- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
Günaydın arkadaşlar çatlatma iğnemin 11.günü dün kan tahlili yaptırdım.10.günü 3.90 dı dün yaptırdım 2.70 e düşmüş bata 5 gün kaldı. Bi umut varmı sizce.bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi
Ben tekrarladım bir günde bu kadar düşmüş gülüm ama adete kadar yine umutla bekliyorum çünkü yinede allah bilir.nasipse herşey olur.umudumuzu ümidimizi yitirmeyelimYukselmesi lazimdi benimde 1 hafta kala 2,10 cikti tekrarla dedi amachic umudum yok
Idrar testı yapmadnmı cnm hemen yap elınde varsa cıkar artıkYukselmesi lazimdi benimde 1 hafta kala 2,10 cikti tekrarla dedi amachic umudum yok
Erken gebelik aldim ama cok silik gibi sanmiyorum ciksinIdrar testı yapmadnmı cnm hemen yap elınde varsa cıkar artık
fotoda gozukmuyo cnm ya bekle bıraz dah bakalımErken gebelik aldim ama cok silik gibi sanmiyorum ciksin
Herkes ayni seyi merak ediyor canimda henuz bu teknolojide bile yokken bizim hissetmemiz biraz mucize gibi birsey olur heralde.Kızlar yine bişey sorcam :) ilişkiden en az kaç gün sonra gebelik belirtileri yaşanır? Bebeğin tutunma ağrısı hissedilirmi acaba
evet canım herkes bilmek evlat sahibi olmak istiyor allah herkesin gönlüne göre versin bende yazdım belki gebelik yaşayanlardan fikir alırım dedim :) 3 4 gün önce yumurtlama günümdü o günlerde bizde çalışma yaptıkHerkes ayni seyi merak ediyor canimda henuz bu teknolojide bile yokken bizim hissetmemiz biraz mucize gibi birsey olur heralde.
Ilıskıden kac gecmıstı bekle cnm kac gun varBoyle artik bati beklicem
Cok kafana takma turunmaya calısıyosa bıle allah korusun stresten olmazevet canım herkes bilmek evlat sahibi olmak istiyor allah herkesin gönlüne göre versin bende yazdım belki gebelik yaşayanlardan fikir alırım dedim :) 3 4 gün önce yumurtlama günümdü o günlerde bizde çalışma yaptıkbu aralar sağ tarafıma sancı giriyor kafam okadar karışıkki acaba bebek varda tutunmayamı çalışıyor yoksa adet olcağım içinmi ağrıyo düşünmekten delircem en son :) her ay böyleyiz hepimiz allah sabır versin :)
Yumurtlama gunumuz ayni sanirim bende 7 sinde ovulasyonda silik cizgiyi gordum ve catladigini dusundum bakalim onun ustune 14 gun sayicaz olmazsak iste ozaman umutlanabiliriz.evet canım herkes bilmek evlat sahibi olmak istiyor allah herkesin gönlüne göre versin bende yazdım belki gebelik yaşayanlardan fikir alırım dedim :) 3 4 gün önce yumurtlama günümdü o günlerde bizde çalışma yaptıkbu aralar sağ tarafıma sancı giriyor kafam okadar karışıkki acaba bebek varda tutunmayamı çalışıyor yoksa adet olcağım içinmi ağrıyo düşünmekten delircem en son :) her ay böyleyiz hepimiz allah sabır versin :)
Haklısın canım aslında stres yapmıyorum ama birden ağrı girince acaba mı diyor insanCok kafana takma turunmaya calısıyosa bıle allah korusun stresten olmaz
Evet benimde 8inde oldu yumurtlama canım. Adet günümüzü bekleyelim bakalım hayırlısı :) güzel haberlerle geliriz inşallah..Yumurtlama gunumuz ayni sanirim bende 7 sinde ovulasyonda silik cizgiyi gordum ve catladigini dusundum bakalim onun ustune 14 gun sayicaz olmazsak iste ozaman umutlanabiliriz.
Bilemiyoruz en son iliski 01 ocak gec dollenme olma ihtimali varIlıskıden kac gecmıstı bekle cnm kac gun var
Benimde sağ kasığımda batma var bebek olabilir mi acaba gercektenevet canım herkes bilmek evlat sahibi olmak istiyor allah herkesin gönlüne göre versin bende yazdım belki gebelik yaşayanlardan fikir alırım dedim :) 3 4 gün önce yumurtlama günümdü o günlerde bizde çalışma yaptıkbu aralar sağ tarafıma sancı giriyor kafam okadar karışıkki acaba bebek varda tutunmayamı çalışıyor yoksa adet olcağım içinmi ağrıyo düşünmekten delircem en son :) her ay böyleyiz hepimiz allah sabır versin :)
Normalde adet gunum 17 ocak ama iste bu durumda gec yumurtlamismi oldum 17 si gelince ogrenicez.Evet benimde 8inde oldu yumurtlama canım. Adet günümüzü bekleyelim bakalım hayırlısı :) güzel haberlerle geliriz inşallah..
Var ozamn daha cnmBilemiyoruz en son iliski 01 ocak gec dollenme olma ihtimali var
bilemeyizki canım biz burdan ne desek boş inşallah vardır adet gününü bekle bizim gibi :)Benimde sağ kasığımda batma var bebek olabilir mi acaba gercekten
olabilir canım hayırlı haberlerle inşNormalde adet gunum 17 ocak ama iste bu durumda gec yumurtlamismi oldum 17 si gelince ogrenicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?