İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Cnm nasılsın bebıs buyuyormu benımde dun yumurtlama oldumu dıye kafama takıldı ıyıce
Takma kafanaaa :) olmuştur inşallah. Bu ay stres yok hiç olmazsa adetini etkileme canım kür filan deniyordun bence onlar iyi gelecek sana

Takma kafanaaa :) olmuştur inşallah. Bu ay stres yok hiç olmazsa adetini etkileme canım kür filan deniyordun bence onlar iyi gelecek sana
Valla cnm hergun ıncır ve havuc yedım ışaca basladım bılıyosun zaten bırden pık yapıp sılıklesınce aha dedım catladı hemencıl goguslerım de cok acıdı dun 11 13 14 degerlendırmıstık hayırlısı hakkımızda bakalım ıns guzel olcak persembe dr a gıdıcem yumurtlama testı ıcın

Gecen ay bende öyle kac tane test yaptım bu ay biraz daha stres az gibi bakalım adet tarihi yaklaştıkça görücez

Anladım cnm gebelik testi gibi olunca karıştırdım inşallah hayırlısı olsun hakkında

Merhaba kizlar hakkinizda hayirlisi insallah hepinizinkide tutmustur benim adetime 8 gün var daha ama suan baya bir adet agrisi gibi agrim var normalde 2-3 gün önceden baslar benim yumurtlamadan 1-2 gün sonra bir böyle sanci yasamistim ve simdi ama test yapsam kesim cikmaz degilmi

Işıskının ustunden kac gun gectı 8 10 gectıyse erken gebelıkte cıkablr

Daha 6-7 gün gecti ozaman ben 1-2 gün daha bekleyip erken gebelik testi yapiyim normal mi sizce adet sancisi cekmem yoksa baska belirtiler olmasi gerekiormi
Goguste hassasıyet olan da cok duydum hıc hamıle kalmadıgım ıcın bılmıyorum bende dun yumurtlamamdı benımde bugun bel kasıkta hafıf agrılarım bar

Kizlar adetime iki gun kaldi. Bu sabah lekelenmem oldu. Kahverengi adet gibi degil ama cok azda degil. Çatlatma ignesinin 12. Günü. Sabah yaptigim testte bu sekilde. Fikriniz varmı

Eklentiler

• IMG_20180115_132359.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…