düşünüyorum ama daha çok erken biliyorum testeBenimde 2.ayım. Geçen ayda umutluydum bu ay çokta heveslenmek istemiyorum ama gercekten de zaman gecmek bilmiyo
Yapma bence varsa bile cıkmaz belki bosuna stres yapma günümüzü bekleyelimbenimde BAT 19 ocak ama hafta sonu bi daha mı test yapsam diye düşünüyorum ama daha çok erken biliyorum teste
erken gebelik testide var elimde ama onu da 16 ocakta falan yapmayı düşünüyorumYapma bence varsa bile cıkmaz belki bosuna stres yapma günümüzü bekleyelim
Ben 19 ocağa kadar beklicem hiç cesaretim yok test yapmayaerken gebelik testide var elimde ama onu da 16 ocakta falan yapmayı düşünüyorum
aslında benim BAT 19 olduğu için bende o tarihte yapsam çok doğru olacak ama sanırım o kadar da tutamam kendimi öncesinde bir bakmam lazım :)Ben 19 ocağa kadar beklicem hiç cesaretim yok test yapmaya
Allah senden razı olsun yüreğime nasıl su serptin bilemezsin.rabbim gönlünün muradını versin....burda yardım eden tüm arkadaşlarımında muradını versin rabbim.işte bir umut aklımızdaki sorulara cevaplar arıyoruz. Sağolun yüreği güzel insanlarCanim sen o leylaya bakma onun akli progesteronda kiz onumu sormus leyla.yaptirdigin testlerde cikan catlatma ignesinin etkisine benziyor yani dustugu icin.ama sifirlanip yeniden yukselenlerde var tabi.adetlerin duzenliyse eger adet gununde olmazsan ozaman bi daha yaptir derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?