İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ya bana da dedi ki yumurtanın biri büyümüş çatlamayınca kist oluşmuş. Normaldir dedi 4 cm . Ilaç falan yazmadı bir daha ki ay yine gel dedi

Yumurtlama dönemleri genelde adet gününden itibaren 14 15. Gün oluyor diye duymuştum. Bu test hangi gün yumurtlama olduğunu mu bildiriyor
Benım genelde 16 17 de koyulasıyor yumurtlama testı cnm bana mı sordun evlılıgı kac yıl dıye

21 aylık evlıyım cnm bu ıcıncı ayıöız denıyoruz gecen ay 15gun adet gecıkmem oldu stres yaptım cok ben korunmayı bırakınca hemen olır sanıyodum :) yumurta catlamadı Cumartesi ıste progestan dıye bı ılac var ona baslıcam 13. Gunum bıttı yumurtlasam rahatlıcam

Allahım herkese nasip etsin sana da bana da ama şunu farkettim aklında oldukça zorlaşıyor. Çünkü stres çok etkiliyor hormonları

Allahım herkese nasip etsin sana da bana da ama şunu farkettim aklında oldukça zorlaşıyor. Çünkü stres çok etkiliyor hormonları
Aynen bnm stresten sıkıntı oldu ama yumurtayı atarken adetle agrım olmadı daha once bazen olurdı kıste donunce yumurta agrı olurmus amin ınsallah hepımıze

Aynen bnm stresten sıkıntı oldu ama yumurtayı atarken adetle agrım olmadı daha once bazen olurdı kıste donunce yumurta agrı olurmus amin ınsallah hepımıze
Aynen bende de kiste dönüştü. Doktor dedi ki yumurta büyümüş fakat çatlamayınca kit olmuş

A

Adetliyim şuan da . 7 gündür oldum kanama gelmedi bu yüzden gittim kist oluşmuş dedi
Ozaman atarsın agrıların varmı bolbol dınlen adetın bıtınce gıdermbı baktırırsın ama ben genelde atıldıgını bılıyorum gercı gecen aydan kalan benımkı atıldımı kontrole gıtmedım daaha parca seklınde gelmıstı atılmıstır heralde

Bahsettigin akinti oluyordu. Fakat korunmayı bıraktığımız zaman o akinti oldumu cok emin olamıyorum. Cunku icerde kalan sperm de o.sekilde algilanabilir. Progesteron hapida icmistim klomen ve catlatma ignesi denedgim ay. Bahsettigin kisi ne kullanmisti acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…