İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yukselmesi lazimdi benimde 1 hafta kala 2,10 cikti tekrarla dedi amachic umudum yok

Boyle artik bati beklicem

Eklentiler

• IMG_20180111_140832-1.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar yine bişey sorcam :) ilişkiden en az kaç gün sonra gebelik belirtileri yaşanır? Bebeğin tutunma ağrısı hissedilirmi acaba

Kızlar yine bişey sorcam :) ilişkiden en az kaç gün sonra gebelik belirtileri yaşanır? Bebeğin tutunma ağrısı hissedilirmi acaba
Herkes ayni seyi merak ediyor canimda henuz bu teknolojide bile yokken bizim hissetmemiz biraz mucize gibi birsey olur heralde.

Herkes ayni seyi merak ediyor canimda henuz bu teknolojide bile yokken bizim hissetmemiz biraz mucize gibi birsey olur heralde.
evet canım herkes bilmek evlat sahibi olmak istiyor allah herkesin gönlüne göre versin bende yazdım belki gebelik yaşayanlardan fikir alırım dedim :) 3 4 gün önce yumurtlama günümdü o günlerde bizde çalışma yaptık bu aralar sağ tarafıma sancı giriyor kafam okadar karışıkki acaba bebek varda tutunmayamı çalışıyor yoksa adet olcağım içinmi ağrıyo düşünmekten delircem en son :) her ay böyleyiz hepimiz allah sabır versin :)

Cok kafana takma turunmaya calısıyosa bıle allah korusun stresten olmaz

Yumurtlama gunumuz ayni sanirim bende 7 sinde ovulasyonda silik cizgiyi gordum ve catladigini dusundum bakalim onun ustune 14 gun sayicaz olmazsak iste ozaman umutlanabiliriz.

Yumurtlama gunumuz ayni sanirim bende 7 sinde ovulasyonda silik cizgiyi gordum ve catladigini dusundum bakalim onun ustune 14 gun sayicaz olmazsak iste ozaman umutlanabiliriz.
Evet benimde 8inde oldu yumurtlama canım. Adet günümüzü bekleyelim bakalım hayırlısı :) güzel haberlerle geliriz inşallah..

Benimde sağ kasığımda batma var bebek olabilir mi acaba gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…