İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Klomen kuşlanmıs olabılır ama emın degılım sen sebebını arastor derım

Anladim keske benimde ole olsaydi. Ama.maalesef catlamak yerine kist oldu iste
Her bunye ayni degil canim klomen kimine yariyor kimine yaramiyor.ben 4 ay kullandim tek dozda istenilen boyuta geldi yumurta ama olmayinca olmuyor iste.ama burda bide sey okudum klomen yaramayanlara femara diye bi ilac veriyolarmis o yariyomus mesela.hala doktora gidiyorsan bi sor istersen kloemenden baska ayni etkiyi yapabilicek bi ilac yokmu diye.cunki bazi doktorlar inan sormadan soylemiyorlar bisi.burdan ogrenipte soruyoruz oyle soyluyorlar.

Merhaba arkadaşlar kaç aydır bebis istiyoruz. Olmuyor. Ve hiç bir problem olmadığı halde, doktor geçen ay klomen ve folik asit verdi. Hamile kaldım ve düştü. Kimyasal gebelik oluşmuş, şimdi size sorum. Klomen kullananiniz var mı, kimyasal gebelikten sonra hamile kaldınız mi, bilenler cevap verirse çok mutlu olurum.

Evet canim femarayi duydum. O da bildigim kadariyla yumurta gelistiriyor. Bu klomen vakasindan sonra 2 3 ay ara vereyim deidm doktora. Cunku cok moralim bozuldu. Catlatma ignesiyle catlar hamile kalirm sanmistim. Bide yas 30 olunca bu tedavileri denemek icin cok fazla vaktim yok. Direk tup bebegi bile deneyebilirm. O zaman cunku yumurtanin catlamamasi sorun olmuyor. Digerlerinde ise catlamayinca hicbsy yapılamıyor.

Kiz bende 30 yasindayim okadar cok umitsiz olma hemen herseyin bi sirasi vakti saati var.senin catlama problemin varsa ona gore biseyler arastir en sonki is tup bebek.

Gunaydın kızlar uyanın bugun 14. Gun kımde neler var bakalım bende suan daha bısey yok

Bende bişey yok kuzum bata 8 kaldı
Bekle bakalım sende cnm bıkacgun kalsın hıc belırtın yokmu gercı belırt olsa nolcak psıkolojık olabılıyo a yapıskan bı akıntı geldı bnden ama dun ılıskı oldu ondan gelmıstır dımı belkı bıkacgun daha beklıcem bende nolcak

Klomen kullanmadim ama kasimda kimyasal gebelik yasadim aralikta tekrar hamile kaldim o da kimyasal oldu suan coraspirin ve miyositol positive kullanıyorum benim 2 ay ust uste kimyasal oldu ama hemen hamile kalabiliyorsun

Aaaa geçmiş
Klomen kullanmadim ama kasimda kimyasal gebelik yasadim aralikta tekrar hamile kaldim o da kimyasal oldu suan coraspirin ve miyositol positive kullanıyorum benim 2 ay ust uste kimyasal oldu ama hemen hamile kalabiliyorsun
Olsun bende aralikta kimyasal gebelik yaşadım şuan klomen ve folik asit kullanıyorum

Kızlar merhaba adetime daha 7 gün var. Sol göğüs ucumda batma var birşey değdiği zamam özellikle çok batiyor. Ve aşırı derecede sarı beyaz akıntı adet döneminde göğüslerim ağırır ama hiç batma yaşamamıştım sizce adetle alakalı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…