İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Dun aksami degerlendirmismiydin canim bence yarin iyice koyu olucak gibi bana ayni boyle oldu ertesi gun ayni esitlikteydi ertesi gun t cizgisi c dende koyu oldu.
Cnm bugun baya koyu belkı aksama bıraz daha koyulasır yarın yumurtlamıs olurum dıye tahmın edıyorum geceye kadar dun aksamı degerlendırdım buaksam sıkıklessnesse yarın aksamı degerlendırırım

Benim yumurtlama günüm geçti ovu pozitifti şimdi adete 6 kaldı ovu yine pozitif ve ateş yine yükseldi tekrar mı yumurtuyorum öyle bişey olabilir mi

Kuzlar bata 4 gün var 5 dakikada belirdi fotoda cok anlaşılmıyor ama bi yorumlarmısınız

Eklentiler

• 2D6C5C50-B993-40D1-8E1A-D8C5BAB2BC98.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar şimdi benim yumurta çatladımı dün birlikte olmuştuk buaksam da mı olalım yatına bırakırsak sanırım kacırmıs olcaz koyu olan sabah 10:00 altındakı 15:00

Eklentiler

• 36CBD428-76B1-4EC1-B0EF-E0E84B338E46.webp
    12 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar şimdi benim yumurta çatladımı dün birlikte olmuştuk buaksam da mı olalım yatına bırakırsak sanırım kacırmıs olcaz koyu olan sabah 10:00 altındakı 15:00
Canım bence bugunde olsun zaten bircok doktor her gün olaun diyor,eğer erkek saglıklıysa hergün olması spermleri azaltmazmıs sen bugunu degerlendir cunku bugun catlıyo muhtemelen

Canım bence bugunde olsun zaten bircok doktor her gün olaun diyor,eğer erkek saglıklıysa hergün olması spermleri azaltmazmıs sen bugunu degerlendir cunku bugun catlıyo muhtemelen
Aksama da yapcm test sılık cıkarsa degerlendırıcem esımede ıspanak keco boynuzu cevız nar mandalına portakal yedırmeye calısıyorum adamın ıcı dokdu

Aksama da yapcm test sılık cıkarsa degerlendırıcem esımede ıspanak keco boynuzu cevız nar mandalına portakal yedırmeye calısıyorum adamın ıcı dokdu
En koyu olduktan 24-36 saat sonra çatlama oluyormuş. Benim de bugün çatlatmış olmam lazım:) Birlikte bekleriz batı :)

Kızlar adete üç gün varrr

Eklentiler

• IMG_20180114_135605.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_2018-01-14-16-18-57.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…