İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Neguzel gunu sasmıyor yan benım arkadaslarım var gunu gecıyosa mutlaka hamışe oluyor yoksa hep bekledıgı zaman gelıyor bıben olamadım oyle
Aman oluyorumda nokuyor canim benin halen daha sonuc alamadik rabbim en iyisini bilir ne sartlarda hamile kalanlar oluyor en guzel sonuc seninkisi olur belkide nerden biliyosun.

Aman oluyorumda nokuyor canim benin halen daha sonuc alamadik rabbim en iyisini bilir ne sartlarda hamile kalanlar oluyor en guzel sonuc seninkisi olur belkide nerden biliyosun.
Insallah hayırlısonı dılıyorum ıns ılk bı yumurtlasam daha da rahatlıcam hepımızın olsn en guzel sonuclar allah hepımıze mınnos bebısler versın

benim de bu ay cok garip seyler oldu. 2 senedir bi takim skntilardan sonra doktorun 6 ay korunmasiz iliski demesiyle ilk ayimiz bu ay. erken yumurtlama oldu diye supheleniyorum. cunku istek ve artmis vajinal sivi reglden sonraki ilk gunlerde oldu. takvime gore olmasi gereken yumurtlama zananinda adet olucakmisim gibi agrim oldu iki gun ama ne sivi var ne istek. cok garipti. rahimde batmalar var ama korkuyir insan hamile miyim acaba demeye bile. hayal kirikligi kotu. reglden sonra6, 10 ve 12. gunlerde iliski oldu. adetime 12, 13 gun var daha.

Insallah hayırlısonı dılıyorum ıns ılk bı yumurtlasam daha da rahatlıcam hepımızın olsn en guzel sonuclar allah hepımıze mınnos bebısler versın
Benim yumurtlama günümde şeffaf ve uzayan bi akıntı gelmişti bence sen bugünüde değerlendir

Kiz bende 30 yasindayim okadar cok umitsiz olma hemen herseyin bi sirasi vakti saati var.senin catlama problemin varsa ona gore biseyler arastir en sonki is tup bebek.
Evet canim dogru ama insan sabirsizlaniyor iste. Bakalim catlatma ignesini tekrar denemeyi dusunuyorum.

Gunaydın bugun erken baslayalım 15.gunum bıkac saat sonra olacımq baslıcam ınsallah uc gun ıcınde de yumurtlıcam calısmalara devam bıraz daha bakalım sızden nasıl haberler gelcek

Kızlar ılaca baslıyorum hadı hayırlısı bakın ılacın arkasında progesteron yazıyo su bnm yumurtlamak ıcın lazım olan hormon degılmı o bakalın neler olcak

Eklentiler

• image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar çatlatma iğnesinin 10. Günü yaptığım teste baksaniza

Eklentiler

• IMG_20180113_000131.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG-20180112-WA0005.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 80
Genelde böyle çıkınca gebelik duyuyoruz inşallah hamilesindir sürecin nasıldı peki ne zamandır istiyorsunuz

Kuzum ben 14 aydir evliyim. 14 aydir istiyoruz. Bende pko var ilaçsız adet bile olamiyorum. Hsg cekildim esime bakildi hersey temiz cikti pko disinda. kendime iyi bi dr buldum. Ona gittim bana femara verdi onu kullandım. Yumurtam oldu bitane catlatma ignesi verdi. Ve iliski gunleri soyledi.

Bugun ignenin onuncu gunu. Forumda okudum 8 9 gunde igne etkisi gecebiliyomus. O yuzden denemek istedim. Yani igne etkiside olabilir. O yuzden iki gun sonra tekrar yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…