- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Cnm nasılsın bebıs buyuyormu benımde dun yumurtlama oldumu dıye kafama takıldı ıyıceYaptığın üçüncü test galiba hepsinde de çıktığına göre var sanki bi de başka marka dene istersen
O zaman kesin vardırBu arada damlatır damlatmaz belirdi canm
Takma kafanaaa :) olmuştur inşallah. Bu ay stres yok hiç olmazsa adetini etkileme canım kür filan deniyordun bence onlar iyi gelecek sanaCnm nasılsın bebıs buyuyormu benımde dun yumurtlama oldumu dıye kafama takıldı ıyıce
Valla cnm hergun ıncır ve havuc yedım ışaca basladım bılıyosun zaten bırden pık yapıp sılıklesınce aha dedım catladı hemencılTakma kafanaaa :) olmuştur inşallah. Bu ay stres yok hiç olmazsa adetini etkileme canım kür filan deniyordun bence onlar iyi gelecek sana
Canım bence kesin hamilesin :)))Amin cnm ınsallah burda bıkacgun sonra hamılelık belırtılerı ıcın konusuyor oluruz hepımız
Suan yumurtladıysam öglene kdr yumurta duresı dolar ıns dun dollenmıstır dıyorum cok heycanlıyım ben haftaya baslarm testlereCanım bence kesin hamilesin :)))
Ins Perşembe dr a gıdıcn tam tersı cıkmaz :/Canım bence kesin hamilesin :)))
Gecen ay bende öyle kac tane test yaptım bu ay biraz daha stres az gibi bakalım adet tarihi yaklaştıkça görücezHiç stres yapma bu işin temelinde psikolojinin pozitif olması var. Adet gecikmesi olunca insan daha çok heves ediyor acaba var mı diye ama arkasından adet gelince de tam bi yıkım oluyor. Hamile kalana kadar kaç tane test yaptım bi ben bi Allah bi de eşim bilir. Kafayı yiyodum az daha testlerle... bu süreç zor Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah isteyen herkesin kucağını sıhhatli miniklerle doldursun
Anladım cnm gebelik testi gibi olunca karıştırdım inşallah hayırlısı olsun hakkındaAhh nerde ovulasyon testi canim yaptigim.aýn 7 si son iliski tarihiydi.ovulasyin testi tam siliklesmisti.simdi iste koyulasmaya basladi sanki.7 sinde yumurta catladi bekliyorum bakalim bi 14 gun gecmesi lazim.ovulasyon testi pozitif olunca gebelik oluyo diyolarya bakalim olucakmi
Amin canim hepimiz icin hayirlisi olsun.Anladım cnm gebelik testi gibi olunca karıştırdım inşallah hayırlısı olsun hakkında
Ayy sen cok yasa emi kiz.ins olmustur canim benim.rabbim yuzunu guldursun.Suan yumurtladıysam öglene kdr yumurta duresı dolar ıns dun dollenmıstır dıyorum cok heycanlıyım ben haftaya baslarm testlere
Ahahah valla persembe dr yumurtlamamısın bu ayda derse sunu yapıcamAyy sen cok yasa emi kiz.ins olmustur canim benim.rabbim yuzunu guldursun.
Ahh nerde bizimkiler nazli nazli.ins sorun yoktur canim aklina kotu sey getirme canim.Ahahah valla persembe dr yumurtlamamısın bu ayda derse sunu yapıcambıgunde bellı olan bebekler ıstıyoruz suan hafıf sol kasıkta batma bar yaa
Işıskının ustunden kac gun gectı 8 10 gectıyse erken gebelıkte cıkablrMerhaba kizlar hakkinizda hayirlisi insallah hepinizinkide tutmustur benim adetime 8 gün var daha ama suan baya bir adet agrisi gibi agrim var normalde 2-3 gün önceden baslar benim yumurtlamadan 1-2 gün sonra bir böyle sanci yasamistim ve simdi ama test yapsam kesim cikmaz degilmi
Daha 6-7 gün gecti ozaman ben 1-2 gün daha bekleyip erken gebelik testi yapiyim normal mi sizce adet sancisi cekmem yoksa baska belirtiler olmasi gerekiormiIşıskının ustunden kac gun gectı 8 10 gectıyse erken gebelıkte cıkablr
Goguste hassasıyet olan da cok duydum hıc hamıle kalmadıgım ıcın bılmıyorum bende dun yumurtlamamdı benımde bugun bel kasıkta hafıf agrılarım barDaha 6-7 gün gecti ozaman ben 1-2 gün daha bekleyip erken gebelik testi yapiyim normal mi sizce adet sancisi cekmem yoksa baska belirtiler olmasi gerekiormi
Senin nekadar var adetineGoguste hassasıyet olan da cok duydum hıc hamıle kalmadıgım ıcın bılmıyorum bende dun yumurtlamamdı benımde bugun bel kasıkta hafıf agrılarım bar
17. Gunum cnm on gun sonra olmam lazım ben gec yumurtladım sanırımnoda dunduSenin nekadar var adetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?