Canm testin markası ne,inşallah hamilesindirHanımlar merhaba. Bu bugün yaptığım test, ilk başta çıkmadı, yok diye bırakıp gittim. 2 saat sonra eve geldiğimde böyle olmuştu. Sizce var mı, bozuk mu? Ya da varken durdukça mı böyle olmuş sizce? Olmasa hiç çıkmazdı di mi? Dün de aynısı oldu. Durunca çıktı ikinci çizgi. Bugün tekrar yapayım dedim yine böyle çıktı. Sizce nedir bu?
adetimiz gectimi baya belli ikinci cizgiHanımlar merhaba. Bu bugün yaptığım test, ilk başta çıkmadı, yok diye bırakıp gittim. 2 saat sonra eve geldiğimde böyle olmuştu. Sizce var mı, bozuk mu? Ya da varken durdukça mı böyle olmuş sizce? Olmasa hiç çıkmazdı di mi? Dün de aynısı oldu. Durunca çıktı ikinci çizgi. Bugün tekrar yapayım dedim yine böyle çıktı. Sizce nedir bu?
Ayy inşallah Adetimin 8.günündeyim. Kanamam oldu bir gün yopun diğer günler leke şeklinde. Adet oldum diye hiç önemsemefim. Kafam çok karışıkCanim ben öyle cok duydum cizginin gec cikipta hamile olanlari yani insallah hamilesindir
İkisi de farklı biri eczaneden aldım, biri de laboquickCanm testin markası ne,inşallah hamilesindir
Gecikmende varmıs bence bi kan testi yaptır,cunku baya belirginİkisi de farklı biri eczaneden aldım, biri de laboquick
Bir haftadır adetim diyorum. Bir gün yoğun oldu sonra leke leke. Ama pıhtılı geldi yani çok kafam karışık. Duygularım da.adetimiz gectimi baya belli ikinci cizgi
Üstüne görme olmus olabilir canim bence kan testi yaptirAyy inşallah Adetimin 8.günündeyim. Kanamam oldu bir gün yopun diğer günler leke şeklinde. Adet oldum diye hiç önemsemefim. Kafam çok karışık
bence hamilesin kesildi mi kanamaBir haftadır adetim diyorum. Bir gün yoğun oldu sonra leke leke. Ama pıhtılı geldi yani çok kafam karışık. Duygularım da.
Evet bugün kesildi. 8.günümdeyim. Zaten 3-4 gündir lekeydi.bence hamilesin kesildi mi kanama
Ben gecikme sandm üstüne görme olabilir ama ya testi tekrarla koyulaşma içn yada kan ver benceBir haftadır adetim diyorum. Bir gün yoğun oldu sonra leke leke. Ama pıhtılı geldi yani çok kafam karışık. Duygularım da.
bence kanla falan uğraşma dr git o sana kan tahlili yapar zaten belki sana ilaç verir geç kalmaEvet bugün kesildi. 8.günümdeyim. Zaten 3-4 gündir lekeydi.
Pazartesiye kalıcam artık o zamanbence kanla falan uğraşma dr git o sana kan tahlili yapar zaten belki sana ilaç verir geç kalma
bu baya belli ama riske atmaHemen çıkmadı çünkü. Bekleyince çıkan çizgi, olmuyor diyorlar ya bilemiyorum
tekrar yapip oyle kan verin bu kadar pembe cizginin bekleyip cikmasi tuhaf yani pembelige bakarak soyluyorum hemen cikmis olmasi lazimHanımlar merhaba. Bu bugün yaptığım test, ilk başta çıkmadı, yok diye bırakıp gittim. 2 saat sonra eve geldiğimde böyle olmuştu. Sizce var mı, bozuk mu? Ya da varken durdukça mı böyle olmuş sizce? Olmasa hiç çıkmazdı di mi? Dün de aynısı oldu. Durunca çıktı ikinci çizgi. Bugün tekrar yapayım dedim yine böyle çıktı. Sizce nedir bu?
Bende gec döllenme sabah bir idrar testi daha yap cikmassa kan testi yaptir canim ümidini kaybetme insallah güzel sonuc alirsim bende 5 senedir bekliyorunHemen çıkmadı çünkü. Bekleyince çıkan çizgi, olmuyor diyorlar ya bilemiyorum
Ben de emin olamıyorum. İlk anda 10 dk kadar baktım hiçbişey yoktu. Bırakıp çıktım 3-4saat olmuştur herhalde. Geldiğimde böyleydi. Dün de aynısı oldutekrar yapip oyle kan verin bu kadar pembe cizginin bekleyip cikmasi tuhaf yani pembelige bakarak soyluyorum hemen cikmis olmasi lazim
Canım benimde geçen ay bekleyince çıkmıştı ama bu kadar pembe değildi bence git kan ver hem ne var ne yok net öğrenirsinBen de emin olamıyorum. İlk anda 10 dk kadar baktım hiçbişey yoktu. Bırakıp çıktım 3-4saat olmuştur herhalde. Geldiğimde böyleydi. Dün de aynısı oldu
Dun aksami degerlendirmismiydin canim bence yarin iyice koyu olucak gibi bana ayni boyle oldu ertesi gun ayni esitlikteydi ertesi gun t cizgisi c dende koyu oldu.Gunaydın guzel anneler anne adayları sımdı ovu yaptım yorumlarınızı beklıyorum ne yapayım sıze sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?