Canım yumurta beyazı uzayan akıntı genellikle yumurtlama habercisi. Buradaki hamile arkadaşlar hep kremsi beyaz akıntıları olduğunu söylüyordu.Kızlar gebelik belirtisi olarak akıntı nasıl olmalı uzayan mı olmalı
Canım hamilesin sanırım unutmadan bize belirtilerini yazzz darısı başımıza:)))Kızlar adete üç gün varrr
Benimde sarı beyaz kremsi bir akıntım var da tereddüt ettim hangisi hamilelik belirtisiydi diye :)Canım yumurta beyazı uzayan akıntı genellikle yumurtlama habercisi. Buradaki hamile arkadaşlar hep kremsi beyaz akıntıları olduğunu söylüyordu.
Canım hamilesin sanırım unutmadan bize belirtilerini yazzz darısı başımıza:)))
Ben pek anlayamadım malesef canımKızlar tekrardan test yaptım baya sılık artık sımdı yumurtladımmı ben dun aksamı degerlendırmıstık buaksamıdamdegerlendırıyımmı
Neyı anlayamadn cnmBen pek anlayamadım malesef canım
Canm ben bu ay iki kere yumurtladım ama adete yakın degil,adete yakın pozitif cıktıya ovu testin hamile olabilirsin bu sekilde hamileliğini öğrenen varmıskızlar benim sorumafa cevap verin nolur iki kez yumurtlama olur muu hiç yaşayan var mı ovu neden pozitif((
Ay inşallah canım benim ya... napsam ki ya değerlendirmeli miyim ilişki olmalı mı peki senceCanm ben bu ay iki kere yumurtladım ama adete yakın degil,adete yakın pozitif cıktıya ovu testin hamile olabilirsin bu sekilde hamileliğini öğrenen varmıs
Bence yinede degerlendir sen:)Ay inşallah canım benim ya... napsam ki ya değerlendirmeli miyim ilişki olmalı mı peki sence
Ovülasyon testini canım yani bi analiz yapamadım yardımcı olmak isterdim ama anlayamadım anlamındaNeyı anlayamadn cnm
Tamam canm benim ya sağolasın:))Bence yinede degerlendir sen:)
Canım çok belirgin ve net bence hamilesin sen bence:)))Kızlar aksam testi tekrar yaptım koyulaşmış gibi geldi bana bi bakın nolurr
İnşallah canım ya hala inanamıyorum eşim icerde kesinleşmeden sölememeye kararlıyım cok zor duruyorum suannCanım çok belirgin ve net bence hamilesin sen bence:)))
Freely degış dımı bu bar bıraz cozgı cnm sabh yapsana basla markyla ılk bes dkdamı cktıKızlar aksam testi tekrar yaptım koyulaşmış gibi geldi bana bi bakın nolurr
Nesını anlamadn cnm son ucu baza al sabah yaptm koyu ya sımdı sılıklestıOvülasyon testini canım yani bi analiz yapamadım yardımcı olmak isterdim ama anlayamadım anlamında
Çook güzel bi heyecan canım ya iniallah bizde yaşarız aynı heyecanı aeninde sonuca bağlanır inşaşlah ama bence hemen çıktıysa kesin gibidir diye düşünüyorum :)İnşallah canım ya hala inanamıyorum eşim icerde kesinleşmeden sölememeye kararlıyım cok zor duruyorum suann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?