- 5 Mart 2017
- 333
- 121
- 53
- 35
Hadi inşallah canım ya bu ay emeklerimizin karşılığını alırız inşallah :))Nesını anlamadn cnm son ucu baza al sabah yaptm koyu ya sımdı sılıklestıyumırtladm sanırım
Degil canm damlatır damlatmaz cıktı,yarın tekrarlıcamFreely degış dımı bu bar bıraz cozgı cnm sabh yapsana basla markyla ılk bes dkdamı cktı
İnşallah canm anında cıktı ben şaşkınım suan inşallah Allah tamamına erdirir varsada:) Allahım isteyen herkese nasip etsinÇook güzel bi heyecan canım ya iniallah bizde yaşarız aynı heyecanı aeninde sonuca bağlanır inşaşlah ama bence hemen çıktıysa kesin gibidir diye düşünüyorum :)
Au hadı ınsallah guzel hbr ber sabah yaz bakDegil canm damlatır damlatmaz cıktı,yarın tekrarlıcam
Ay hepımız hadı ıns sen test yaptınmıHadi inşallah canım ya bu ay emeklerimizin karşılığını alırız inşallah :))
Bencede var gibi hayırlısı olsun:)))Kızlar aksam testi tekrar yaptım koyulaşmış gibi geldi bana bi bakın nolurr
İnşallah canımm:)Bencede var gibi hayırlısı olsun:)))
Hemen atıcam fotosunu:)Au hadı ınsallah guzel hbr ber sabah yaz bak
Bana da diğerine göre daha belirgin geldi :) Hadi gözün aydın canım inş bebişib seninledir :)))Kızlar aksam testi tekrar yaptım koyulaşmış gibi geldi bana bi bakın nolurr
var canim hayirli olsun simdiden insallah Rabbim tamamina erdirsinKızlar aksam testi tekrar yaptım koyulaşmış gibi geldi bana bi bakın nolurr
İnşallah canım:)Bana da diğerine göre daha belirgin geldi :) Hadi gözün aydın canım inş bebişib seninledir :)))
Amin canım inşallah:)var canim hayirli olsun simdiden insallah Rabbim tamamina erdirsin
Yarın yapcam 5 gün kalıyorAy hepımız hadı ıns sen test yaptınmı
Ben bu konuyu yeni gördüm şimdi hamile misin?Evettt arıyorum arıyorum böyle bir konu bulamadım e dedim bari ben açayım hem paylaşayım hem paylaşılsın bakalım hamilelik belirtileri gerçekten hemen belli olurmuymuş görelim
Öncelikle kendimden bahaedeyim;
Allah bağışlarsa 4yaşında bir oğlum var bir süredir düşünsekte bir türlü - tam emin - olarak ikinci çocuğu isteyemedik biraz maddiyat düşüncesi biraz da sanırım rahata alıştığımızdan
Neyse sadede geleyim bu ay ilk kez kesin bir kararla yumurtlama günümü değerlendirdik ve ertesi gününü de..
Normalde kendimi çok dinleyen bir insan olarak ilk defa bu sefer 'aman olursa olur olmazsa uğurlar olsun' dedim kendime ve bugün, daha ilişkinin üzerinden iki gün geçmesiyle birlikte bende aniden inanılmaz bir şekilde göğüs ağrısı başladı reglime bir hafta kala hafif şekilde ağrım olurdu ama bu kadar erken ve bu kadar şiddetli ilk defa oluyor ve yine bugün kasıklarım da ve belim de ağrılar yaşadım ara ara. Israrla kendimi dinlemek istemesem de bu aniden başlayan göğüs sancısı beni düşünmeye itiyor ve gerçekten döllenme gerçekleşmişse bu kadar erken hissedilir mi diye merak etmeden duramıyorum. Ne kadar baksam da bu kadar erken hissedilir mi konularını bulamadım bu sebepten an itibariyle ben açıyorum
Bu konuyu açmamla birlikte burda reglime kadar yaşadığım her keskin belirtiyi paylaşarak sonucunda da yapacağım testle garantilemek istiyorum. Eğer sizler de bu kadar erken hissedip doğruluğunu teyit ettiyseniz lütfen paylaşın
Evet şimdi,
Reglime 12gün var, belirtiler; şiddetli göğüs ağrısı ve ara ara uğrayan bel kasık ağrıları..
Bekleyelim görelim
Evet hamileyimBen bu konuyu yeni gördüm şimdi hamile misin?
Cok güzel darısı başımaEvet hamileyim
İnşallah canım Allah herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli bugün 17 hafta bitti 18. haftaya girdik Allahın izniyleCok güzel darısı başımakac haftalık?
Maşallah hayırlısıyla saglıkla Allah kucagına almayı nasip etsinİnşallah canım Allah herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli bugün 17 hafta bitti 18. haftaya girdik Allahın izniyle
Amin canım inşallah sağolasınMaşallah hayırlısıyla saglıkla Allah kucagına almayı nasip etsin
Gece vakti cok sordum ama cinsiyeti belli mi birde ilk denemede mi oldu?Amin canım inşallah sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?