İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar gebelik belirtisi olarak akıntı nasıl olmalı uzayan mı olmalı

Kızlar gebelik belirtisi olarak akıntı nasıl olmalı uzayan mı olmalı
Canım yumurta beyazı uzayan akıntı genellikle yumurtlama habercisi. Buradaki hamile arkadaşlar hep kremsi beyaz akıntıları olduğunu söylüyordu.

Canım yumurta beyazı uzayan akıntı genellikle yumurtlama habercisi. Buradaki hamile arkadaşlar hep kremsi beyaz akıntıları olduğunu söylüyordu.
Benimde sarı beyaz kremsi bir akıntım var da tereddüt ettim hangisi hamilelik belirtisiydi diye :)

Kızlar tekrardan test yaptım baya sılık artık sımdı yumurtladımmı ben dun aksamı degerlendırmıstık buaksamıdamdegerlendırıyımmı

Eklentiler

• image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 43
kızlar benim sorumafa cevap verin nolur iki kez yumurtlama olur muu hiç yaşayan var mı ovu neden pozitif((

kızlar benim sorumafa cevap verin nolur iki kez yumurtlama olur muu hiç yaşayan var mı ovu neden pozitif((
Canm ben bu ay iki kere yumurtladım ama adete yakın degil,adete yakın pozitif cıktıya ovu testin hamile olabilirsin bu sekilde hamileliğini öğrenen varmıs

Canm ben bu ay iki kere yumurtladım ama adete yakın degil,adete yakın pozitif cıktıya ovu testin hamile olabilirsin bu sekilde hamileliğini öğrenen varmıs
Ay inşallah canım benim ya... napsam ki ya değerlendirmeli miyim ilişki olmalı mı peki sence

Kızlar aksam testi tekrar yaptım koyulaşmış gibi geldi bana bi bakın nolurr

Eklentiler

• CF70ED18-EF7C-4DC1-9B2A-05DAA730C82C.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 108
İnşallah canım ya hala inanamıyorum eşim icerde kesinleşmeden sölememeye kararlıyım cok zor duruyorum suann
Çook güzel bi heyecan canım ya iniallah bizde yaşarız aynı heyecanı aeninde sonuca bağlanır inşaşlah ama bence hemen çıktıysa kesin gibidir diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…