İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kizlar adetime iki gun kaldi. Bu sabah lekelenmem oldu. Kahverengi adet gibi degil ama cok azda degil. Çatlatma ignesinin 12. Günü. Sabah yaptigim testte bu sekilde. Fikriniz varmı
Devamı gelmedıyse kahve gıbıyse bence cızgıde var hamılesın dıkkat et yerlesme kanaması olabılır artarsa dr a gıt bence sen kan bersene artık testı bırak

Devamı gelmedıyse kahve gıbıyse bence cızgıde var hamılesın dıkkat et yerlesme kanaması olabılır artarsa dr a gıt bence sen kan bersene artık testı bırak

Yaaa haklısın valla artik testi bıraksam iyi olacak. Canim kanama artmassa kan vericem bakalim bugun yada yarin. Su kanamanin durumuna gore

Yaaa haklısın valla artik testi bıraksam iyi olacak. Canim kanama artmassa kan vericem bakalim bugun yada yarin. Su kanamanin durumuna gore
Senın testlerı gprunce ben strese gırıyorum ben kacıncı gunde yapsam test acaba :)

İgne falan vuruldunmu canim catlatma ignesi falan ?
Valla cnm sanırım benımkı buay kendılıgınden catladı dun son ucu dune aıt goguslerımde acıyodu dun bırden sılıklestı

Eklentiler

• B00396F9-1719-477D-9F88-E8F5AED40479.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar kan verdimmm 1 saat sonra cıkıcakk cok heyecanlıyım

Kızlar benım 10-13 gun sonra ade olmam lazım hoc gebelık testo yapamamıcammı adet gununde gelmezsemı anca bellı olur hamıle olup olmadıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…