İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Butun gun dısardayım ısteyım cnm ben ozaman yandım yarın baslıyorum aksam yatarken alırım da gunduz valla ıstekılere soyledım kafa gıderse ıdare edın dıye kac saat suruyo etkısı
Soyle ben bi saat uyuyodum kalktigimda gecmis oluyodu ama uyumadan nasil olur bilmiyorum canim

İnşallah koyulaşır ya insanlar şıp diye hamile kalıyo hayret ediyoeum artık.. sen çalışıyor musun
Evet cnm calosıyorum yarın oglene kdr hafta sonu ıkı kere test yapıcam en gec salı koyulasması lazım zaten akıntımmfalan da olmassa dırek persembe dr a gıdıcem yumurta takıbıne havucumu yıyım bıaksam da bakalım etkısı olur belkı

Özelde misin? İnşallah olumlu cevap alırsın canım bende test yapmak istiyorum ama daha erkennnn

Kızlar buaksamkı lh daha var sanırım goguslerde bıraz sertlesme hafıf dokununca acı var kasıkta agrı bıde sulu hafof yapıskan akıntı ıns yumurtlamaya en fazla ucgunum vardır

Eklentiler

• image.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 49
Gogusler bugun sertlestı cnm suku akıntıda var ıns olcak zaten 17.gun koyulasır heralde uc gune anca ıns sendenvarmı belırtı
Bugun en son iliskinin 6.gunu sabah regl olcskmksim gibi hissettim ama gecti.gogus ucunda bastirinca agri var ama o regl onceside oluyor.zaten olmus olsa bile ancak bugunlerde rahme yerlesiyormus bakalim normal regl tarihinde olmazsam ozaman bi umit olur benim icin sanirim.

8.9. Gun erken gebelık yapabılırsın aslında boraz daha bekle ıns tutunmustur

Aman yok yok bekliyim cunki normalde gunu hic sasmiyor bigun once bigun sonra olabilir tabi.
Neguzel gunu sasmıyor yan benım arkadaslarım var gunu gecıyosa mutlaka hamışe oluyor yoksa hep bekledıgı zaman gelıyor bıben olamadım oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…