İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar dıa edın bende buay kendılıgımden yumurtlayayım 6da lh yapıcam

Kızlar dıa edın bende buay kendılıgımden yumurtlayayım 6da lh yapıcam
Ins canim heray olmaz o yasadigin zaten.sen cok stres oldun gecen ay artik hangi hormonun firladiysa yumurtan catlayamadi.kafani ferah tut ins seninde koyu cizgilerini bu ay gorucez resim atmayi unutma sakin.

Ay sorma korkudan hormon testı bıle veremedı fırlattım ıyıce sımdı calısma zamanı aksam devam dıcez koyulasıp sılıklesene kdr devam ıns koyuşasmıs olur bıraz daha bıgun cnm sızden de guzel haberler beklıyorum
Ins canim heray olmaz o yasadigin zaten.sen cok stres oldun gecen ay artik hangi hormonun firladiysa yumurtan catlayamadi.kafani ferah tut ins seninde koyu cizgilerini bu ay gorucez resim atmayi unutma sakin.

Ilk hedef 17 si onu atlatirsak 21 onuda atlatirsak ozaman suphelenebilirz haha.calis tabikide benim en koyuda olamamisti ona biraz canim sikildiydi.

Ilk hedef 17 si onu atlatirsak 21 onuda atlatirsak ozaman suphelenebilirz haha.calis tabikide benim en koyuda olamamisti ona biraz canim sikildiydi.
Benımde en gec 17 sınde ovude yumurtlamam lazım gercı buay bat ne olcak Allah bılıyor

Kızlar en az uc saatır su ıcmıyorum sıvı almadım lh yapım dımı

Kızlar koyulasmadı daha ıkı uc gune koyulasırmı acaba

Eklentiler

• image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 53
Meb kızlar bana da yardımcı olur musunuz 6 aylık evliyim ilk 2 ay tek korunduk ondan sonra korumadık . Ama her ay adet oluyorum . Geçen ay doktora gittim bir sıkıntı yok dedi bu ay gittim kist var dedi . Kist engel olur mu acaba hamileliğe

Kist ama ne kisti hepsi bir degilki doktorun ilac tedavi gibi bisey onermedimi

Sanki biraz belirgin pozitif olan. Bana öyle geldi . Arkadaşımın çok az belirginleşmişti hamile cıktı gerçekten

Ne kıstı oldugu onemlı bnm yumurtam catlamayınca kıs olup mesela adetle atılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…