- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 73
- 38
Aman canim dikkatli ol ictikten sonra fazla dolasma ama tabi herkeste etkisi ayni olmayabilir farkedersin zaten bi degisiklik olursaKızlar ılaca baslıyorum hadı hayırlısı bakın ılacın arkasında progesteron yazıyo su bnm yumurtlamak ıcın lazım olan hormon degılmı obakalın neler olcak
Kuzum ben 14 aydir evliyim. 14 aydir istiyoruz. Bende pko var ilaçsız adet bile olamiyorum. Hsg cekildim esime bakildi hersey temiz cikti pko disinda. kendime iyi bi dr buldum. Ona gittim bana femara verdi onu kullandım. Yumurtam oldu bitane catlatma ignesi verdi. Ve iliski gunleri soyledi.
Bugun ignenin onuncu gunu. Forumda okudum 8 9 gunde igne etkisi gecebiliyomus. O yuzden denemek istedim. Yani igne etkiside olabilir. O yuzden iki gun sonra tekrar yapicam
Bır bucuk saatı gectı suan sıkıntı yok 1 3 saat dıyo sonrasında olurmu bılmıyorum cnm hayırlısı ınsAman canim dikkatli ol ictikten sonra fazla dolasma ama tabi herkeste etkisi ayni olmayabilir farkedersin zaten bi degisiklik olursa
Anladım canm hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bizde hamile kalabiliriz :)Kuzum ben 14 aydir evliyim. 14 aydir istiyoruz. Bende pko var ilaçsız adet bile olamiyorum. Hsg cekildim esime bakildi hersey temiz cikti pko disinda. kendime iyi bi dr buldum. Ona gittim bana femara verdi onu kullandım. Yumurtam oldu bitane catlatma ignesi verdi. Ve iliski gunleri soyledi.
Bugun ignenin onuncu gunu. Forumda okudum 8 9 gunde igne etkisi gecebiliyomus. O yuzden denemek istedim. Yani igne etkiside olabilir. O yuzden iki gun sonra tekrar yapicam
Iyi iyi valla beni sersem ettiydi sanslisin nazar degmesin masallah.Bır bucuk saatı gectı suan sıkıntı yok 1 3 saat dıyo sonrasında olurmu bılmıyorum cnm hayırlısı ıns
Iyi iyi valla beni sersem ettiydi sanslisin nazar degmesin masallah.
Evet canm koyulaşmıs yarın tam koyulaşır muhtemelen bir iki güne yumurtlarsın degerlendir senKızlar usttekı dun alttakı bugunku yenı yaptım sankı koyulasma var dını dune gore
Buaksam degerlendırıcem bıde Pazartesi degerlendırırım cnm ıkıgunde bır devam edıyım dıyorum spermler azalmasnEvet canm koyulaşmıs yarın tam koyulaşır muhtemelen bir iki güne yumurtlarsın degerlendir sen
Adete 10 gün kala belirti icin cok eeken canm daha bikaç gün önce yumurtlamıssınMerhaba arkadaslar benim adetime 10 gün var ve bir kac gündür adet sancisi yasiyorum ve böyle hic olmazdi adetime son bir kac gün önceden baslardi sizdede böyle olup hamile olduguni ögrenen varmi yani ayni bu belirtileri yasayip ?
Adete 10 gün kala belirti icin cok eeken canm daha bikaç gün önce yumurtlamıssın
Bısıkıntın varmıudı pekı cnm bes sene uzun sure geneSöyle söyleyim canim yumurtladiktan 1-2 gün sonra siddetli bir adet sancisi cektim bir kac saat sonra kayboldu ilk defa böyle birsey yasiorum ondan dolayi merak ettim tabi bide 5 senedir anne olmayi istedigim icin belkide güzel haberler duymak istiyorum bilemiyorum
Cok sükür canim hic bir sikintimiz ve sorunumuz yok esiminde benimde ama olmadi rabbimin elbet bir bildigi vardir tabi ama cok zor o yüzdende her kücük belirtide maalesef hamilelige yoruyorumBısıkıntın varmıudı pekı cnm bes sene uzun
Cok haklısın canım inşallahta hamilesindir en icten dualarımdasın,bende 1 senedir istiyorum her ay cok belirti yasayıp hüsranla sonuclandıgı icin yok gibi davranıp sürpriz olsun diye bekliyorum..Söyle söyleyim canim yumurtladiktan 1-2 gün sonra siddetli bir adet sancisi cektim bir kac saat sonra kayboldu ilk defa böyle birsey yasiorum ondan dolayi merak ettim tabi bide 5 senedir anne olmayi istedigim icin belkide güzel haberler duymak istiyorum bilemiyorum
Saol canim rabbim sanada hayirli saglikli evlat nasip eder insallah tabi isteyen herkeze cok zor cokCok haklısın canım inşallahta hamilesindir en icten dualarımdasın,bende 1 senedir istiyorum her ay cok belirti yasayıp hüsranla sonuclandıgı icin yok gibi davranıp sürpriz olsun diye bekliyorum..
Canim ben öyle cok duydum cizginin gec cikipta hamile olanlari yani insallah hamilesindirHanımlar merhaba. Bu bugün yaptığım test, ilk başta çıkmadı, yok diye bırakıp gittim. 2 saat sonra eve geldiğimde böyle olmuştu. Sizce var mı, bozuk mu? Ya da varken durdukça mı böyle olmuş sizce? Olmasa hiç çıkmazdı di mi? Dün de aynısı oldu. Durunca çıktı ikinci çizgi. Bugün tekrar yapayım dedim yine böyle çıktı. Sizce nedir bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?