- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Cnm bugun baya koyu belkı aksama bıraz daha koyulasır yarın yumurtlamıs olurum dıye tahmın edıyorum geceye kadar dun aksamı degerlendırdım buaksam sıkıklessnesse yarın aksamı degerlendırırımDun aksami degerlendirmismiydin canim bence yarin iyice koyu olucak gibi bana ayni boyle oldu ertesi gun ayni esitlikteydi ertesi gun t cizgisi c dende koyu oldu.
Canım baya koyu geldi bana ama yatın yine yap bence ama bu günüde değerlendir bence :)Gunaydın guzel anneler anne adayları sımdı ovu yaptım yorumlarınızı beklıyorum ne yapayım sıze sorayım
Dun degerlendordık cnm sılıklesırse aksam yaparım sılıklesmesse yarın aksama spermler toplanmaz dıye korkuyorumCanım baya koyu geldi bana ama yatın yine yap bence ama bu günüde değerlendir bence :)
Cok sıkık gıbı cnm ıkı gun sora tekrarla yada erken genelık testı alsanaKuzlar bata 4 gün var 5 dakikada belirdi fotoda cok anlaşılmıyor ama bi yorumlarmısınız
Canim bir kac gün daha bekle öyle yap benim 9 günüm kaldi bende sabirsizim senin gibi ama simdi yapsam maalesef olsada cikmazKuzlar bata 4 gün var 5 dakikada belirdi fotoda cok anlaşılmıyor ama bi yorumlarmısınız
Yarın sabah tekrar yapıcam bu ilk idrar degil yarın ilk idrarla yapaym diyorum koyulaşırsa kan vercem inşallahCok sıkık gıbı cnm ıkı gun sora tekrarla yada erken genelık testı alsana
Sabırsızlık var işte canm dayanamıyo insanCanim bir kac gün daha bekle öyle yap benim 9 günüm kaldi bende sabirsizim senin gibi ama simdi yapsam maalesef olsada cikmaz
Anliyorum canim bende öyleyim hakkimizda hayirlisi olsun insallah hepimiz güzel haberler alirizSabırsızlık var işte canm dayanamıyo insan
İnşallah canımAnliyorum canim bende öyleyim hakkimizda hayirlisi olsun insallah hepimiz güzel haberler aliriz
Ins cnm sen mutlaka ılk ıdrarla yapYarın sabah tekrar yapıcam bu ilk idrar degil yarın ilk idrarla yapaym diyorum koyulaşırsa kan vercem inşallah
cok silik var gibi canim insallah bebegin seninledirKuzlar bata 4 gün var 5 dakikada belirdi fotoda cok anlaşılmıyor ama bi yorumlarmısınız
İnşallah canımcok silik var gibi canim insallah bebegin seninledir
Canım bence bugunde olsun zaten bircok doktor her gün olaun diyor,eğer erkek saglıklıysa hergün olması spermleri azaltmazmıs sen bugunu degerlendir cunku bugun catlıyo muhtemelenKızlar şimdi benim yumurta çatladımı dün birlikte olmuştuk buaksam da mı olalım yatına bırakırsak sanırım kacırmıs olcaz koyu olan sabah 10:00 altındakı 15:00
Aksama da yapcm test sılık cıkarsa degerlendırıcem esımede ıspanak keco boynuzu cevız nar mandalına portakal yedırmeye calısıyorum adamın ıcı dokduCanım bence bugunde olsun zaten bircok doktor her gün olaun diyor,eğer erkek saglıklıysa hergün olması spermleri azaltmazmıs sen bugunu degerlendir cunku bugun catlıyo muhtemelen
En koyu olduktan 24-36 saat sonra çatlama oluyormuş. Benim de bugün çatlatmış olmam lazım:) Birlikte bekleriz batı :)Aksama da yapcm test sılık cıkarsa degerlendırıcem esımede ıspanak keco boynuzu cevız nar mandalına portakal yedırmeye calısıyorum adamın ıcı dokdu
Hamılesın sanırım ılk bes dk da cıktıysa bu yarın sabah tekrarlaKızlar adete üç gün varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?