- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 73
- 38
Aman oluyorumda nokuyor canim benin halen daha sonuc alamadik rabbim en iyisini bilir ne sartlarda hamile kalanlar oluyor en guzel sonuc seninkisi olur belkide nerden biliyosun.Neguzel gunu sasmıyor yan benım arkadaslarım var gunu gecıyosa mutlaka hamışe oluyor yoksa hep bekledıgı zaman gelıyor bıben olamadım oyle
Insallah hayırlısonı dılıyorum ıns ılk bı yumurtlasam daha da rahatlıcam hepımızın olsn en guzel sonuclar allah hepımıze mınnos bebısler versınAman oluyorumda nokuyor canim benin halen daha sonuc alamadik rabbim en iyisini bilir ne sartlarda hamile kalanlar oluyor en guzel sonuc seninkisi olur belkide nerden biliyosun.
Benim yumurtlama günümde şeffaf ve uzayan bi akıntı gelmişti bence sen bugünüde değerlendirInsallah hayırlısonı dılıyorum ıns ılk bı yumurtlasam daha da rahatlıcam hepımızın olsn en guzel sonuclar allah hepımıze mınnos bebısler versın
Evet canim dogru ama insan sabirsizlaniyor iste. Bakalim catlatma ignesini tekrar denemeyi dusunuyorum.Kiz bende 30 yasindayim okadar cok umitsiz olma hemen herseyin bi sirasi vakti saati var.senin catlama problemin varsa ona gore biseyler arastir en sonki is tup bebek.
Yok cnm buaksamı degerlendırıcem bugunde gelmez dahaBenim yumurtlama günümde şeffaf ve uzayan bi akıntı gelmişti bence sen bugünüde değerlendir
Hamilesin galiba silik çizgi canım.Kızlar çatlatma iğnesinin 10. Günü yaptığım teste baksaniza
Ikıgun sonra bence tekrarla kesın olsunKızlar çatlatma iğnesinin 10. Günü yaptığım teste baksaniza
Hamilesin galiba silik çizgi canım.
Inşallah canım hayırlı haberler alırız acele strest etme hayırlısı bol bol okuAy hadi insallah iki gun sonra tekrar yapayim
Aynen canim tamam :)Ikıgun sonra bence tekrarla kesın olsun
Inşallah canım hayırlı haberler alırız acele strest etme hayırlısı bol bol oku
Anladım olsun her ihtimali al dikkat et sen iki gün sonra yap al bugün falan sabah dene aç karnına bisi olmaz.Kızlar birde bu gece yaptığım test. Yani ilk idrarla falan degil
Anladım olsun her ihtimali al dikkat et sen iki gün sonra yap al bugün falan sabah dene aç karnına bisi olmaz.
Genelde böyle çıkınca gebelik duyuyoruz inşallah hamilesindir sürecin nasıldı peki ne zamandır istiyorsunuzBugun degilde yarin yapayim canim
Genelde böyle çıkınca gebelik duyuyoruz inşallah hamilesindir sürecin nasıldı peki ne zamandır istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?