aman olma sakın oluruna bırak zaten daha 3 aydır istiyorsun bak bi bırak nasılda olacak hemen inşallah,Yok kuzum stres yapmıyorum dua edıyorum moral yuksek tutuyorum gecen aykı gıbı degılım
Evet cnm sankı ıstekte artma var bende hadı ıns yumurtlamaya ısaret eder :)aman olma sakın oluruna bırak zaten daha 3 aydır istiyorsun bak bi bırak nasılda olacak hemen inşallah,
İnşallah canımValla kısmet cnm yarın 15.gun korkuyorum yumurtlarım ıns
Sol kasıga da dunden berı hafıften agrılar gıtıyo hayırlısı cnm bakalkm neler olacakİnşallah canım
Sol kasıga da dunden berı hafıften agrılar gıtıyo hayırlısı cnm bakalkm neler olacak
Ruhsallıktanmı bunuemı bılmıyorum bakalkm buaksam lh hafıf koyulasmıs olcakmıBenimde yumurtlama zamanlarında öyle oluyor ama mesela bugünde hissettim ara ara neler oluyor çözemiyorum eşim diyor çok karmaşıksın
Soyle ben bi saat uyuyodum kalktigimda gecmis oluyodu ama uyumadan nasil olur bilmiyorum canimButun gun dısardayım ısteyım cnm ben ozaman yandım yarın baslıyorum aksam yatarken alırım da gunduz valla ıstekılere soyledım kafa gıderse ıdare edın dıye kac saat suruyo etkısı
Soyle ben bi saat uyuyodum kalktigimda gecmis oluyodu ama uyumadan nasil olur bilmiyorum canim
Nasıl olcak bılmıyom cnm eve gıdınce lh yapcm ıns koyulasırSoyle ben bi saat uyuyodum kalktigimda gecmis oluyodu ama uyumadan nasil olur bilmiyorum canim
İnşallah koyulaşır ya insanlar şıp diye hamile kalıyo hayret ediyoeum artık.. sen çalışıyor musunRuhsallıktanmı bunuemı bılmıyorum bakalkm buaksam lh hafıf koyulasmıs olcakmı
Evet cnm calosıyorum yarın oglene kdr hafta sonu ıkı kere test yapıcam en gec salı koyulasması lazım zaten akıntımmfalan da olmassa dırek persembe dr a gıdıcem yumurta takıbıne havucumu yıyım bıaksam da bakalım etkısı olur belkıİnşallah koyulaşır ya insanlar şıp diye hamile kalıyo hayret ediyoeum artık.. sen çalışıyor musun
Özelde misin? İnşallah olumlu cevap alırsın canım bende test yapmak istiyorum ama daha erkennnnEvet cnm calosıyorum yarın oglene kdr hafta sonu ıkı kere test yapıcam en gec salı koyulasması lazım zaten akıntımmfalan da olmassa dırek persembe dr a gıdıcem yumurta takıbıne havucumu yıyım bıaksam da bakalım etkısı olur belkı
Evet cnm ozel azkaldı eve sımdı lh yapcam sen az daha bekleÖzelde misin? İnşallah olumlu cevap alırsın canım bende test yapmak istiyorum ama daha erkennnn
Evet cabim daha olmamis ama yakindir insKızlar buaksamkı lh daha var sanırım goguslerde bıraz sertlesme hafıf dokununca acı var kasıkta agrı bıde sulu hafof yapıskan akıntı ıns yumurtlamaya en fazla ucgunum vardır
Gogusler bugun sertlestı cnm suku akıntıda var ıns olcak zaten 17.gun koyulasır heralde uc gune anca ıns sendenvarmı belırtıEvet cabim daha olmamis ama yakindir ins
Bugun en son iliskinin 6.gunu sabah regl olcskmksim gibi hissettim ama gecti.gogus ucunda bastirinca agri var ama o regl onceside oluyor.zaten olmus olsa bile ancak bugunlerde rahme yerlesiyormus bakalim normal regl tarihinde olmazsam ozaman bi umit olur benim icin sanirim.Gogusler bugun sertlestı cnm suku akıntıda var ıns olcak zaten 17.gun koyulasır heralde uc gune anca ıns sendenvarmı belırtı
8.9. Gun erken gebelık yapabılırsın aslında boraz daha bekle ıns tutunmusturBugun en son iliskinin 6.gunu sabah regl olcskmksim gibi hissettim ama gecti.gogus ucunda bastirinca agri var ama o regl onceside oluyor.zaten olmus olsa bile ancak bugunlerde rahme yerlesiyormus bakalim normal regl tarihinde olmazsam ozaman bi umit olur benim icin sanirim.
Aman yok yok bekliyim cunki normalde gunu hic sasmiyor bigun once bigun sonra olabilir tabi.8.9. Gun erken gebelık yapabılırsın aslında boraz daha bekle ıns tutunmustur
Neguzel gunu sasmıyor yan benım arkadaslarım var gunu gecıyosa mutlaka hamışe oluyor yoksa hep bekledıgı zaman gelıyor bıben olamadım oyleAman yok yok bekliyim cunki normalde gunu hic sasmiyor bigun once bigun sonra olabilir tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?