İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlarr yine ben :) bu ay belirtilerim var sağ tarafıma ara ara sancı giriyo hafif adet ağrısı gibi. Sabahları midem ekşiyo ve sık sık idrara çıkıyorum. Afedersiniz akıntım var bayağı. Daha adetime 7 8 gün var şimdiden test yapsam çıkmaz kan testinde çıkarmı acaba. Bekleyemiyorum çünkü mecbur öğrenmem gerekiyor çarşamba günü belimden emara giricem ağır kaldırdım ve fıtık olabilir dediler. Ya hamileysem bebeğim zarar görür radyasyondan kafam çok karışık ve çok korkuyorum ne yapmam lazım yardım edin

Sakın girme böyle bir şüphen varsa bebeğe zararlı tabiki al bir test yap olsun ne olcak ki olmazsa kan verirsin ama bu şüpheyle girme sakın

7 8 kala bende idrar yollarından ilaç almak için beta verdim 2,1 çıktı dün bugün regl günüm olmadı kaset test negatif son ilişki 01 ocak beklemedeyim hala yaptır ama değer az çıkar varsa.

Sakın girme böyle bir şüphen varsa bebeğe zararlı tabiki al bir test yap olsun ne olcak ki olmazsa kan verirsin ama bu şüpheyle girme sakın
yarın sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum emin olmadan giremem allah korusun bebek varsa çok kötü şeyler olabilir belki benim yüzümden hasta bile doğabilir allahım yaşatmasın öyle birşey

7 8 kala bende idrar yollarından ilaç almak için beta verdim 2,1 çıktı dün bugün regl günüm olmadı kaset test negatif son ilişki 01 ocak beklemedeyim hala yaptır ama değer az çıkar varsa.
idrarda çıkması zor olabilir ama kanda çıkar belki

Amin bencede yaptır emar cı dr söyle şüphen oldugunu

canım mr da radyasyon yok benim doktor arkadasım 6 aylık hamileyken girdi,ama sen girecegin yerdeki doktora yinede söyle,kan testide yaptır azda olsa cıkabilir.

canım mr da radyasyon yok benim doktor arkadasım 6 aylık hamileyken girdi,ama sen girecegin yerdeki doktora yinede söyle,kan testide yaptır azda olsa cıkabilir.
var diyorlar canım doktorlar en azından 6 aydan önce girmemenin daha iyi olduğunu söylüyormuş kapılarda bile hamileler yaklaşmasın radyasyon var yazıyor ya şöyle söylim içimde bir his var sanki hissediyorum hamile olduğumu ve dün rüya gördüm kan testi yaptırıyordum 2.40 gibi bi rakam görüyordum ama rüyamda bile emindim hamile olduğuma 2 gün bekleyip tekrar yaptırmak istiyordum şuan yaptırsam belki çıkmayabilir ve geç döllenmeyse hiç çıkmaz belki çok kararsızım ve korkuyorum emara girmem şart belim çok şiddetli ağrıyor hareket bile edemiyorum

Cıkmadımı sonuc kı baksana sen bır saat gectı

cnm dr a suphen oldugunu soyle bıraz ertelettır degerını bı gun once emara gırmeden yaptır en kötü ılıskı ustunden en az 12 gun gecsın
dr

cnm dr a suphen oldugunu soyle bıraz ertelettır degerını bı gun once emara gırmeden yaptır en kötü ılıskı ustunden en az 12 gun gecsın

dr
yarın gitmeye çalışıcam işte canım en azından sağlık ocağına giderim ilk defa bebek olmasın diye dua ediyorum şuan zaten 1 defa düşük yaptım bunada bişey olursa yıkılırım zaten

evet canım pozitif ama düşükmü deger ayy biz kadınlar böleyiz iste
adet gününden önceyse gayet normal canım bence. 2 gün sonra tekrar yap 2ye katlıyorsa sağlıklı bebişe sahipsin demektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…