- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Klomen kuşlanmıs olabılır ama emın degılım sen sebebını arastor derımBahsettigin akinti oluyordu. Fakat korunmayı bıraktığımız zaman o akinti oldumu cok emin olamıyorum. Cunku icerde kalan sperm de o.sekilde algilanabilir. Progesteron hapida icmistim klomen ve catlatma ignesi denedgim ay. Bahsettigin kisi ne kullanmisti acaba.
Klomen catlatmada degilde iste yumurta gelismesinde etkili oluyor. Ama bende kist yapti birden fazla hemde.Klomen kuşlanmıs olabılır ama emın degılım sen sebebını arastor derım
Yok buyumus kendılıgınden catlamıs yumurtasıKlomen catlatmada degilde iste yumurta gelismesinde etkili oluyor. Ama bende kist yapti birden fazla hemde.
Anladim keske benimde ole olsaydi. Ama.maalesef catlamak yerine kist oldu isteYok buyumus kendılıgınden catlamıs yumurtası
Her bunye ayni degil canim klomen kimine yariyor kimine yaramiyor.ben 4 ay kullandim tek dozda istenilen boyuta geldi yumurta ama olmayinca olmuyor iste.ama burda bide sey okudum klomen yaramayanlara femara diye bi ilac veriyolarmis o yariyomus mesela.hala doktora gidiyorsan bi sor istersen kloemenden baska ayni etkiyi yapabilicek bi ilac yokmu diye.cunki bazi doktorlar inan sormadan soylemiyorlar bisi.burdan ogrenipte soruyoruz oyle soyluyorlar.Anladim keske benimde ole olsaydi. Ama.maalesef catlamak yerine kist oldu iste
Evet canim femarayi duydum. O da bildigim kadariyla yumurta gelistiriyor. Bu klomen vakasindan sonra 2 3 ay ara vereyim deidm doktora. Cunku cok moralim bozuldu. Catlatma ignesiyle catlar hamile kalirm sanmistim. Bide yas 30 olunca bu tedavileri denemek icin cok fazla vaktim yok. Direk tup bebegi bile deneyebilirm. O zaman cunku yumurtanin catlamamasi sorun olmuyor. Digerlerinde ise catlamayinca hicbsy yapılamıyor.Her bunye ayni degil canim klomen kimine yariyor kimine yaramiyor.ben 4 ay kullandim tek dozda istenilen boyuta geldi yumurta ama olmayinca olmuyor iste.ama burda bide sey okudum klomen yaramayanlara femara diye bi ilac veriyolarmis o yariyomus mesela.hala doktora gidiyorsan bi sor istersen kloemenden baska ayni etkiyi yapabilicek bi ilac yokmu diye.cunki bazi doktorlar inan sormadan soylemiyorlar bisi.burdan ogrenipte soruyoruz oyle soyluyorlar.
Kiz bende 30 yasindayim okadar cok umitsiz olma hemen herseyin bi sirasi vakti saati var.senin catlama problemin varsa ona gore biseyler arastir en sonki is tup bebek.Evet canim femarayi duydum. O da bildigim kadariyla yumurta gelistiriyor. Bu klomen vakasindan sonra 2 3 ay ara vereyim deidm doktora. Cunku cok moralim bozuldu. Catlatma ignesiyle catlar hamile kalirm sanmistim. Bide yas 30 olunca bu tedavileri denemek icin cok fazla vaktim yok. Direk tup bebegi bile deneyebilirm. O zaman cunku yumurtanin catlamamasi sorun olmuyor. Digerlerinde ise catlamayinca hicbsy yapılamıyor.
Bende bişey yok kuzum bata 8 kaldıGunaydın kızlar uyanınbugun 14. Gun kımde neler var bakalım bende suan daha bısey yok
Bekle bakalım sende cnm bıkacgun kalsın hıc belırtın yokmu gercı belırt olsa nolcak psıkolojık olabılıyo a yapıskan bı akıntı geldı bnden ama dun ılıskı oldu ondan gelmıstır dımı belkı bıkacgun daha beklıcem bende nolcakBende bişey yok kuzum bata 8 kaldı
Klomen kullanmadim ama kasimda kimyasal gebelik yasadim aralikta tekrar hamile kaldim o da kimyasal oldu suan coraspirin ve miyositol positive kullanıyorum benim 2 ay ust uste kimyasal oldu ama hemen hamile kalabiliyorsunMerhaba arkadaşlar kaç aydır bebis istiyoruz. Olmuyor. Ve hiç bir problem olmadığı halde, doktor geçen ay klomen ve folik asit verdi. Hamile kaldım ve düştü. Kimyasal gebelik oluşmuş, şimdi size sorum. Klomen kullananiniz var mı, kimyasal gebelikten sonra hamile kaldınız mi, bilenler cevap verirse çok mutlu olurum.
Inşallah yaniliyorsun. HamilesinGunaydin kizlar.icimde regl olacakmisim gibi bi his var artik nedense.
Olsun bende aralikta kimyasal gebelik yaşadım şuan klomen ve folik asit kullanıyorumKlomen kullanmadim ama kasimda kimyasal gebelik yasadim aralikta tekrar hamile kaldim o da kimyasal oldu suan coraspirin ve miyositol positive kullanıyorum benim 2 ay ust uste kimyasal oldu ama hemen hamile kalabiliyorsun
Ins canim ama ne biliyim ne kadar umitsizlige dusmek istemesemde insan etkileniyor.Inşallah yaniliyorsun. Hamilesin
Ins canim ama ne biliyim ne kadar umitsizlige dusmek istemesemde insan etkileniyor.
Dogru diyosun allahin izniyle bigun olucak ama bugun ama yarin.Umutsuz olmak yok hamıle kalıcaz bebıslerınız olcak
Dogru diyosun allahin izniyle bigun olucak ama bugun ama yarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?