İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canm testin markası ne,inşallah hamilesindir

adetimiz gectimi baya belli ikinci cizgi

Bir haftadır adetim diyorum. Bir gün yoğun oldu sonra leke leke. Ama pıhtılı geldi yani çok kafam karışık. Duygularım da.
Ben gecikme sandm üstüne görme olabilir ama ya testi tekrarla koyulaşma içn yada kan ver bence

Hemen çıkmadı çünkü. Bekleyince çıkan çizgi, olmuyor diyorlar ya bilemiyorum

tekrar yapip oyle kan verin bu kadar pembe cizginin bekleyip cikmasi tuhaf yani pembelige bakarak soyluyorum hemen cikmis olmasi lazim

Hemen çıkmadı çünkü. Bekleyince çıkan çizgi, olmuyor diyorlar ya bilemiyorum
Bende gec döllenme sabah bir idrar testi daha yap cikmassa kan testi yaptir canim ümidini kaybetme insallah güzel sonuc alirsim bende 5 senedir bekliyorun

tekrar yapip oyle kan verin bu kadar pembe cizginin bekleyip cikmasi tuhaf yani pembelige bakarak soyluyorum hemen cikmis olmasi lazim
Ben de emin olamıyorum. İlk anda 10 dk kadar baktım hiçbişey yoktu. Bırakıp çıktım 3-4saat olmuştur herhalde. Geldiğimde böyleydi. Dün de aynısı oldu

Ben de emin olamıyorum. İlk anda 10 dk kadar baktım hiçbişey yoktu. Bırakıp çıktım 3-4saat olmuştur herhalde. Geldiğimde böyleydi. Dün de aynısı oldu
Canım benimde geçen ay bekleyince çıkmıştı ama bu kadar pembe değildi bence git kan ver hem ne var ne yok net öğrenirsin

Gunaydın guzel anneler anne adayları sımdı ovu yaptım yorumlarınızı beklıyorum ne yapayım sıze sorayım

Eklentiler

• 97B08BF2-FFC1-4642-B5FF-0D2A78375D71.webp
    16 KB · Görüntüleme: 68
Gunaydın guzel anneler anne adayları sımdı ovu yaptım yorumlarınızı beklıyorum ne yapayım sıze sorayım
Dun aksami degerlendirmismiydin canim bence yarin iyice koyu olucak gibi bana ayni boyle oldu ertesi gun ayni esitlikteydi ertesi gun t cizgisi c dende koyu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…