- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 73
- 38
Dualarim hepimiz icin rabbim cok aratmasin hayirlisiyla gelsin yavrularimiz.Dua edelım cnm bende aslında cok korkuyorum ınankı ama mutlu etmeye calısıyorum kendımı strese gırersek yumurtlamamız olmuyo
Canim adet gunun gelipte test yapmadan belirtilerini hic olumlu yada olumsuz degerlendirme derim.inan oyle seyler yasiyoruzki aklin hayalin almadigi tmm bu sefer olmustur heralde diyoruz ama malesef.uzulmemek icin belirti aramayalim olmussa supriz olup daha fazla mutlu etsin bizi.Kızlar merhaba adetime daha 7 gün var. Sol göğüs ucumda batma var birşey değdiği zamam özellikle çok batiyor. Ve aşırı derecede sarı beyaz akıntı adet döneminde göğüslerim ağırır ama hiç batma yaşamamıştım sizce adetle alakalı olabilir mi?
Evet mutlu ve umutlu olaşım moral bozup takıntı yaoarsak olmuyoDualarim hepimiz icin rabbim cok aratmasin hayirlisiyla gelsin yavrularimiz.
Bende sık sık sizin o bahsettiğiniz belirtileri yaşadım aylarca zaten hamilelikle ilişkilendirmiyorum artık burada ki herkes belirtilerini yazıyor ve bende böyle batma yaşayan var mı diye sormuştum ama teşekkür ederim cevabınız için.Canim adet gunun gelipte test yapmadan belirtilerini hic olumlu yada olumsuz degerlendirme derim.inan oyle seyler yasiyoruzki aklin hayalin almadigi tmm bu sefer olmustur heralde diyoruz ama malesef.uzulmemek icin belirti aramayalim olmussa supriz olup daha fazla mutlu etsin bizi.
Amin amin amin inşallah, şu mübarek cuma hatrinaDualarim hepimiz icin rabbim cok aratmasin hayirlisiyla gelsin yavrularimiz.
Canim yanlos anlama sakin beni ben uzulmemek adina soylemistim sadece.seni benden benj senden daha iyi anlayabilicek kimse yok buna emin olabilirsin.benimde goguslerimde yumurtlama zamanindan beri yan taraflarindan batma var.uclarida bastirinca agrimaya basladilar ama bunlar benim regl oncesi belirtilerim de var.sizliyo sanki goguslerim ve kasiklarimdaki agirlik hissi hepsi regl oncesi belirti bende.Bende sık sık sizin o bahsettiğiniz belirtileri yaşadım aylarca zaten hamilelikle ilişkilendirmiyorum artık burada ki herkes belirtilerini yazıyor ve bende böyle batma yaşayan var mı diye sormuştum ama teşekkür ederim cevabınız için.
Benimde regl öncesi belirtilerimde göğüs ağrısı vardır ama ilk defa göğüs ucumda sızlama birşey dokunduğu zaman batma var sütyen bile canımı acıtıyor o yüzden yazma gereği duydum adet dönemi öncesinde arkadaslarımın hamilelik belirtisi olarak yaşadığı herşeyi bende yaşıyorum.Canim yanlos anlama sakin beni ben uzulmemek adina soylemistim sadece.seni benden benj senden daha iyi anlayabilicek kimse yok buna emin olabilirsin.benimde goguslerimde yumurtlama zamanindan beri yan taraflarindan batma var.uclarida bastirinca agrimaya basladilar ama bunlar benim regl oncesi belirtilerim de var.sizliyo sanki goguslerim ve kasiklarimdaki agirlik hissi hepsi regl oncesi belirti bende.
olabilir gunune 7 gun var ama yumurtlama zamanini tam olarak anlayabildinmi biraz daha sabret regl gununde olmazsan test yaparsin ins sonucuda guzel okurda seviniriz hep beraber.Benimde regl öncesi belirtilerimde göğüs ağrısı vardır ama ilk defa göğüs ucumda sızlama birşey dokunduğu zaman batma var sütyen bile canımı acıtıyor o yüzden yazma gereği duydum adet dönemi öncesinde arkadaslarımın hamilelik belirtisi olarak yaşadığı herşeyi bende yaşıyorum.
Ayrıca üzülmedim ben hamile olduğumu düşünmedim zaten
Aman cnm dıkkat et kotu olursan hemen bıhastaneye gıt allah korusun ay bende zaman gecsın dıye beklıyorumKızlar benim 5 gün kaldı bata iki gündür cok carpıntım var nabzım 110 un üstünde herseyi bebege yormadan önce bi size danısayım dedim
Yani bu ay gerçekten hiç dikkat etmedim hatırlamıyorum. Regl bitiminden 2 gün sonra hep çalıştık. Soğan suyu içtim 10 gün devamını getiremedim işimden dolayı ama sanki erken yumurtladım gibi hatırlıyorumolabilir gunune 7 gun var ama yumurtlama zamanini tam olarak anlayabildinmi biraz daha sabret regl gununde olmazsan test yaparsin ins sonucuda guzel okurda seviniriz hep beraber.
O akıntı bazen bendede oluyor ama ben hiç anlamadım bi belirti yok bazen çok belirti oluyo kesin diyorum sonuç olumsuz oluyor yani anlamak çok zor şu belirti olunca kesin hamilelik var diye bişey yok yani bilmiyoeum bu ayda olmayabilir belki. Önceli aylarda çok stresliydim kayganlaştırıcı olmadan ilişki olamaz hale gelmişti bu ay kullanmadım hiç mesela çünkü biraz kendimi bırakınca yoluna girdiBekle bakalım sende cnm bıkacgun kalsın hıc belırtın yokmu gercı belırt olsa nolcak psıkolojık olabılıyo a yapıskan bı akıntı geldı bnden ama dun ılıskı oldu ondan gelmıstır dımı belkı bıkacgun daha beklıcem bende nolcak
O akıntı bazen bendede oluyor ama ben hiç anlamadım bi belirti yok bazen çok belirti oluyo kesin diyorum sonuç olumsuz oluyor yani anlamak çok zor şu belirti olunca kesin hamilelik var diye bişey yok yani bilmiyoeum bu ayda olmayabilir belki. Önceli aylarda çok stresliydim kayganlaştırıcı olmadan ilişki olamaz hale gelmişti bu ay kullanmadım hiç mesela çünkü biraz kendimi bırakınca yoluna girdi
canım sen yine cok stres yapıyorsun ama oluruna bırak biraz gün aşırı yap çalışmanı bekle bak gecen ayda hep stresten olduValla kısmet cnm yarın 15.gun korkuyorum yumurtlarım ıns
bende öyle düşünüyorum kesinlikle,ama rahatım dediği için bişey diyemiyorum.canım sen yine cok stres yapıyorsun ama oluruna bırak biraz gün aşırı yap çalışmanı bekle bak gecen ayda hep stresten oldu
Ben sana soyle diyim ilaci aliyodum 1 saat surmeden kafa gidiyodu yani uyanik durmak istesemde olmuyodu hani boyle oturdugu yerde insanlarin kafasi hopp diye duserya aynen oyleydim.dikkatli ol disari cikarken tek cikmayin yaziyodu ilacin icinde.Yarın ılaca baslıcam dıye korkuyorum yan etkılerı kotuymus ısteyken uyumayayım
Hadi ins ozaman bekle gelmezse test yaparsin.Yani bu ay gerçekten hiç dikkat etmedim hatırlamıyorum. Regl bitiminden 2 gün sonra hep çalıştık. Soğan suyu içtim 10 gün devamını getiremedim işimden dolayı ama sanki erken yumurtladım gibi hatırlıyorum
Butun gun dısardayım ısteyım cnm ben ozaman yandım yarın baslıyorum aksam yatarken alırım da gunduz valla ıstekılere soyledım kafa gıderse ıdare edın dıye kac saat suruyo etkısıBen sana soyle diyim ilaci aliyodum 1 saat surmeden kafa gidiyodu yani uyanik durmak istesemde olmuyodu hani boyle oturdugu yerde insanlarin kafasi hopp diye duserya aynen oyleydim.dikkatli ol disari cikarken tek cikmayin yaziyodu ilacin icinde.
Yok kuzum stres yapmıyorum dua edıyorum moral yuksek tutuyorum gecen aykı gıbı degılımcanım sen yine cok stres yapıyorsun ama oluruna bırak biraz gün aşırı yap çalışmanı bekle bak gecen ayda hep stresten oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?