Hadi bakalım cnm inşallah:))bende cok sabırsızım canmmm :)
Sakın girme böyle bir şüphen varsa bebeğe zararlı tabiki al bir test yap olsun ne olcak ki olmazsa kan verirsin ama bu şüpheyle girme sakınKızlarr yine ben :) bu ay belirtilerim var sağ tarafıma ara ara sancı giriyo hafif adet ağrısı gibi. Sabahları midem ekşiyo ve sık sık idrara çıkıyorum. Afedersiniz akıntım var bayağı. Daha adetime 7 8 gün var şimdiden test yapsam çıkmaz kan testinde çıkarmı acaba. Bekleyemiyorum çünkü mecbur öğrenmem gerekiyorçarşamba günü belimden emara giricem ağır kaldırdım ve fıtık olabilir dediler. Ya hamileysem bebeğim zarar görür radyasyondan kafam çok karışık ve çok korkuyorum ne yapmam lazım yardım edin
7 8 kala bende idrar yollarından ilaç almak için beta verdim 2,1 çıktı dün bugün regl günüm olmadı kaset test negatif son ilişki 01 ocak beklemedeyim hala yaptır ama değer az çıkar varsa.Kızlarr yine ben :) bu ay belirtilerim var sağ tarafıma ara ara sancı giriyo hafif adet ağrısı gibi. Sabahları midem ekşiyo ve sık sık idrara çıkıyorum. Afedersiniz akıntım var bayağı. Daha adetime 7 8 gün var şimdiden test yapsam çıkmaz kan testinde çıkarmı acaba. Bekleyemiyorum çünkü mecbur öğrenmem gerekiyorçarşamba günü belimden emara giricem ağır kaldırdım ve fıtık olabilir dediler. Ya hamileysem bebeğim zarar görür radyasyondan kafam çok karışık ve çok korkuyorum ne yapmam lazım yardım edin
yarın sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum emin olmadan giremem allah korusun bebek varsa çok kötü şeyler olabilir belki benim yüzümden hasta bile doğabilir allahım yaşatmasın öyle birşeySakın girme böyle bir şüphen varsa bebeğe zararlı tabiki al bir test yap olsun ne olcak ki olmazsa kan verirsin ama bu şüpheyle girme sakın
idrarda çıkması zor olabilir ama kanda çıkar belki7 8 kala bende idrar yollarından ilaç almak için beta verdim 2,1 çıktı dün bugün regl günüm olmadı kaset test negatif son ilişki 01 ocak beklemedeyim hala yaptır ama değer az çıkar varsa.
Amin bencede yaptır emar cı dr söyle şüphen oldugunuyarın sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum emin olmadan giremem allah korusun bebek varsa çok kötü şeyler olabilir belki benim yüzümden hasta bile doğabilir allahım yaşatmasın öyle birşey
canım mr da radyasyon yok benim doktor arkadasım 6 aylık hamileyken girdi,ama sen girecegin yerdeki doktora yinede söyle,kan testide yaptır azda olsa cıkabilir.Kızlarr yine ben :) bu ay belirtilerim var sağ tarafıma ara ara sancı giriyo hafif adet ağrısı gibi. Sabahları midem ekşiyo ve sık sık idrara çıkıyorum. Afedersiniz akıntım var bayağı. Daha adetime 7 8 gün var şimdiden test yapsam çıkmaz kan testinde çıkarmı acaba. Bekleyemiyorum çünkü mecbur öğrenmem gerekiyorçarşamba günü belimden emara giricem ağır kaldırdım ve fıtık olabilir dediler. Ya hamileysem bebeğim zarar görür radyasyondan kafam çok karışık ve çok korkuyorum ne yapmam lazım yardım edin
var diyorlar canım doktorlar en azından 6 aydan önce girmemenin daha iyi olduğunu söylüyormuş kapılarda bile hamileler yaklaşmasın radyasyon var yazıyorcanım mr da radyasyon yok benim doktor arkadasım 6 aylık hamileyken girdi,ama sen girecegin yerdeki doktora yinede söyle,kan testide yaptır azda olsa cıkabilir.
Cıkmadımı sonuc kı baksana sen bır saat gectıcanım mr da radyasyon yok benim doktor arkadasım 6 aylık hamileyken girdi,ama sen girecegin yerdeki doktora yinede söyle,kan testide yaptır azda olsa cıkabilir.
drKızlarr yine ben :) bu ay belirtilerim var sağ tarafıma ara ara sancı giriyo hafif adet ağrısı gibi. Sabahları midem ekşiyo ve sık sık idrara çıkıyorum. Afedersiniz akıntım var bayağı. Daha adetime 7 8 gün var şimdiden test yapsam çıkmaz kan testinde çıkarmı acaba. Bekleyemiyorum çünkü mecbur öğrenmem gerekiyorçarşamba günü belimden emara giricem ağır kaldırdım ve fıtık olabilir dediler. Ya hamileysem bebeğim zarar görür radyasyondan kafam çok karışık ve çok korkuyorum ne yapmam lazım yardım edin
yarın gitmeye çalışıcam işte canım en azından sağlık ocağına giderim ilk defa bebek olmasın diye dua ediyorum şuan zaten 1 defa düşük yaptım bunada bişey olursa yıkılırım zatencnm dr a suphen oldugunu soyle bıraz ertelettır degerını bı gun once emara gırmeden yaptır en kötü ılıskı ustunden en az 12 gun gecsın
dr
Yani düşük mü baya tam bilmiyorum ben bu değerlerikızlarr sonucum 19,49 ne düşüncegmi bilemedmm
19.49 pozitif olmuyormu :)kızlarr sonucum 19,49 ne düşüncegmi bilemedmm
evet canım pozitif ama düşükmü deger ayy biz kadınlar böleyiz iste19.49 pozitif olmuyormu :)
adet gününden önceyse gayet normal canım bence. 2 gün sonra tekrar yap 2ye katlıyorsa sağlıklı bebişe sahipsin demektir :)evet canım pozitif ama düşükmü deger ayy biz kadınlar böleyiz iste
evet canım bat çarsamba bidaha yaptırıcamadet gününden önceyse gayet normal canım bence. 2 gün sonra tekrar yap 2ye katlıyorsa sağlıklı bebişe sahipsin demektir :)
değerlerin gayet iyi ozaman canım allah kucağında görmeyi nasip etsin :)evet canım bat çarsamba bidaha yaptırıcam
Hamılesıııınnnn ghuhuhuhhh koş esınekızlarr sonucum 19,49 ne düşüncegmi bilemedmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?