İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar ılaca baslıyorum hadı hayırlısı bakın ılacın arkasında progesteron yazıyo su bnm yumurtlamak ıcın lazım olan hormon degılmı o bakalın neler olcak
Aman canim dikkatli ol ictikten sonra fazla dolasma ama tabi herkeste etkisi ayni olmayabilir farkedersin zaten bi degisiklik olursa

insallah guzel bir haber alirsin

Aman canim dikkatli ol ictikten sonra fazla dolasma ama tabi herkeste etkisi ayni olmayabilir farkedersin zaten bi degisiklik olursa
Bır bucuk saatı gectı suan sıkıntı yok 1 3 saat dıyo sonrasında olurmu bılmıyorum cnm hayırlısı ıns

Anladım canm hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bizde hamile kalabiliriz :)

Kızlar ılac etkısınıngostermeye basladı kafam guzel oldu mallastımmbıraz ahahahaha eve atabılırsem kendımı ıyıdır metrodan yuvarlanmassam

Kızlar usttekı dun alttakı bugunku yenı yaptım sankı koyulasma var dını dune gore

Eklentiler

• image.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba arkadaslar benim adetime 10 gün var ve bir kac gündür adet sancisi yasiyorum ve böyle hic olmazdi adetime son bir kac gün önceden baslardi sizdede böyle olup hamile olduguni ögrenen varmi yani ayni bu belirtileri yasayip ?

Evet canm koyulaşmıs yarın tam koyulaşır muhtemelen bir iki güne yumurtlarsın degerlendir sen
Buaksam degerlendırıcem bıde Pazartesi degerlendırırım cnm ıkıgunde bır devam edıyım dıyorum spermler azalmasn

Adete 10 gün kala belirti icin cok eeken canm daha bikaç gün önce yumurtlamıssın

Adete 10 gün kala belirti icin cok eeken canm daha bikaç gün önce yumurtlamıssın

Söyle söyleyim canim yumurtladiktan 1-2 gün sonra siddetli bir adet sancisi cektim bir kac saat sonra kayboldu ilk defa böyle birsey yasiorum ondan dolayi merak ettim tabi bide 5 senedir anne olmayi istedigim icin belkide güzel haberler duymak istiyorum bilemiyorum

Bısıkıntın varmıudı pekı cnm bes sene uzun sure gene

Cok haklısın canım inşallahta hamilesindir en icten dualarımdasın,bende 1 senedir istiyorum her ay cok belirti yasayıp hüsranla sonuclandıgı icin yok gibi davranıp sürpriz olsun diye bekliyorum..

Cok haklısın canım inşallahta hamilesindir en icten dualarımdasın,bende 1 senedir istiyorum her ay cok belirti yasayıp hüsranla sonuclandıgı icin yok gibi davranıp sürpriz olsun diye bekliyorum..
Saol canim rabbim sanada hayirli saglikli evlat nasip eder insallah tabi isteyen herkeze cok zor cok

Hanımlar merhaba. Bu bugün yaptığım test, ilk başta çıkmadı, yok diye bırakıp gittim. 2 saat sonra eve geldiğimde böyle olmuştu. Sizce var mı, bozuk mu? Ya da varken durdukça mı böyle olmuş sizce? Olmasa hiç çıkmazdı di mi? Dün de aynısı oldu. Durunca çıktı ikinci çizgi. Bugün tekrar yapayım dedim yine böyle çıktı. Sizce nedir bu?

Eklentiler

• IMG_20180113_233724.webp
    5 KB · Görüntüleme: 77
Canim ben öyle cok duydum cizginin gec cikipta hamile olanlari yani insallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…