- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Devamı gelmedıyse kahve gıbıyse bence cızgıde var hamılesın dıkkat et yerlesme kanaması olabılır artarsa dr a gıt bence sen kan bersene artık testı bırakKizlar adetime iki gun kaldi. Bu sabah lekelenmem oldu. Kahverengi adet gibi degil ama cok azda degil. Çatlatma ignesinin 12. Günü. Sabah yaptigim testte bu sekilde. Fikriniz varmı
Devamı gelmedıyse kahve gıbıyse bence cızgıde var hamılesın dıkkat et yerlesme kanaması olabılır artarsa dr a gıt bence sen kan bersene artık testı bırak
Senın testlerı gprunce ben strese gırıyorum ben kacıncı gunde yapsam test acaba :)Yaaahaklısın valla artik testi bıraksam iyi olacak. Canim kanama artmassa kan vericem bakalim bugun yada yarin. Su kanamanin durumuna gore
Offf günler gecmek bilmior canim bir gecsede ögrensek artik insallah hayirli haberler aliriz koskoca 5 senedir bekliyorum17. Gunum cnm on gun sonra olmam lazım ben gec yumurtladım sanırımnoda dundu
Senın testlerı gprunce ben strese gırıyorum ben kacıncı gunde yapsam test acaba :)
Ay sorma daha dun yumurtladımmyumuetladıysam persembe dr a gıdıcem korkuyorum yumurtlama testıneOfff günler gecmek bilmior canim bir gecsede ögrensek artik insallah hayirli haberler aliriz koskoca 5 senedir bekliyorum
Valla cnm sanırım benımkı buay kendılıgınden catladı dun son ucu dune aıt goguslerımde acıyodu dun bırden sılıklestıİgne falan vuruldunmu canim catlatma ignesi falan ?
Valla cnm sanırım benımkı buay kendılıgınden catladı dun son ucu dune aıt goguslerımde acıyodu dun bırden sılıklestı
Sımdı gunler gecmek bılmıcek bana da hakkımızda ıns en hayırlısı olsun ya gercekten beklemekte cok zorAdetine uc dort gun kala yapmaya basla bakalim. Ne olacak
Canım bence kesin hamilesin :)))Kızlar sabahki testim
Canm ben sana yazmışım yanlışlıklaSuan yumurtladıysam öglene kdr yumurta duresı dolar ıns dun dollenmıstır dıyorum cok heycanlıyım ben haftaya baslarm testlere
Ay agzından bal damlıyo kız ay hadı ıns askerler tatlı yumus catlamıstırda bulusmustur ıns hepımızın cnmCanm ben sana yazmışım yanlışlıklazbt2121 e yazacaktım ama Allah söyletti belkide hadi hayırlısı :)))
Ay hadı ıns hemen hemen yazz cok merak edıyorumKızlar kan verdimmm 1 saat sonra cıkıcakk cok heyecanlıyım
ay hadi güzel sevineceğin sonuçların olsun canım benimm:)Kızlar kan verdimmm 1 saat sonra cıkıcakk cok heyecanlıyım
İnşallah kızlar yazıcam hemenAy hadı ıns hemen hemen yazz cok merak edıyorum
İnşallah kızlar yazıcam hemenay hadi güzel sevineceğin sonuçların olsun canım benimm:)
bekliyoruz sabırsızlıkla:)İnşallah kızlar yazıcam hemen
bende cok sabırsızım canmmm :)bekliyoruz sabırsızlıkla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?