Korunmayı mayıs ayında bırakmıştık, bu konuyu açtıktan bir ay sonra oldu, cinsiyeti kız canımGece vakti cok sordum ama cinsiyeti belli mi birde ilk denemede mi oldu?
Allah bağışlasın Allah hepimizin gönlüne göre versin benim de adetime 7 gün var bakalım hayırlısıKorunmayı mayıs ayında bırakmıştık, bu konuyu açtıktan bir ay sonra oldu, cinsiyeti kız canım
Aminnn canımAllah bağışlasın Allah hepimizin gönlüne göre versin benim de adetime 7 gün var bakalım hayırlısı
İlk değil canım 4 yaşında 1 oğlum var daha yeni bıraktık korunmayı bu 2.ayım ilk ay tutmadı oğlum korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra tutmuştuAminnn canıminşallah gelmez adetin ilk bebek mi olacak ne kadardır istiyorsunuz
Canım cıkmış işte hamilesin o zaman:)Hadi kizlar bu au guzel haberler bekliyoruz herkesten.benim normal regl gunume son 2 gun bakalim olacakmiyim gorucez.merak edip bi ovulasyin testi yaptim 2 gun filan once yine yapmistim bu seferki ondan daha koyu cikti olmazsam bide gunum gecince yapicam bakalim ovu testleri nasil sonuc veriyor
Benim oğlum da 4 yaş 3 aylık canım. Oğlumda ilk aydan tutmuştu bunda 4ay bekledim. Oğlumda ovu testi kullanmıştım sanırım o yüzden hemen tutmuştu. Bunda telefonuma yüklediğim takvimden yumurtlama günlerimi hesaplayıp yapıyordum ama tutmadı en son takvimi bırakıp kendi fizyolojik belirtilerimi göz önüne alıp çalışma yaptık ve tuttu çok şükür. Tavsiyem ya ovu testi kullan ya da akıntı olan her günü değerlendirİlk değil canım 4 yaşında 1 oğlum var daha yeni bıraktık korunmayı bu 2.ayım ilk ay tutmadı oğlum korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra tutmuştu
Ovü testi kullanmadım hiç mesela suan da hiç akıntım yok kupkuru adet öncesi böyle oluyorum hep bu ay da olmadı galiba ilk cocukta tam yumurtlama günümde tutmuştu bakalım artık kısmet cok stres yapıyorum stres yüzünden gecen ay 10 gün gecikti adetimBenim oğlum da 4 yaş 3 aylık canım. Oğlumda ilk aydan tutmuştu bunda 4ay bekledim. Oğlumda ovu testi kullanmıştım sanırım o yüzden hemen tutmuştu. Bunda telefonuma yüklediğim takvimden yumurtlama günlerimi hesaplayıp yapıyordum ama tutmadı en son takvimi bırakıp kendi fizyolojik belirtilerimi göz önüne alıp çalışma yaptık ve tuttu çok şükür. Tavsiyem ya ovu testi kullan ya da akıntı olan her günü değerlendir
Hiç stres yapma bu işin temelinde psikolojinin pozitif olması var. Adet gecikmesi olunca insan daha çok heves ediyor acaba var mı diye ama arkasından adet gelince de tam bi yıkım oluyor. Hamile kalana kadar kaç tane test yaptım bi ben bi Allah bi de eşim bilir. Kafayı yiyodum az daha testlerle... bu süreç zor Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah isteyen herkesin kucağını sıhhatli miniklerle doldursunOvü testi kullanmadım hiç mesela suan da hiç akıntım yok kupkuru adet öncesi böyle oluyorum hep bu ay da olmadı galiba ilk cocukta tam yumurtlama günümde tutmuştu bakalım artık kısmet cok stres yapıyorum stres yüzünden gecen ay 10 gün gecikti adetim
Ahh nerde ovulasyon testi canim yaptigim.aýn 7 si son iliski tarihiydi.ovulasyin testi tam siliklesmisti.simdi iste koyulasmaya basladi sanki.7 sinde yumurta catladi bekliyorum bakalim bi 14 gun gecmesi lazim.ovulasyon testi pozitif olunca gebelik oluyo diyolarya bakalim olucakmiCanım cıkmış işte hamilesin o zaman:)
Kızlar gunaydın bugun 17.gun dun lh pozıtıf cıkıp bırden sılıklesınce 15.16.yı degerlendırdık rıske atamadım duger aksama kadar gec kalırız dıye ıns yumurtlamısımdır gogus agrım oldu ve kremsı hafıf akıntılarm sumuksuyu goremedım ıns yumurtq tutmustur persembe dr a gıdıcem hayırlısıyla test yapcak kızcelerden guzel haberlerı beklıyorum bugun
Amin cnm ınsallah burda bıkacgun sonra hamılelık belırtılerı ıcın konusuyor oluruz hepımızHadi canım güzel haberlerle gelirsin inşallah :))
Ilk bes dkda cıktı dımı cnm sabırım hamılesın baska markada aksana cunku buturlere guvenmıyorum korkuyorum baska markada al cnmKızlar sabahki testim
Yaptığın üçüncü test galiba hepsinde de çıktığına göre var sanki bi de başka marka dene istersenKızlar sabahki testim
Birazdan erken gebelik yapıcam bakalımIlk bes dkda cıktı dımı cnm sabırım hamılesın baska markada aksana cunku buturlere guvenmıyorum korkuyorum baska markada al cnm
Evet canm bide erken gebelik testi denicemYaptığın üçüncü test galiba hepsinde de çıktığına göre var sanki bi de başka marka dene istersen
Bu arada damlatır damlatmaz belirdi canmIlk bes dkda cıktı dımı cnm sabırım hamılesın baska markada aksana cunku buturlere guvenmıyorum korkuyorum baska markada al cnm
Birazdan erken gebelik yapıcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?