Okudum.acaba progestan hapını doktor o yüzden mi verdi bana.onla onun bağlantısı varmı.Bunu buldum okuyun
Hadi bakalım insallah hayal kırıklığna uğramayzz bi bakarsın bende senden cesaret alır bende erken yaparımaslında benim BAT 19 olduğu için bende o tarihte yapsam çok doğru olacak ama sanırım o kadar da tutamam kendimi öncesinde bir bakmam lazım :)
Yasıcaz gorucez cnm bazıları baglantısı var bazışarı yok demıs drlarında ıns yumurtlamıs oluruz hamıle kalırı ben lhlere devam edıyorum zaten ılaca baslamayada az kaldıOkudum.acaba progestan hapını doktor o yüzden mi verdi bana.onla onun bağlantısı varmı.
Valla aynen yaşayarak öğreniyoruz ama gerçekten böyle benzer hikayaler olupta soru soranlar olur sa ve birgün kendi adıma söylüyorum gebe kalırsam burda soru soralnra elimden geldiği kadar yardımcı olacam çünkü insan bir umut arıyor.rabbim umudumuzu yitittirmesin muradımızada eriştirsin tez vakitte inşallahYasıcaz gorucez cnm bazıları baglantısı var bazışarı yok demıs drlarında ıns yumurtlamıs oluruz hamıle kalırı ben lhlere devam edıyorum zaten ılaca baslamayada az kaldı
Tabıkı cnm hepımız bunun ıcın burdayız sorularımıza cevap arıyoruz faydalı bılgışer ogrenıypruz dertlesıypruz ben mesela burası olmasa kendo kendıme stresten mafolurdumValla aynen yaşayarak öğreniyoruz ama gerçekten böyle benzer hikayaler olupta soru soranlar olur sa ve birgün kendi adıma söylüyorum gebe kalırsam burda soru soralnra elimden geldiği kadar yardımcı olacam çünkü insan bir umut arıyor.rabbim umudumuzu yitittirmesin muradımızada eriştirsin tez vakitte inşallah
inşallah canım yaa güzel hissedelim iyi hissedelim ki güzel olsun :) erken gebelik testi ile 3 gün önce yapacağım ben 16 ocakta inşallah hepimiz pozitifleri görürüz kuzumHadi bakalım insallah hayal kırıklığna uğramayzz bi bakarsın bende senden cesaret alır bende erken yaparım
İnsallah canım birbirimizi haberdar edelim ama :)inşallah canım yaa güzel hissedelim iyi hissedelim ki güzel olsun :) erken gebelik testi ile 3 gün önce yapacağım ben 16 ocakta inşallah hepimiz pozitifleri görürüz kuzum
evet canım mutlaka haberleşelim :)İnsallah canım birbirimizi haberdar edelim ama :)
Amin. Ne güzel söylemişsinValla aynen yaşayarak öğreniyoruz ama gerçekten böyle benzer hikayaler olupta soru soranlar olur sa ve birgün kendi adıma söylüyorum gebe kalırsam burda soru soralnra elimden geldiği kadar yardımcı olacam çünkü insan bir umut arıyor.rabbim umudumuzu yitittirmesin muradımızada eriştirsin tez vakitte inşallah
Sağol canım çok faydalıBunu buldum okuyun
Ins faydası olur bıDe yumurtla da hamıle kalırızSağol canım çok faydalı
ilk ovulasyona göre bugundu ikinciye göre 17 ocak :)Kızlar gerkes batşarı yazsında takıpte kalalım
Amin canim amin.hepimizin sorunu ayni.bizi bizden baskasida anlayamiyor malesef.akliniza takilanlari sorun bulur bulusturur bi sekilde cozume ulastiririz allahin izniyle.Allah senden razı olsun yüreğime nasıl su serptin bilemezsin.rabbim gönlünün muradını versin....burda yardım eden tüm arkadaşlarımında muradını versin rabbim.işte bir umut aklımızdaki sorulara cevaplar arıyoruz. Sağolun yüreği güzel insanlar
Evvel allah inşallah.valla içimizi dökebildiğimiz tek yer.kadın kadının halinden anlamayacakta bizi kim anlayacak.Amin canim amin.hepimizin sorunu ayni.bizi bizden baskasida anlayamiyor malesef.akliniza takilanlari sorun bulur bulusturur bi sekilde cozume ulastiririz allahin izniyle.
Bence 12.gun falan yap ıgne etkısıngıtsınKızlar bu ay femara kullanmistim. Sol tarafta 18 mm yumurtam olmustu. 20 mm ken çatlatma ignesi vuruldum. 3 ocak carsamba günü. Doktorum Çarşamba cuma ve cumartesi gecesi ilişki önerdi.
Dunde yani 21. 22. Gun gibi oluyor progesteron tahlili istedi. 11.34 çıktı. Sonuç normal dedi.
Benim dün gece ve bugün sol tarafimda hafif hafif ağrılarım olmaya başladı. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ? Yerleşme aşaması falan ?
Birde bugün çatlatma ignesinin 8. Gunundeyim. Bata 6 7 gün var gibi. Nr zaman test yapsam kesin sonuç alırım? Fikri, bilgisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?